- Konu Yazar
resimler için teşekkürler arjantinli 69 bir hafta sonu balık olayınıda yapalım vaniköyde
yapalım zafer ayıpsın.samet balıkları çağırır biz kepçe ile yakalarız olmazmı
resimler için teşekkürler arjantinli 69 bir hafta sonu balık olayınıda yapalım vaniköyde
Abi çağrını bu sabah gördüm desem ''ohhaaa'' der misin ?

manzara enfes boğazı değişik bir açıdan ilk defa görmüş oldum sayenizde ...
kaynaşma faslındayız 

onurda son zamanda yetişti çok şey kaçırdığını düşünsede muhabbetin tam göbeciğine düştü vesselam 

irafn resimler için teşekkür ederim...... bende baya yakışıklı çıkmışım.....![]()
Evet yine güzel bir hafta sonu güzel bir akşamdı
Her nekadar gündüz baya bir yağmur atıştırsa'da akşam gayet güzeldi,katılım'da O derece güzeldi.
sabah nöbet oldugu için bir kaç arkadaş erken kalkmak zorunda kaldık,diğer arkadaşlar muhabbetin dibine vuruyorlardı.
İrfan arkadaş taaaa kocaeli'nden Ekmek getirmiş bizlerehelal olsun diyorum ve bir kucak teşekkür ediyorum :rendeer:
Yeni dostlar'la tanışmak sohbet etmek güzeldi,yeni dostları bekleriz sonraki toplaşmalara'da buyrun çekinmeyin her zaman bekleriz.
toplaşmayı düzenleyen arkadaşa teşekkürler kendi adıma,gelen-gelemeyen arkadaşlara'da teşekkürler tekerlerine sağlık.bir sonraki toplaşma'da görüşmek üzere buyrun akşam'ki resimler.
hepsi'de genç yakışıklı İnsanlar
![]()
eline,koluna,tekerine sağlık irfan abicim![]()
rica ederim kardeşim , karada ,havada denizde ve her yerdeee:cherry::cat::rendeer:
xx demek istediniz değilmi:queen::queen::queen:
http://www.youtube.com/watch?v=_ECAR9Agytw
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 ----------
Arkadaşlar bu cumartesi akşamı kabataş sahilde buluşalım derim eşler ve çocuklarda gelsin ne dersiniz....Otopark derdi yok çay bahçesine gelenler otoparkı kullanabiliyor eğer eğilim olursa ben gider konuşurum.....Not: Hafta sonu deniz piknik sefası ayrı bir şey bu toplantılarla onları karıştırmayalım derim çünkü ailesi olanlar gelemeyebilirler , ama cumartesi akşam sefa toplantıları aile ortamında bulunmak istediğimiz bir buluşma olmalı derim xx adıma.....:queen::queen::queen:
gözüm ben bir arkadaşımın yanına gittim ordan geçtim arkadaşların yanına Çamlıcaya.çamlıca çıkışı başka bir adrese geçtim sonra döndüm eve.ortam müsait olunca götürürüm seni ayıpsın.bu aralar biraz yogunum ama![]()
çağrı değil cevap yok diyene kadar çaldırma idi...
olsun bi ara görüşürüz nasılsa....
hafta sonu balığa gidelimmi???:cherry:
Tamer vaniköy nire yaw????![]()