cjesus Katılım 5 May 2008 Mesajlar 44 29 May 2013 #61 Bi dahaki geziye çıkarken ayarlayalım beraber yardıralım. Bu sene yapamadık. Bende de video görüntülerin var yayınlarım bak !!
Bi dahaki geziye çıkarken ayarlayalım beraber yardıralım. Bu sene yapamadık. Bende de video görüntülerin var yayınlarım bak !!
mete_han Katılım 1 Ağu 2005 Mesajlar 21,819 29 May 2013 Konu Yazar #62 cjesus' Alıntı: Bi dahaki geziye çıkarken ayarlayalım beraber yardıralım. Bu sene yapamadık. Bende de video görüntülerin var yayınlarım bak !! Genişletmek için tıkla ... ne zaman çektin aga yav senin oğlan bülbül gibi şakımış valla izleyip izleyip gülüyorum... gezeriz inşallah 1 aya yine akıcam yollara ...:rendeer:
cjesus' Alıntı: Bi dahaki geziye çıkarken ayarlayalım beraber yardıralım. Bu sene yapamadık. Bende de video görüntülerin var yayınlarım bak !! Genişletmek için tıkla ... ne zaman çektin aga yav senin oğlan bülbül gibi şakımış valla izleyip izleyip gülüyorum... gezeriz inşallah 1 aya yine akıcam yollara ...:rendeer:
P papazkemal Katılım 8 Mar 2009 Mesajlar 722 10 Haz 2013 #63 Selam Metehan biraz uzak kaldım sizlerden kusura bakmayın, maşallahın var epeydir görememiştim sizleri sevgiylen kalın
Selam Metehan biraz uzak kaldım sizlerden kusura bakmayın, maşallahın var epeydir görememiştim sizleri sevgiylen kalın
mete_han Katılım 1 Ağu 2005 Mesajlar 21,819 10 Haz 2013 Konu Yazar #64 papazkemal' Alıntı: Selam Metehan biraz uzak kaldım sizlerden kusura bakmayın, maşallahın var epeydir görememiştim sizleri sevgiylen kalın Genişletmek için tıkla ... eyvallah dostum biraz değil çok uzak kaldın bizden...:rendeer:
papazkemal' Alıntı: Selam Metehan biraz uzak kaldım sizlerden kusura bakmayın, maşallahın var epeydir görememiştim sizleri sevgiylen kalın Genişletmek için tıkla ... eyvallah dostum biraz değil çok uzak kaldın bizden...:rendeer: