[İst MT] Beklenen Bakırköy bölgesi buluşması / 10.09.2007 P.tesi Saat 20:00

Evet Gezi bitti ,
Güzeldi Tek Kelime ile
ancak hava serindi ,hafta ortasıydı,v.s. yine de güzeldi ...
Teşekkürler organizetörlere....
Artık bir dahakine ....

evet bende eve varmış bulunmaktayım gerçekten güzel ve hoş bir gezi oldu ilk olarak katıldığım bu buluşmada, burdan gördüğüm değerli insanlarla yakından tanışma fırsatımız oldu..özellikle cemal yortanlı abimiz.. cerrahi abimiz ve daha çok arkadaşla tanışma fırsatı buldum burdan herkese teşekkürler..:cherry::rendeer:

buluşma gayet güzeldi. yeni arkadaşlarla tanışmış olduk. bakırköydeki buluşmayı önce ataköy kavaklı parka oradan da yeşilköy sahiline, yat limanına taşıdık. çimenlerin üzerine de yayılınca sohbet oldukça koyu oldu. sıcak çaylar da gelince...

fotoğraf çeken arkadaşların çektikleri fotoğrafları konuya eklemeleri ile sanıyorum buluşma herkesin gözünde iyice canlanacak.
katılan tüm dostlara teşekkürler...
daha nice bol katılımlı etkinliklere diyelim.

Eh kıymetli arkdaşlarımız da onları sanırım yarın yayınlarlar :)
Herkes iş yorgunu :)

evet evet süperdi:)
alper sayesindeee varabildim ama dönüşümde kemal sayesinde süperdi. ikisinede artçı taşıdıkları için çok teşkür:cherry:
bi çok şey öğrendim bugün mesdela arzu çok konuştuumu düşünüomuş bizzat yüzüme söledi ve galiba kesinleştirdimde oona bunu:mrgreen::rendeer:

eeeeeeee hadi fotoğraf yükleyinn yaww gelemedik bari fotolarınızı görelim

Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
GorkeM, Syriana, harbiturk, küheylan, hanedan12, morrigan, mslck

İşte işte orada!....
Off şimdi hepsini bilgisayara at , küçült , sonra internete yükle ohoooo ... :cherry: boşver yaa ne gerek var fotografa... değil mi :queen:
Ben asıl bizim maymun ikiz kardeşlerimizi merak ediyorum... :p

Evet yine çok keyifli,bol sohbetli,tadına doyulmayacak bir akşam geçirdik dostlarımızla...yirmiden fazlada motor vardı hani...özellikle karşıdan gelen kardeşlerimize bu kadar yola bizim için katlandıkları için teşekkürler...:rendeer: MT'ye yakışan bi organizasyon oldu...:bounce:

Bugün yeni ve çokda güzel arkadaşlarımızlade tanışma fırsatımız oldu...başta küheylan ve eşi, _BB_ , tugcetugce , abal ve aargh...özellikle aargh dostum senle fazla sohbet imkanı bulamadık bi dahaki sefere telafi ederiz inşallah...:wiinkk:

Resimleri yarın gün içerisinde veya akşam yüklemeye çalışacağım arkadaşlar...malum p.tesi yorgunluğu bayılmamız lazım yoksa yarın masada uyuruz...:p

Bu arada çiçek hanım daha buralarda sanırım...kendisinden çektiği fotoları koymasını rica edersek yarına kadar resimsiz kalmayız sanırım...:)

ee öğrenci adamın hali başka oluyor..başlayalım efenim ufaktın..
Bakırköyde buluşup yeşilköye çıkartma yaptık

Ben size kıpırdamayın demiştim ama değil mi ağzı burnu yamuk çıkanlar laf etmesin:mrgreen:

Şiii motor çalıyoruz şurda iki dakka rahat yok he :mrgreen:

florya ibb tesisleri 3 kafadar işgali

Film kapağı gibi:)

-Oğluuuummm Ahmeet nerdesin parka gitme gel çabuk buraya!!!
Parkı deliler bastıda::huuuh::

Kasksız bankta bile olurmayın kafanıza kuş düşebilir,saldırabilir başka aktivitelerde bulunabilir...Her zaman tedbirli olmak lazım afferin gençler :mrgreen:

Son düzenleme:
Yaa arkadaşlar ben buluşmada var ile yok arasında kaldım kusura bakmayın. Yeşilköyde arkadaş yeni yat almış, gel bak dedi baktım tam gelicem benim telefon denizi boyladı :(
10 dakkada çıkardık kurutma makinesine tuttum ama çalışmıyo :(
Allahtan simkart çalışıyo :(
Alper sende aramışsın beni ama malum işte telefon :(
İnşallah sorunsuz bi buluşmaya imza atıcam bende:pr:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Oncelikle toplasma etkinligine on ayak olan arkadaslara tesekkur ederim. "Suspect" Bugra arkadasima artci olarak eslik etmek suretiyle bulusma da ben de (ilk kez) yerimi almis bulundum. Gruba katildigimizda ilk yaptigim sey, nisan resimlerinden kolaylikla kendisini cikarabildigim "Syriana'nin yanina gidip, tebrik etmek oldu. Sicak karsilamasi ile ayak ustu birkac dakika motosiklet modelleri uzerine sohbet ettik. Daha sonra marinada cimenlerde otururken tanistigimiz "neveragain34" Mustafa, "Suspect" Bugra , "Kuheylan" (ismini hatirlayamiyorum ozur dilerim :pr: ) ve esi ile yaptigimiz sohbet cok guzeldi. Gorkem'i kendi motoru ile gormus bulundum. Guzel degisiklikler yapmis uzerinde. Hosuma gitti. Cok guzel gecen bir aksamin ardindan giderayak "Alper_tim" Alper ile de tanismis oldum. Goruldugu uzere benim acimdan bol tanismali bir etkinlik oldu. Sizlerin arasina yeni yeni dahil (umarim kabul edersiniz :mrgreen: ) oldugum icin merak ettigim bazi seyler vardi. Acik konusmak gerekirse herkes gayet nazik ve hossohbetti. Haliyle kendimi cok rahat hissettim. Bugra iyi ki kapip goturmussun beni.

Forumlardan gezi ve bulusma fotolari gorup "ah" cekerken, bu sefer bohcayi karenin icine atmis bulunduk. Tekrar etkinligin duzenlenmesi icin caba sarf edenlere ve Bugra arkadasima tesekkur ederim.

Not: Bu arada gozlerim "metalgod" Semih arkadasimi aradi. Bildigim kadariyla motosikletini almaya Tekirdag'a gitmis. Neyse, sonucta hayirli bir is için :)mrgreen:) ekmis bizleri.
Saygilar.

Son düzenleme:
Harika fotoğraflar olmuş...
Çekenlerin ellerine sağlık...

Son düzenleme:
Super Moderator
herkese günaydınlar
dün akşamki buluşmamız hakikaten çok güzel geçti hepinize teşekkür ediyorum
hele ki anadolu yakasından gelen arkadaşlara çok teşekkürler benim için büyük süpriz oldular demekki sadece anadolu yakası etkinliklerine katılmıyorlarmış:):rendeer:
ataköy kavaklı parktan yeşilköy marinaya kadar olan grup sürüşümüş çok güzeldi yoldaki arabalar hayran hayran bize bakıyorlardı:cherry:
akşam dağıldığımızda biz dört kafadar komtan,morrigan,görkem ve ben florya ibb tesislerine gidip çocuk parkında neler yapılabilir onun araştırmasına katıldık sağolsun morrigan da bizi resimledi:cherry:
saol eline koluna sağlık dostum:rendeer:
güzel bi geceyi sizlerle geçirdiğim için mutluyum herkese teşekkürler:rendeer:

yeni aktivitelerde görüşmek üzere

Alper_tim Harfiyyen katılıyorum ...
Otomobillerdekilerin hayran hayran motorsikletlilere bakması...
Tarif edilmesi zor bir haz veriyor insana ....
Kimbilir kaç tanesi içimizde olmak isterdi.... :)

szr

Güzel vakit geçirmişsinizdir umarım, bende akşam buluşmayı 18-18:30 suları sanıyordum şöyle geçerken bi Town center a uğrarım dedim 19:30 gibi orada idim ayaküstü tanışırız fln diodum ama kimseyi bulamadım:)Town Center ın otoparkına girdim motolar ordamı diye ııı yok dedim kaçırdık heralde, bi de otoparkta mahsur kaldım:p Kartım geçersizmiş bikaç tur attım center otoparklarında
Daha nice gezilere inşallah Herkese saygılar:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkese günaydınlar
dün akşamki buluşmamız hakikaten çok güzel geçti hepinize teşekkür ediyorum
hele ki anadolu yakasından gelen arkadaşlara çok teşekkürler benim için büyük süpriz oldular demekki sadece anadolu yakası etkinliklerine katılmıyorlarmış:):rendeer:
ataköy kavaklı parktan yeşilköy marinaya kadar olan grup sürüşümüş çok güzeldi yoldaki arabalar hayran hayran bize bakıyorlardı:cherry:

Anadolu yakasından bizi numune diye yolladılar, kura bize çıktı mecburen geldik:p

Motosikletlere bakırköy civarında verilen tepki beni cidden şaşırttı, trafikte abartı denilecek kadar saygılıydılar, hatta bir araç müsait yolu da olmasına rağmen, durup motorların tamamı geçene kadar haraket etmedi.
Kavaklı park dediğiniz yerde beklerken bir hanımın "camdan sizi görünce aşağı indim hemen" demesi ve motorların üzerine bebeğini oturtmasıda güzeldi.:cat:

Marinada çimlerin üzerinde oturduğumuz yerde askeri operasyon yapar gibi yerden sürünerek köftelerden nemalanmaya çalışan kedi de rüyama girdi.:p

Dün akşam için kedi de dahil herkese teşekkürler.:rendeer:

Güzel bir akşamdı herkese teşekkürler..
Gelişim Sürücü Kursu'ndan İbrahim denen şahsı görmek biraz keyfimi kaçırsa da,herşeye rağmen gelişimize değdi...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar