Ist Kurtuluş Civarında Yaşayanlar Dikkat...

cok gecmiş olsun bende kurtuluşta oturuyorum bizi bu konuda bilgilendirdigin icin tşk ediyorum eski motorumda ben sorun yasamadım ama arkadasımın genellikle benzini bosaltıyorlardı simdiki moturmu sokaga koymayı bırak evin önünde bile tutmuyorm tanımadıgınız tamirciye emanet etmeyin servislerde böyle anahtar olayı ile karsılasılmaz demi kimseye güven kalmıyor böyle olaylar oldugunda

Bildiğim kadarıyla Kurtuluşta sadece dolapdere meydanında motorsiklet tamircileri var.beş tanesi meydan ve meydana çok yakın ara sokaklarda bir taneside ramada oteli istikametine çıkarken sağda.nerdeyse tamamı scooter tamiri yapıyor.
Bu civarda oturup ta buraya tamire bırakanlar dikkatli olsunlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne biçim yaratıklar var yaa... geçmiş olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmis olsun onları tekme tokat dövüceksinki akıllansınlar yada taxim meydan dasallandıracaksın ser.....ler

serkan abi gecmıs olsun..
şimdi o kacan herif eline dusse nolurdu diye dusundum bian:) mahalleden yana kfan rahattı biliyorum ama gerizekalı heriflerdede buyuk cesaret varmıs sizin oraya girmekte yani . .

büyük geçmiş olsun inş ağır bir ceza alırda bizimde içimiz rahat eder biraz

geçmiş olsun arkadaşım; benim de bir bisikletim çalındı kapının önünden, bir de arabamız soyuldu. bırak hırsızlığı şimdi arabanın sağını solunu çiziyorlar, yıldızı kırdılar vs. dert bitmiyor ama büyük yemin ettim eğer ki denk gelsin biri ne yaşına ne başına bakıcam; sonucu umrumda değil cezasını kesecem şerefsizlerin.
peki aranızda kapalı garajı, bahçesi veya motoru koyacak bir yeri olmayanlar ne yapıyorlar merak ettim (motoru alınca ben de nereye koyacağımı bilmiyorum valla). yani işimiz şansa mı kaldı?
ayrıca o şe...efsizin tarifini vardiğin de iyi olmuş, ben bu tiplerin kimliğinin açıklanmasından yanayım, hani olmaz ama belki rezilliği hissedip uzak kalırlar.:cat:

çok geçmiş olsun kardeş.allahtan yakalatmışsın serfsizleri...e desenizie motorları tamircilere bile bırakamıcaz.ufffff uff fffff

kardeş ben istanbul feriköylüyüm, kurtuluş yan semtimiz ,şimdi ankaradayım neyse, bütün çingeneler, bu civarda ve çoğu adi işleri bunlar yapıyor, bilirim bunları, son yıllarda, doğudan gelen, pkklılarda buralara yerleşti ve olaylar dahada büyüdü, eskiden 1.2 hırsız ufak tefek hırsızlık yapardı, şimdi 4.5 grup bölge bölge hırsızlık, gasp, kapkaç, esrar, ne kadar adi işler varsa, yapıyorlar, bunların sonu, bu cezalarla, kolay kolay bitmez, şeriat düzeni gibi, bu adi işleri meslek edinip yapanların, elini kesiceksin, bak bakalım bir tane hırsızlık kalıyormu, ben yıllarca bu semtlerde büyüdüm, bu şe.. leri kovalamaktan, dövmekten, nasihat etmekten, inan bıktık arkadaşlarla, devlet iyi, eğitim, ahlak, maneviyat, dersleri verse okullarda, sonrada meslek, iş bulsa, verse, bu sorunlar olmaz, ama bu ortamda, hayal kurmak gibi, daha geçenlerde, gene 10 şehit verdik, bak cenaze töreni dışında ses yok yetkililerden, neyse azımı gene bozmayayım, sana geçmiş olsun, kardeş aklında olsun, bu tür olaylarda, eliniz dolu olsun, bu şe... boş gezmez çünkü ....

SONUNA KADAR KATILIYORUM .

Esnaf çocuguyum , babamla konusurken itin biri dükkanı kapatınca toptancıya gıdecegımı duymus . Babam erken gıttı eve ben bıraz daha bekledım neyse bende kapadım . Giderken , karanlık bir sokaktan geçmek zorundaydım 3 kişi önümü kesti . Bu tarz şeylerle karşılaşma ihtimali olduğu için ona göre cep ayarı yaparız içten düğmükleme gibi . Neyse ya ver ya dürterim dedi . 1 adım geri atıp var gücümle bıçaklı olana kafa attım yere yığıldı kaldı . biri de küçük olduğu için 2 kişi ile güreşmek pek zor olmadı allahtan onlardan kesici alet yokmuştu . sürekli koli kaldır indir yaptığım için kollar sağlam allaha şükür 3 ü de yerde kaldı . Mahalle sakinleri polisi aramış eğer ki polis beni dükkan dan tanıyıp hadi git demese suçlu ben olacaktım . HIRSIZDA OLSA İNSANDIR . İNSANIN CANINA KAST SUÇTUR . ULAN BEN İNSAN DEĞİLMİYİM BANA KAST YOKMU DESEMDE NAFİLE

geçmiş olsun,yakalayamaman daha iyi olmuştur belki çünkü insan o anda ne yaptığını bilemez duruma gelir

arkadaşlar teşekkurler,

ben ucuz atlattım,allahtan ses çıktıda duyma ihtialı doğdu,
ya bırde duymasaydım??
gerçi emınım polıs cevırırdı,
buralardan ekıpler eksık olmaz,
zaten benım motoruda tanıyorlar,

bende esnaf çocuğuyum,
babanım tekel büfesi var burada,
o nedenle tüm ekıpler neredeyse tanır hepsi,
o konuda kuşkum yok yanii.

yinede kısmet işi gecen geçiyor...

Tekrar Teşekkürler Dostlarım...

geçmişolsun arkadaşım ne ceza alıcak çok merak ediyorum dogrusu

Sen yabancı değilsin onun için heceleyeceğim açıkça yazamadığımızdan dolayı.
Hiç bir B.. almayacak 3 gün sonra serbest olacak bu 100 de 100 kesin.
Türkiyede hırsızlığa bir ceza yok.

Mahalle sakinleri polisi aramış eğer ki polis beni dükkan dan tanıyıp hadi git demese suçlu ben olacaktım . HIRSIZDA OLSA İNSANDIR . İNSANIN CANINA KAST SUÇTUR . ULAN BEN İNSAN DEĞİLMİYİM BANA KAST YOKMU DESEMDE NAFİLE

geçmiş olsun
geçmiş olsun da eğer hal böyleyse hırsızların korkacak birşeyi yoksa işimiz hakkatten Allaha kalmış
cümlemize geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar