kardeş ben istanbul feriköylüyüm, kurtuluş yan semtimiz ,şimdi ankaradayım neyse, bütün çingeneler, bu civarda ve çoğu adi işleri bunlar yapıyor, bilirim bunları, son yıllarda, doğudan gelen, pkklılarda buralara yerleşti ve olaylar dahada büyüdü, eskiden 1.2 hırsız ufak tefek hırsızlık yapardı, şimdi 4.5 grup bölge bölge hırsızlık, gasp, kapkaç, esrar, ne kadar adi işler varsa, yapıyorlar, bunların sonu, bu cezalarla, kolay kolay bitmez, şeriat düzeni gibi, bu adi işleri meslek edinip yapanların, elini kesiceksin, bak bakalım bir tane hırsızlık kalıyormu, ben yıllarca bu semtlerde büyüdüm, bu şe.. leri kovalamaktan, dövmekten, nasihat etmekten, inan bıktık arkadaşlarla, devlet iyi, eğitim, ahlak, maneviyat, dersleri verse okullarda, sonrada meslek, iş bulsa, verse, bu sorunlar olmaz, ama bu ortamda, hayal kurmak gibi, daha geçenlerde, gene 10 şehit verdik, bak cenaze töreni dışında ses yok yetkililerden, neyse azımı gene bozmayayım, sana geçmiş olsun, kardeş aklında olsun, bu tür olaylarda, eliniz dolu olsun, bu şe... boş gezmez çünkü ....