İskenderun 'da Kaza

Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

iskenderun-da-motosiklet-kazasi-1-olu-1-yarali_o.jpg

Alınan bilgiye göre kaza, Akbağlar Mahallesi 270/3 Sokak üzerinde meydana geldi. İbrahim Aşkaroğlu (20) yönetimindeki 31 UD 901 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen İbrahim Helli (23) idaresindeki 31 UU 964 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada her iki motosiklet sürücüsü de ağır şekilde yaralanarak, ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan İbrahim Aşkaroğlu, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak : http://www.sondakika.com/haber-iskenderun-da-motosiklet-kazasi-1-olu-1-yarali/

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin...Sevenlerine sabır versin...Diğer arkadaşında hemen iyileşip sağlığına kavuşması dileğiyle...

Moderatör (forrap)
Yaşamını yitiren arkadaşa Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum..
Diğer arkadaş da umarım biran önce eski sağlığına kavuşur.

Vefat eden arkadaşımızın toprağı bol olsun kazalı arkadaşımızada acil şifalar diliyorum.

Allah rahmet eylesin,Geride kalanlara allah yardım etsin.Büyük acı arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım hayat bizim can bizim

off.. böyle haberlerden bıktım artık, Allah rahmet eylesin, diğer arkadaşada acil şifalar versin inş.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin, yaralı sürücüyede acil şifalar diliyorum:pale:

allah rahmet eylesin ama arkadaşlar ben iskenderunda oturuyorum burda aramadığınız kadar motosiklet var ve %85 inde ehliyet yok yhani kısacası parası olan motor aldı ve hiç biride kurallara uymuyor onn için ben artık okadar çok kaza haberi duydumki artık duyduğumda şaşırmıyorum bile :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar üzücü birşey yaa bu benim içim acıyor bu haberlere . allah kendisine rahmet sevenlerinede sabır versin

diğer arkadaşımızda inşallah biran önce iyileşir onada sabır

Son düzenleme:
resimdeki çocuk umarım 1000RR'ı olan çocuk değildir ,Allah rahmet eylesin mkanı cennet olsunn,yaralı arakadaşa acil şiflar dilerim

OKD

Yazık, hemde çok yazık. İki motosikletin karşılaşıp aynı hat üzerine gelme ihtimali o kadar az ki. Allah rahmet eylesin

Adana İl Temsilcisi
vefat eden arkadaşımıza tanrıdan rahmet,yaralı olan arkadaşımıza da acil şifalar diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eğlesin Allah yakınlarına sabır versin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar