Sorunsuz nice kilometrelere... 
abant gezisie gelen arkadaşlara tekrar selam olsun gerçekytengüzelbir gezi olmuş ,aslında niyetimiz sizleri abant kavşağında karşlmaktı fakat bizm guruptakiler hava şartları ve işleri nedeniyle toplanamadık ,çay kahve ısmarlayamadık kusura bakmayın.yinede ben sizleri görmek tanışmak istedim kısa oldu ama olsun artık.önemli olna hayırlısı ile dönmüşünüz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:00 ----------
zaten boluda motora havaşatları ne olursa olsun binmeye korkmayan ben ve birkaç arkadasım var.bır kacıda nisan sonu bınmeye baslar.kuryelerı saymazsak motosıklet tutkudur ya bu tutkuyu yaz kış yasıyacan yada dört tekere boyun egecen yanlıs anlama bu lafım mayıs oncesı motoramı bınılır dıyenlere bak arkadaslar nasılda kapak yapmıslar ve ogun bende abantaydım otobuslerle tur gelmis turıstlerın dedıgı vaybe helal olsun yaz kıs demeden bınıyorsunuz bız yurumeye korkanken dedıler
abant gezisie gelen arkadaşlara tekrar selam olsun gerçekytengüzelbir gezi olmuş ,aslında niyetimiz sizleri abant kavşağında karşlmaktı fakat bizm guruptakiler hava şartları ve işleri nedeniyle toplanamadık ,çay kahve ısmarlayamadık kusura bakmayın.yinede ben sizleri görmek tanışmak istedim kısa oldu ama olsun artık.önemli olna hayırlısı ile dönmüşünüz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:00 ----------
zaten boluda motora havaşatları ne olursa olsun binmeye korkmayan ben ve birkaç arkadasım var.bır kacıda nisan sonu bınmeye baslar.kuryelerı saymazsak motosıklet tutkudur ya bu tutkuyu yaz kış yasıyacan yada dört tekere boyun egecen yanlıs anlama bu lafım mayıs oncesı motoramı bınılır dıyenlere bak arkadaslar nasılda kapak yapmıslar ve ogun bende abantaydım otobuslerle tur gelmis turıstlerın dedıgı vaybe helal olsun yaz kıs demeden bınıyorsunuz bız yurumeye korkanken dedıler
arkadaşlar yediğiniz içtiniğiniz sizin olsunda. hiç üşümedinizmi yolda ?
yani yolda ciğeri böbreği bırakmadınızmı rüzgar yemekten ?
hiçbirinizde diz örtüsü veya ön cam yok ..
bende karkış demeden motor tepesindeyim. ama ön cam yada diz örtüm olmasın, fena üşüyorum.
yoksa sizin montlar mı soğuk geçirmiyor ?
nedir bu soğukta motor kullanmanın sırrı ?
niye üşümiyecem biraz açarmısın :mrgreen:
Çok güzel bir gezi olmuş,keşke daha çok resim olsaydı![]()
daha çok resim derken 100 den fazla resim var hepsine bakmadın galiba :silent:
öyle güzel çekmişsinki doyamıyor millet aga![]()
Tekerinize sağlık, güzel kareler.. Bende ara sıra abanta giderim, yazın bile orası soğuktur .. artık rakım yüksek olduğu için.. sizin maşallahınız var, üşümemişsiniz :bounce:
yukarıdan aşağı sayıyorum, kask, 3 tane buff, 1 tane neopren ağızlık, termal içlik,atlet, tshirt, polar, bel ve sırt korumalıklı yelek, sabah gazetesi, mont, eldiven, boxer,termal alt içlik,eşofman,kot pantolon,neopren dizlik, venom mafsallı dizlik, 2tane yün çorap,1 tane normal çorap ve bot
bu şekilde üşümedim.. ayrıca rakımdan dolayı bi ara motor abuksabuk çalıştı
![]()