Ben şimdi derdimi kime yanıcam!!,
Merhaba.iş çıkışı saat:21:00 civarlarında artçımla beraber eve doğru gidiyoruz.
İşlek bir caddede usul usul giderken birde ne göreyim kocaman bir çukur tabi farketmemle çukura girip çıkmam bir oldu.
Çok acı bir sesle motorumdan sürtünme ve takk ! diye bir ses duyuldu.hemen çektim kenara ayaklığa aldım görünürde kırılan birşey yoktu.
Ama içim bir tuhaf oldu alınterimle aldığım motorumu belediyenin dandik yolunda heba olmasından baya öfkelendim sövdüm.üstelik yol yeni asfaltlanalı 3 ay oldu.
Ben şimdi derdimi kime yanıcam!!,
Sizlere sorum şu;
gidişinde sesinde viteslerdede görünürde sorun gözükmüyor ama görünmeyen yerlerinde bişeyler olmuş mudur ve ilerleyen zamanlarda bir sorun çıkartır mı?
Not:motorum ybr...r:
r:
r:
çok teşekkür ederim Arkadaşlarım,Abilerim verdiğiniz bilgiler için ve geçmiş olsun dilekleriniz için...motoru daha ustaya göstermedim ama bugün çok acayip bişeyler oldu.
Artık çukura girdiğimden midir bilmem çamur felan girdiyse içine çünkü çukur baya bir su doluydu.kontağı kapatıyorum makine açık kalıyor.anahtarı çıkarıyorum hala çalışıyor.
vitesi 1 e atıp stop ettiriyorum bu seferde farlar açık kalıyor.baya kurcaladım bulamadım artık akünün kutup başlarını çıkarmaktan başka çarem kalmamışken aklıma sigorta geldi.
sigortayı söktüm tekrar taktım sorunum düzeldi.yarın ilk işim kızımı işinin ehli bir ustaya göstermek olacak...ale:
tekrar geçmiş olsun diyim![]()
benm hondayıda bi kere anahtarı aldıgım halde istop etmedıydı anahtarı tkrar taktıgımda hemen istop etti. benmkisi sanırım tam çevirmeden aldıgımdan fln oldu sanırım![]()
Bazen öyle sürpriz çukurlar oluyor ki boylu boyuna kazılmış, etrafına toz toprak saçılmış, hadi kaç kaçabilirsen.Öyle bir manevra var canım kardeşim , lütfen araştır ve üzerinde çalış.
Araçları ya sağ tekerlek arkası ya da sol tekerlek arkalarından takip et. Ama bu yağmurda biraz zor belirteyim. O yüzden yağmurda mümkün oldukça sürmemeyi dene. Ben de kartal köprüsü ile yakacığı bağlayan ışıkları geçer geçmez gitmiştim birinin içine 1-2 ay önce cross motor artçımla beraber çok sarsıldı düşün kross ilk defa başıma gelmişti inşallah başka biri girmemiştir sonradan özellikle scooterci arkadaşlarım takla falan atarlar mazallah ( ben girdiğimde de yağmurdu ama kimse yok sayılırdı gece 00:30 gibi çok rüzgarlıydı o yüzden acele aacele giderken ecele gidiyorduk az kalsın...