İstanbul 11.06.2011 Büyük Çamlıca Toplaşması

Evet yine güzel bir hafta sonu güzel bir akşamdı :)
Her nekadar gündüz baya bir yağmur atıştırsa'da akşam gayet güzeldi,katılım'da O derece güzeldi.
sabah nöbet oldugu için bir kaç arkadaş erken kalkmak zorunda kaldık,diğer arkadaşlar muhabbetin dibine vuruyorlardı.
İrfan arkadaş taaaa kocaeli'nden Ekmek getirmiş bizlere :) helal olsun diyorum ve bir kucak teşekkür ediyorum :rendeer:
Yeni dostlar'la tanışmak sohbet etmek güzeldi,yeni dostları bekleriz sonraki toplaşmalara'da buyrun çekinmeyin her zaman bekleriz.
toplaşmayı düzenleyen arkadaşa teşekkürler kendi adıma,gelen-gelemeyen arkadaşlara'da teşekkürler tekerlerine sağlık.bir sonraki toplaşma'da görüşmek üzere buyrun akşam'ki resimler.
hepsi'de genç yakışıklı İnsanlar :p

Şu an irfan kardeşim getirdiği mübarek ekmeği karpuz beyaz peynir ve soda eşliğinde yiyorum .Alah razı olsun....Bu arada çayları ısmarlayan arkadaşların keselerine bereket... :cat:

Alper tim kardeşimin kulaklarınıda çınlattık..herkese selamı vardı .......

Son düzenleme:
fotoğraflar için teşekkürler sevgili tamer ellerine sağlık

ne demek Murat devamı geliyor :p

bunlar'da İrfan arkadaşımızın Kocaeli'nden bizler için kendi yapıp getirdiği ekmekcikler.:)

sıra geldi Demir atlarımıza paşa paşa yatıyorlar park halinde :p
en ön sırâ'da Samet'in meşhur yamaha'sı,Assolitler önden çıkar hesabı :queen:

Samet kardeş kilomu almış acaba,göbecik önden gidiyor nedense :queen:

yok diyor ekmek var :p haklı ekmeği fazla yersen göbecik yapar öyle :queen:

İrfana bende teşekkür ediyorum...o ekmeği nasıl değerlendirsem düşünüyorum..kızartıp yağmı sürsem,bol kaşarlı ince dilimli tostmu yapsam??? her halükarda nefis olacak...:rendeer:

katılan tüm arkadaşlara teşekkürler..yaklaşık 2 saate yakın bir süre kalabildim.yetmedi tabi ama yettiği kadar diyelim artık...

bir dahaki sefere inşallah daha erken bir saat olurda daha çok kalırız....

son resimdeki göbek ekmeğin poşetli ve öğütülmemiş bütün halidir...:)
yoksa tanıyanlar nasıl atletik bir adam olduğumu bilirler..(ufaktan göbek hariç:) )

Son düzenleme:
Herşey on numara...:cat:

Özellikle uzaklardan gelen arkadaşlara ---ki İrfan kardeş Kocaeli'nden bir kasa köy ekmeği ile Onur Y. Edirne gezi dönüşü--- :rendeer:

Fotoğraflar da on numara Arjantinli69..:cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu cumartesi akşamı avrupa yakasındayız unutmayalım .....Ben uygun bir yer ayarlayacağım...Topik açılır ....:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------

Abi bu ne hız helal olsun size topiğe yetişemiyorum yaa

Bizim takım komple xx ci olmuş yahu....:queen::queen::queen: rölantide 300 gidiyorlar....:queen::queen::queen:

çok güzel bir toplantı olmuş iyi güzel hoşta bunların hepsi yaşlı genç yokmuydu aranızda :p ben gelseydim orda en genç bendim 20 yaşımdayım daha küçük'üm ben :mrgreen:

İrfan kardeşin getirdiği ekmekten bir dilim kestim üzerine eski Trakya kaşarı hop midecikte :p
benim göbekcigin'de senden pek farkı yok be Samet :p Erkek dediğin hafif balkonlu olurmuş eskiler(göbekliler) öyle derlerdi :queen:
Allahtan motosiklet varda yürümüyoruz :queen:

Son düzenleme:
İrfan kardeşin getirdiği ekmekten bir dilim kestim üzerine eski Trakya kaşarı hop midecikte :p
benim göbekcigin'de senden pek farkı yok be Samet :p Erkek dediğin hafif balkonlu olurmuş eskiler(göbekliler) öyle derlerdi :queen:
Allahtan motosiklet varda yürümüyoruz :queen:

Allah ya yürüm ya kulum derse:cat:

Arkadaşlar bu cumartesi akşamı avrupa yakasındayız unutmayalım .....Ben uygun bir yer ayarlayacağım...Topik açılır ....:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------

Bizim takım komple xx ci olmuş yahu....:queen::queen::queen: rölantide 300 gidiyorlar....:queen::queen::queen:

eyvallah abi şimdiden toplaşma organizasyonu için teşekkürler katılacak olan arkadaşlarada ayrı yeten teşekkürler:rendeer:

yok be abi Allah'a her zaman şükrederim Motosiklet üzerinde geçirdiğim her güzel gün için.
Aslında yürümek güzeldir sağlık açısından.
iş yerine velespit götürdüm bakımlarını yapıyorum.boş zamanlarda 10 tur atsam yeter bahçede tığ gibi delikanlı oluruz hani,hem motor'da az yakar belki Kawasaki XX500 ER :p

yok be abi Allah'a her zaman şükrederim Motosiklet üzerinde geçirdiğim her güzel gün için.
Aslında yürümek güzeldir sağlık açısından.
iş yerine velespit götürdüm bakımlarını yapıyorum.boş zamanlarda 10 tur atsam yeter bahçede tığ gibi delikanlı oluruz hani,hem motor'da az yakar belki Kawasaki XX500 ER :p

Herhalde kardeşim ben yıllarca bisiklete bindim :cat::cat:

simdi geldim eve aldim limonlu biralarimi :queen: guzel bulusmaydi tesekkur ederim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar