helal olsun sana birader,iyi gezmişsin emeğine ve yüreğine sağlık,anlatım ise akıcı ve çok iyi ,geziyi başından sonuna kadar okudum ve çok beğendim,demekki neymiş cbf150 iyi motormuş.saygılar....
aga Eskişeere geliyodum orda bir gavatinyo arkadaşım var...

cenabet bir arkadaşımdır kendisi...adını vermeyim...bana gel yol ayrımına 30 km dedim mıy etti gıy etti...eskişehiri görmek yine nasip olmadı...inan bu gezi kritiklerinde üzerime yoktur ama alelacele iş oldu..cep telde dandik...dijitali bıraktım uğraşamadım...artık paylaşımdan yana biraz isteksizim diyebilirim...
Ne vardı Foça da bir akşam kalsaydın sanki?
Balıkları yakalamış akşam için vermiştim restorana.
Otelde yerin ayrılmıştı,yatacaktın paşa,paşa.
Bir acale,bir acale,paşaya pok yetiştirecen sanki :mrgreen:
abi ben kafa olarak gitmeyi kafaya koymuştum...inanmıcan İstanbula akşam varmayı Alaşehire uyanır uyanmaz kapalı havayı görünce karar vermiştim...canım abim sen üzerine düşeni fazlasıyla yaptın daha ne isteyim...adamsın...kıngsın be abi...
ama bak öyle diyonda otel motel masraf bunlar abi..bunlar söylenmez ama ben söylerim...otele para vercen falan böyle masraflı misafirliğide sevmem pek...

en uygun dediğin oda 50-60 gayme...neden masraf etceedin durup dururken emekli adamsın...üç kuruş beş kuruş belki ama zaman 5 lirayı tutma zamanı...dimi ama...ben sevmem abi yiyem içem zıbaram kıçımı devirem höllem köşlem misafirliği...
he kalsaydım Konak Polisevi emrime amade...yük olamam abi...biraz nazlı misafirim ben...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Mini Foça Turu...