istanbul abant gezimizle sezonu açtık!!

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
abant gezisie gelen arkadaşlara tekrar selam olsun gerçekytengüzelbir gezi olmuş ,aslında niyetimiz sizleri abant kavşağında karşlmaktı fakat bizm guruptakiler hava şartları ve işleri nedeniyle toplanamadık ,çay kahve ısmarlayamadık kusura bakmayın.yinede ben sizleri görmek tanışmak istedim kısa oldu ama olsun artık.önemli olna hayırlısı ile dönmüşünüz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:00 ----------

zaten boluda motora havaşatları ne olursa olsun binmeye korkmayan ben ve birkaç arkadasım var.bır kacıda nisan sonu bınmeye baslar.kuryelerı saymazsak motosıklet tutkudur ya bu tutkuyu yaz kış yasıyacan yada dört tekere boyun egecen yanlıs anlama bu lafım mayıs oncesı motoramı bınılır dıyenlere bak arkadaslar nasılda kapak yapmıslar ve ogun bende abantaydım otobuslerle tur gelmis turıstlerın dedıgı vaybe helal olsun yaz kıs demeden bınıyorsunuz bız yurumeye korkanken dedıler

Sbr ye katılıyorum Düşünmeniz yeterli .. Zaten geldiniz tanıştık çok sağolun .. 2 teker değişik bi tutku , o sevdaya yakalanmayan anlamaz :) Nice gezilere ..

abant gezisie gelen arkadaşlara tekrar selam olsun gerçekytengüzelbir gezi olmuş ,aslında niyetimiz sizleri abant kavşağında karşlmaktı fakat bizm guruptakiler hava şartları ve işleri nedeniyle toplanamadık ,çay kahve ısmarlayamadık kusura bakmayın.yinede ben sizleri görmek tanışmak istedim kısa oldu ama olsun artık.önemli olna hayırlısı ile dönmüşünüz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:00 ----------

zaten boluda motora havaşatları ne olursa olsun binmeye korkmayan ben ve birkaç arkadasım var.bır kacıda nisan sonu bınmeye baslar.kuryelerı saymazsak motosıklet tutkudur ya bu tutkuyu yaz kış yasıyacan yada dört tekere boyun egecen yanlıs anlama bu lafım mayıs oncesı motoramı bınılır dıyenlere bak arkadaslar nasılda kapak yapmıslar ve ogun bende abantaydım otobuslerle tur gelmis turıstlerın dedıgı vaybe helal olsun yaz kıs demeden bınıyorsunuz bız yurumeye korkanken dedıler

Valla ne bileyim kışın hiç canım istemiyor :p Ama gezi düzenlerseniz geliriz tabiki.Pazar günü cıkarmıstım motorumu haberim olsa karşılardım :)

sbr

bidahaki gezileri, gideceğimiz şehirden arkadaşlarla organize olup yaparız..hem tanışmış oluruz,hem daha keyifli olur.

arkadaşlar yediğiniz içtiniğiniz sizin olsunda. hiç üşümedinizmi yolda ?
yani yolda ciğeri böbreği bırakmadınızmı rüzgar yemekten ?
hiçbirinizde diz örtüsü veya ön cam yok ..
bende karkış demeden motor tepesindeyim. ama ön cam yada diz örtüm olmasın, fena üşüyorum.
yoksa sizin montlar mı soğuk geçirmiyor ?

nedir bu soğukta motor kullanmanın sırrı ?

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
arkadaşlar yediğiniz içtiniğiniz sizin olsunda. hiç üşümedinizmi yolda ?
yani yolda ciğeri böbreği bırakmadınızmı rüzgar yemekten ?
hiçbirinizde diz örtüsü veya ön cam yok ..
bende karkış demeden motor tepesindeyim. ama ön cam yada diz örtüm olmasın, fena üşüyorum.
yoksa sizin montlar mı soğuk geçirmiyor ?

nedir bu soğukta motor kullanmanın sırrı ?

Yok abi Soğuk kolay kolay geçmez .. sadece eldivenlerde hissettik sabah ayazında , oda geçince gayet iyiydi ..
ilk olarak montlarımız sağlam ..
altına şahsen 3 kat giydim ..
boynumuzu koruyan maskeler vardı ..
Botlarımızı vardı ..
Dizlikler vardı termal yda mafzallı ..
Pantolon altına içlik giydik ..

Bu tür donanındığın zaman soğuk işlemiyo .. :) Ben karda kıştada çok sürerdim .. eldiven hariç sorun yaşamadım .. eldivenımde ucuz bi eldiven değil ama geçiriyo ona çare yok pek ..

ben bişey giymedim tulumumun içinde sadece atlet ve külotum vardı. ciddiyim:)

Tekerinize sağlık, güzel kareler.. Bende ara sıra abanta giderim, yazın bile orası soğuktur .. artık rakım yüksek olduğu için.. sizin maşallahınız var, üşümemişsiniz :bounce:

üşümedikmi ulan çaktırmadım ama g...üm dondu

Allah tan diz örtüm vardı gerçi sabah çok ayaz vardı ama sonrasında hava ısındı bide abantta soğuk vardı haricinde öyle aşırı bır soğuk yoktu

kot pantolonla abanta gidersen dötün donar öyle selo::):queen:. 7. 8.şehir dışı gezisinden sonra sende üşümiceksin.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
niye üşümiyecem biraz açarmısın :mrgreen:

Aynen o şekil gidersen üşürsün abi :D
Ben bi kaç sebep yazıyım ..

1.bağışıklık kazancan soğuğa karşı ..
2.akıllancan öyle tarzan gibi yola çıkmıcan :D
3.rüzgardan korunma yolları geliştircen
4.ekipmanı ona göre modifiye edicen :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir gezi olmuş,keşke daha çok resim olsaydı :)

eveet yeni girebildim foruma geziden sonra. ellerinize saglik beyler fotolar 10 numara. bendekiler en kisa zamanda gelecek :)

sbr

Tekerinize sağlık, güzel kareler.. Bende ara sıra abanta giderim, yazın bile orası soğuktur .. artık rakım yüksek olduğu için.. sizin maşallahınız var, üşümemişsiniz :bounce:

yukarıdan aşağı sayıyorum, kask, 3 tane buff, 1 tane neopren ağızlık, termal içlik,atlet, tshirt, polar, bel ve sırt korumalıklı yelek, sabah gazetesi:) , mont, eldiven, boxer,termal alt içlik,eşofman,kot pantolon,neopren dizlik, venom mafsallı dizlik, 2tane yün çorap,1 tane normal çorap ve bot:) bu şekilde üşümedim.. ayrıca rakımdan dolayı bi ara motor abuksabuk çalıştı:)

yukarıdan aşağı sayıyorum, kask, 3 tane buff, 1 tane neopren ağızlık, termal içlik,atlet, tshirt, polar, bel ve sırt korumalıklı yelek, sabah gazetesi:) , mont, eldiven, boxer,termal alt içlik,eşofman,kot pantolon,neopren dizlik, venom mafsallı dizlik, 2tane yün çorap,1 tane normal çorap ve bot:) bu şekilde üşümedim.. ayrıca rakımdan dolayı bi ara motor abuksabuk çalıştı:)

ohh maşallah.. Ben de üşümezdim heralde :cherry:
Karbüratör hava ayarından dolayı, yüksek rakımlarda sıkıntı olur..

merhabalar arkadaşlarla yolda geçiştik ben de o sırada düzceden hendek bayraktepe istikametine doğru gidiyordum orayıda tavsiye ederim arkadaşlar ayrıca hendek karasu yolu motosiklet için güzel bi güzergah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar