Oncelikle toplasma etkinligine on ayak olan arkadaslara tesekkur ederim. "Suspect" Bugra arkadasima artci olarak eslik etmek suretiyle bulusma da ben de (ilk kez) yerimi almis bulundum. Gruba katildigimizda ilk yaptigim sey, nisan resimlerinden kolaylikla kendisini cikarabildigim "Syriana'nin yanina gidip, tebrik etmek oldu. Sicak karsilamasi ile ayak ustu birkac dakika motosiklet modelleri uzerine sohbet ettik. Daha sonra marinada cimenlerde otururken tanistigimiz "neveragain34" Mustafa, "Suspect" Bugra , "Kuheylan" (ismini hatirlayamiyorum ozur dilerim

r: ) ve esi ile yaptigimiz sohbet cok guzeldi. Gorkem'i kendi motoru ile gormus bulundum. Guzel degisiklikler yapmis uzerinde. Hosuma gitti. Cok guzel gecen bir aksamin ardindan giderayak "Alper_tim" Alper ile de tanismis oldum. Goruldugu uzere benim acimdan bol tanismali bir etkinlik oldu. Sizlerin arasina yeni yeni dahil (umarim kabul edersiniz :mrgreen: ) oldugum icin merak ettigim bazi seyler vardi. Acik konusmak gerekirse herkes gayet nazik ve hossohbetti. Haliyle kendimi cok rahat hissettim. Bugra iyi ki kapip goturmussun beni.
Forumlardan gezi ve bulusma fotolari gorup "ah" cekerken, bu sefer bohcayi karenin icine atmis bulunduk. Tekrar etkinligin duzenlenmesi icin caba sarf edenlere ve Bugra arkadasima tesekkur ederim.
Not: Bu arada gozlerim "metalgod" Semih arkadasimi aradi. Bildigim kadariyla motosikletini almaya Tekirdag'a gitmis. Neyse, sonucta hayirli bir is için

mrgreen

ekmis bizleri.
Saygilar.