Isıtmalı elcikleri piyanist irfan monteledi ... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
irfan kardeş hoşgeldin tekrar sorunum şu benim makinanın elciklerinde bir milyon tane sensor var :) acaba elektriği çekerken problem oluşurmu?birde bunun afilli kromlu olanlarıda varmı :) biiyorsun ben choppercıyım krommu severim.
Geçen ayaklıgın şaseye baglı olan yeri lırdımya sapanca dönüşü bugün onla uğraşıcam inşallah yaparım ne zor bir yer kaynakda yaptırmak istemiyorum iş zor zor

cümleten selamun aleyküm arkadaşlar, önce bi açıklama yapmakta fayda görüyorum,

normalde yüzyüze konuştuğumuzda gülüp geçeceğimiz beş dakikalık bir mevzu, malesef sanal ortamda , yanlış zamanlama,kendini ifade edememe, durumlarından ötürü yanlış anlaşılmaya meyil vermiş , her iki tarafında birbirinden haberdar olmamasından sebep, kızmasına ve kırılmasına vesile olmuştur , bu konuyla alakalı hiç bir şey söylemek istemiyorum ki üzüntü ve sıkıntıdan nerdeyse bir haftadır iştahtan kesildim ,

sevgili tünal ağabeyim , benim hayatta , kızdırmak, kırmak, aşşağılayıp,başkalarının önünde küçük düşürmek,kendisini deşifre edip kötülemek istemeyeceğim insanlar içinde olmasından dolayı kendisine sevgim ve saygımın en üst seviyede oluşundan ötürü bu kırgınlık meydana gelmiştir, uzun lafın kısası ,

mt ye düşkünlüğümü bilen bir çok arkadaşım bilir , sevgili tünal ağabeyimi mt yi terkedecek kadar sevdiğimi ve değer verdiğimi bilmenizi isterim ,

bir çok üzülen yazan arkadaşlar olmuş , hepsinden ve huzurunuzda tünal ağabeyimden özür dilerim, insan sevdiklerine daha çok önem verdiği için , kırgınlığın , kızgınlığın seviyeside daha katmerli oluyor , neyseki bu kırgınlığın altında, her ikli taraftada iyi niyet ve güzel düşünceler olduğu için bazı şeyler sonradan öğrenildiinde hayyy anasını yavvvv tüh beee diyor insan ...:) buda haliyle ders oluyor insana ki buda güzel bir şey,
herşeyde bir hayır vardır....

mt den ayrı kalmayı kızdığımda pek düşünmüyor üzülmüyordum fakat aslında harbiden adama koyuyormuş bunuda öğrendim , bidaha mı tövbe...

tekrardan değerli dostlarıma teşekkür ediyor hepinize sevgilerimi hürmetlerimi sunuyorum, ben buradayım bir yerede gideceğim yok...

ben yokken kaynamış burası :) acayip yorumlar var onları cevaplayamazsam çatlarım zaten meteden başlayacam :cherry:

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:52 ----------

koraycım paylaşım ve resimler için teşekkür ederim kardeşim yalnız ayaklarına sıkmak gerek senin :) bu ne ulem altı üstü bi elcik taktık ,

açtığın konunun başlığını beğenmedim şekerim :cherry: görmemişin oğlu olmuş durumları kokuları var başlıkta , irfan abin öle şeyleri sevmez bilmiyonmu sen , keşke sadece elcik montajı vs. bişeyler diye başlık atsaydın :)

vurucam senide uygun zamanı bekliyorum birde mermiler paslı onları temizleyeyimde tetonoz filan olup iş açma başımıza... öptüm seni...:cherry:

Abi geri döndüğün için teşekkürler ne zaman ne şekilde ve nerede beni vurmak istersen ben randevu yerine motorumla gelirim.. malum havalar soğuk elcik ısıtmalrını da açar gelirim.. :) seni seviyoruz :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Vayyy bugün yaptın yapacağını gittin irfanıma demekki,ulen hani beraber gidcektik pazar günü....Sattın beni demekki Bim den emekli satış personeli :)
İrfan mT de olmayınca olmuyor ona göre,bir an önce dönmesi lazım aramıza,Mt nin tadı tuzu kaçtı,rengi soldu...

valla ahmetcim aynen seni satışa getirdi koray efendi ama affet sen onu :) pazar günü atlayın gelin kendimi hazırladım şu senin motürede bi ince ayar çekelim gayfemizi içelim muhabbetimizi edelim eeee daha ne yapalım istersden motürün yağınıda değiştiririz :)

---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:22 ----------

kuran çarpsın 5 dakka önce irfana taktır diye mesaj yazdım bak oku...kalbim temiz...:p

.ükünü kesicem kobranın...ona süre tanıyom burdan 1 Aralığa kadar siteye döndü döndü...dönmezse benide kaybeder...hadi bakam dötü yiyorsa dönmesin...:cherry:

Koraycım motoruma monteledi diye açıklama yapsaydın...:pkalbi fesat olanlar için ...:queen:

ulem mete geldim işte kanka, sen varya sen ömür adamsın kopardın beni :cherry: kesecek başka bi şey bul kendine kafamı kes ama elleşme (......küme)

şimdi ben sana bişey sölerdim yaaa neyse abes kaçmasın şekerim :cherry::queen::rendeer:

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:25 ----------

koraya açtığı diğer konudada sordum bi Allhın kuluda bir açıklama yapmadı. eğer ulu orta söylenecek birşey değilse özeldende mesaj atabilirsiniz. İrfanın neden gittiğini merak ediyorum arkadaşlar . özelden yazarsanız sevinirim

yauu ne gitmesi görkemcim sana oyun oynamış arkadaşlar sende hemen yemişsin yani :cherry: bir yere gittiğim yok burdayım :flower::flower:

Kocaeli İl Temsilcisi
Metehan abi şu dünyada moralim bozuk oldumu düzelten 2. adamsın.Diğeri de çok deli bir arkadaşımdır.Bu arada İrfan abi yine döktürmüş.İrfan abinin o dolabı hatırlıyorum da. :) Bu arada İrfan abi tam ne işle uğraşıyorsun. :) Çözemedim yav.

sağolasın kardeşim acizane kendi çapında takılan bir arkadaşınızım tam olarak fırıncılık yapıyorum şekerim fakat hobi olarak hakkaten bazen neyle uğraştığımı tam olarak, bende kestiremiyorum hayat işte böle geçip gidiyor...:)

---------- Post added at 09:34 ---------- Previous post was at 09:30 ----------

Tamam da, forumdan birine kizdigi icin foruma niye girmiyor. Sonucta forumun sahibi degil ki. Erhan forum benim bir daha girme dese, bizim burasi sana nooluo deriz.
İrfan pasa tanimam seni ama, bilirim ki Karamursel'de hep ziyaretine gitmeyi planladigim biri var. Pireye kizip yorgan yakma. Dön evine. Bizde tv'ye cikip dön evine irfaannnnnn diye aglayalim da remixlerimiz mi yapilsin illa :)

ulem lucasım şekspirim erdem,im sana demedikmi zamanında atla gel 2 adım yerdeyiz muhabbetin vuralım gübeğine diye :) gerisini karıştırma bence dışarıdan saçma gelebilir bazı şeyler oldu bitti geçti gitti sakın tv ye filan çıkayım demeyesin haaaa:cherry::thumleft:

---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:34 ----------

ya bu irfan bi ampül takamadı benim motüre birde elcik ısıtma mı takacak sana atma koray din kardeşiyiz....:queen:

aynen valla fatih çaktırmadan koray çay içerken ben gittim motosiklet tamircisine yaptırdım :cherry: koray sallamışta sallamış valla olmuyo böyle dışardan görende tamirci filan sanacak başımıza iş alıcaz :cherry:

:bestmt:İrfan nerdesin birkaç gündür yahu mt de falan göremedim seni.:silent:

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan abiye hak vermiyor değilim.Diğer arkadaşların mutlaka açıklaması vardır ama olayın mutlaka açıklaması olmalıydı.Sebep?Bizler belli bir yaşa gelmiş insanlarız.Gönüllülüğe dayalı bu tür organizasyonlarda kalp kırmamaya özen göstermek gerekiyor.Farklı bir şekilde ben de sakaryamotosiklet sitesinde deneyim yaşamıştım.Biz bir aileyiz dendiği halde açtığım bir konuyu sormadan,etmeden silmişlerdi.Sebep sordum,açıklama yok.Sağolsun sadece Murat abi açıklamış,diğerleri İrfan abiye yapıldığı gibi eleştirel yaklaşmışlardı.Diyeceğim o ki ulusal katılımın fazla olduğu bu forumda bile yaşamadığım bir durumdu ve o gün o sitede artık aralarında olmadığımı yazdım,bir tane dur konuşalım diyen kişi haricinde adım atan olmadığı için bir yıla yakındır ne giriyorum o siteye ne de kafelerinin önünden geçiyorum.

Tatlı dil,güler yüz herşeyi çözer.İrfan abi değerli bir insan,hassasiyeti varsa bence bu kadar muhabbetin üstüne ilgi görmeyi hakediyor,aynen sizlerin yaptığınız gibi.İnşallah diğer değerli arkadaşlarla görüşerek bu soğukluğu ortadan kaldırırlar.

Bu forumu sizlerle sevdim inşallah bugünlerde geçecek.

Muhabbetiniz her daim olsun.

Selamlar.

sağolasın kardeşim şimdi dışarıdan bazı şeylerde tartışmalarda haklı yada haksız ararız , fakat bu konuda her iki tarafta haklıdır fazla irdelemeye gerek yoktur her şey düzelir vesselam ki düzeldide içinizi ferah tutun teşekkür ederim sağolasın...:rendeer:

---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

Bende merak içerisindeydim irfan abiyi uzun zamandır görmüyoruz ne alemde acaba diye kendisini ile yüzyüze birebir tanışmak istediğim insanların başından geliyor hatta daha bu olayın olduğunu bilmeden konuya daldım altta yazacağım yorumu düşünüyordum ordaki takım taklavatı atölyeyi görünce direk "irfan abi beni evlatlık alsana" diyecektim o derece :) inşallah kendisini de ziyarete gitmeyi istiyorum vakit ve nakit olduğu bir gün. Özledik kendisini bir an önce dönmesini istiyorum şahsım adına :rendeer:

bir diğer merak ettiğim konu ise bu elcik ısıtmalar kaç dk da ısınıyor ve kullanımı nasıl acaba? koray arkadaşımız bi yorum yaparsa sevinirim :)

kardeşim benim gel istediğin takımı kullan yani alet edavatı :cherry: yalnız bi şartım var kapıdan dışarıya tek bir tornavida bile çıkmasına müsade yok ona göre :)

evlatlık meselesine gelince benim elife (kızıma) bir sorayım ok derse gideriz notere satışını alırız aile büyüklerinden :cherry::queen:

---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:44 ----------

irfan kardeşimizin yetenekli olduğunu MTde herkes bilir.ben bile buradan tanıyor ve takip ediyorum.eline sağlık diyorum.ne ye üzüldüğünü,kırıldığını bilmem,ama bizleri de böyle uygulamalardan mahrum etmemesini de rica ediyorum.ADANA'dan selam olsun.:rendeer:

bu arada unuttuk yahu,koray kardeş,güle güle kullan elciklerini.:cat:

sağolasın Bora abi eksik olma düşüncelerin için bazen oluyor böyle şeyler hatta karı koca arasında bile kavgalar oluyor neyseki durum netleşip kırgınlıkları el birliğiyle ortadan kaldırdık bende sizlere kocaeliden selam ediyorum ellerinizden öpüyorum...:cat::rendeer:

---------- Post added at 09:51 ---------- Previous post was at 09:49 ----------

:bestmt:İrfan nerdesin birkaç gündür yahu mt de falan göremedim seni.:silent:

hoş geldin abi sahi bende seni göremiyordum kaç gündür :) abi bodruma gittim işlerimi halledip döndüm (evin bodrumuna ) :cherry::p sende iyisindir inşallah eşi dostu özledim valla ...:)

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:51 ----------

Şunun bağlantısını nasıl yaptı acaba irfan abi ? bi yol gösterse bi ön ayak olsada bizde bağlasak :)

kardeşim ilk etapta aküden direkt enerji almak elcik ısıtma için taktir edersin ki makbul bir seçenek değil çünki çoluk çocuk gelir basar haberin olmadan boşuna aküyü yemeyesin diye biz ön taraftan kontak beslemesinden aldık elektiriği bu tabi her motürde farklıdır şimdi buradan anlatmak zor olur ama kontağa giden 3 adet kablo var onların elekirik olanından birini seçebilirsin en azından ybr de öyle basit bir işlem öyle aman aman bir ustalık gerektirmiyor ama kafayı komple sökmek durumunda kaldık en azından benim için zor olmadı yakın olsaydın seninkinede takardık...:rendeer:

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:57 ----------

Arkadaşlar olayı yeterince gözlemebildiğimi düşünerek sizler olayı kısaca açıklamak istiyorum. Sapancaya düzenlenen gezi aslında otoyol çıkışında konuşulup ortak mekan belirlenecek bir geziydi. bir arkadaşımızın başına gelen motor arızası (zinciri kpotu) nedeni ile tünal abi arkadaşımızı orada yalnız bırakmadı ve oto yol çıkışına gelemedi. sonra orada hep beraber kararlaştırılan bir yere gidildi pahalı geldiği düşünülünce başka bir yere hep beraber karar verildi. o sıra furkan arkadaşımızın zinciri attı ve bende onunla kaldım. sonra öğrendiğim kadarı ile mekana gidilmiş oturulmuş seçilmiş. bizde furkanın zinciri yapınca mekana yetiştik. tünal abiler ise o arkadaş için tamirci aradılar buldular yaptırdılar. herkes dağılırken anca geldiler (not yeri onlar seçmedi) öğrendiğime göre irfan abim yerde özenle hazırladığı poğaçaları dağıtamayınca çok üzülmüş (haklı) bu arada başka bir not tünal abim ve irfan abim çok iyi iki dosttur. sırf irfan abinin ziyaretine iki motor istanbuldan tünal abi ile gittiğimizi bilirim. ayrıca irfan abim istanbula geldiğince tünal abi mümkün olduğunca irfan abiyi gel biz eskihisara kadar bırakalım böyle bir insanı yolda yalnız bırakmak olmaz diyen bir insan. neyse konuya devam ediyorum. gezi dönüşü akşam irfan abi topikte bu sıkıntısını anlatınca tünal abi darıldı ve sen yeri seçerken orada yokmuydun haben ha sen demeye getirdi. bunun nedenide irfan abi ve tünal abi yakın dost tünal abinin telefonu irfan abide irfan abinin telefonu tünal abide var.sitedeki bu tip olumsuz görüşleri siteye dağil olmayan dışardaki bir okuyucu için olumsuz düşünce üretebiliri biz yakınız neden beni aramak yerine topiğe yazdı diye düşündü ki buradada bence tünal abi (haklı) ayrıca adamcağız yeri bile kendi seçmedi aksiliklerle uğraştı geziye geç dahil oldu günüde heba oldu. Bu sefer irfan abi çabuk kırıldı ki bence kırılmamalıydı dostlukların kolay kazanılmayacağını bana öğreten bir insan olarak bence hemen darılmamalıydı ve siteden hemen ayrıldı ben bu duruma gerçekten çok üzüldüm. ikisinide çok seviyorum. tünal abinin şu durumda bile yine irfan abiyi ikik kere aradığına da şahidim irfan abi açmadı teli. ben bu duruma çok üzülüyorum ikisinide gerçekten çok seviyorum bence bu dargınlık çok saçma :( bi an önce barış gelsin istiyorum :(

mücadeleni taktir ediyor gözlerinden öpüyorum onurcum , bunları buradan yazmayacağım yüz yüze konuşuruz artı olarak bu sebep yüzünden buraya gelmeye filan kalkmayın sakın bu ayazda vicdan azabı çektirtmeyin bana , haaa yok biz teker çevirecez kurtlandık illa seni özledik gezmeye gelirim derseniz başım gözüm üzerine , aman diyeyim insanın sümükleri donuyor soğuktan bu havada üşütmeyin birde ...:rendeer:

---------- Post added at 10:03 ---------- Previous post was at 10:01 ----------

eline saglık ırfan kardeş ustalıgını konuşturmuşsun yıne

sağolasın ramizan üstadım teşekkür ederim...:rendeer:

---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 10:03 ----------

meteye katılıyom kesecem ..ükünü..:mrgreen:

bu ne ulem iki kutub ayusu bir oldunuz küçücük penguenin şeyinimi kesiyonuz utanmaz arlanmazlar :cherry::queen: tavukmu kesiyonuz ulenn kafamı kesin daha iyi...

ulem mezit duruyon duruyon bi laf patlatıyon sen var ya sennnn:cherry:

---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 10:08 ----------

SELAMUN ALEYKÜM CEMAAT BURADA MUHABBETLER DERİNLEŞMİŞ AYNI DOSTLUKLAR GİBİ.
OPERASYON TAMAMLANMIŞTIR...

İrfan kardeşimizin gözlerinden öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..ben öptüm bile siz sıraya geçinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

abi bende ellerinden öpüyorum daa...... ne olmuş tünal abi bişeymi olmuş bu millet niye böle tuhaf davranıyo :sunny: :cherry::rendeer:

[/COLOR]

yauu ne gitmesi görkemcim sana oyun oynamış arkadaşlar sende hemen yemişsin yani :cherry: bir yere gittiğim yok burdayım :flower::flower:[/QUOTE] welcome to do jungle :flower::bestmt::flower: haydi pide yemeğe gidelim :D

Hoşgeldin İrfan abi. :) Vallaha 1 aralıktan önce geldin iyi ettin. :) Yoksa Metehan abi niyeti bozmuştu. :) Senin yan keskilerden biriyle bu işi bitirecekti.Ayrıca ne iş yaptığını da açıklaman muhteşem oldu. :) Abi bizi bırakma buralarda ya. Deniz (lucas) kardeşimle beraber dünden beri kaynak yapmadan profiller nasıl birleşir düşünüyoruz. :) Bir el at bize dublörüm.Aman fırıncım. :) Abi 1 hafta önce hayatta çok sevdiğim insan dedemi kaybettim.750 km ilerde.Ve birkaç sorun yüzünden gidemedim cenazesine bile.İnan bana hayatta kimseye küs kırgın kalmaya değmez.Ardından bakıp hiçbirşey yapamamak daha da üzücü bir durum.Neyse ki halledildi sorunumuz. :) Bu arada jimi cip(yazılışı salladım) yapıyordun abi. Son durum ne? :D

Kocaeli İl Temsilcisi
doğru diyorsun da bizim İrfanın işi sakat...

baksana iki iri arkadaş tutturmuşlar ükünü kesicez diye...:sunny:

pilav partisimi verecekler anlamadım ki...:pl:

uyarmak lazım İrfanı...:cherry:

valla kanka bu mendeburlar bana cerrahi operasyon yapacaklar anlaşılan , baksana kestikleri şeye bak :cherry::queen: ulem kafamı keseydiniz yavvv, ondan ne istiyonuz :cherry::queen:

bari illaki kesecekseniz (kendiniz kaşındınız) büyüteyimde bir kaç porsiyon çıksın :cherry::cherry::queen::rendeer:

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

[/COLOR]

yauu ne gitmesi görkemcim sana oyun oynamış arkadaşlar sende hemen yemişsin yani :cherry: bir yere gittiğim yok burdayım :flower::flower:
welcome to do jungle :flower::bestmt::flower: haydi pide yemeğe gidelim :D[/QUOTE]

gelin ulem pideyle beni mi korkutcanız :cherry::rendeer:

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

Hoşgeldin İrfan abi. :) Vallaha 1 aralıktan önce geldin iyi ettin. :) Yoksa Metehan abi niyeti bozmuştu. :) Senin yan keskilerden biriyle bu işi bitirecekti.Ayrıca ne iş yaptığını da açıklaman muhteşem oldu. :) Abi bizi bırakma buralarda ya. Deniz (lucas) kardeşimle beraber dünden beri kaynak yapmadan profiller nasıl birleşir düşünüyoruz. :) Bir el at bize dublörüm.Aman fırıncım. :) Abi 1 hafta önce hayatta çok sevdiğim insan dedemi kaybettim.750 km ilerde.Ve birkaç sorun yüzünden gidemedim cenazesine bile.İnan bana hayatta kimseye küs kırgın kalmaya değmez.Ardından bakıp hiçbirşey yapamamak daha da üzücü bir durum.Neyse ki halledildi sorunumuz. :) Bu arada jimi cip(yazılışı salladım) yapıyordun abi. Son durum ne? :D

mete bu sana kesermi keser :cherry::queen:

kaynak yapmadan profillerden bahsetmişsin fakat ben konuyu tam algılayamadım kardeşim biraz konuyu açarsan bişey biliyorsam paylaşırım ayrıca allah mekanını cennet eylesin deden için üzüldüm gerçekten evet 3 günlük dünyada küs dargın durmak aslında benim de sevmediğim onaylamadığım bir şey ,
ne varki insan denilen canlıda nefis diye bir durum var bazen insan şeşer beşer olabiliyor önemli olan bundan ders çıkarmak ve aynı şeyi bir daha tekrarını yaşamamak ve yaşatmamak :)

jimmy jkibin bu gün son kat boyasını atacağım inşallah pazar gününe arkadaşlar ziyaret edecekler bakalım beklemedeyim ..:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Güzel ve zahmetli bir montaj olmuş elinize sağlık.
Benzin tüketimini ne kadar etkileyeceğini merak ediyorum, test edip yazarsan sevinirim.

Diğer problemin çözüldüğüne de sevindim. Zaten karşılıklı saygı ve dostluk çerçevesi içinde konuşarak çözülmeyecek sorun yoktur.

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan kardeş hoşgeldin tekrar sorunum şu benim makinanın elciklerinde bir milyon tane sensor var :) acaba elektriği çekerken problem oluşurmu?birde bunun afilli kromlu olanlarıda varmı :) biiyorsun ben choppercıyım krommu severim.
Geçen ayaklıgın şaseye baglı olan yeri lırdımya sapanca dönüşü bugün onla uğraşıcam inşallah yaparım ne zor bir yer kaynakda yaptırmak istemiyorum iş zor zor

sende hoş geldin dostum aramıza elektiriği elciklerden çekmek aslında daha kolay gibi görünsede bilmiyorum alıcı gözle bakmak lazım sonuçta ısıtma sistemlerinin enerji hattının sağlam akım kabloları üzerine montajı daha mantıklı kontak hattından makinanın her yerine enerji dağılımı olduğu için ben orayı seçtim , garanti uzun vadede, ancak buda senin bahsettiğin fikri çürütmez , elciklerdende çekilebilir ama ölçüp biçmek lazım , sonra hatta aşırı yük binmesin ileride sorun yaşatmasın :)

bende 2 adet matkap var bu arada çeliği hangi açıda kaç mm deleceğine bağlı kaynak vs. mevcut yardım edebileceğimi düşünürsen elimden gelen yardımı yapmaya her daim hazırım bilgin ola her zamanda beklerim , hem çay içeriz hem sohbet hemde motürü yaparız elimizden geldiği kadar , kal sağlıcakla...:rendeer:

---------- Post added at 10:46 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

Benzin tüketimini ne kadar etkileyeceğini merak ediyorum, test edip yazarsan sevinirim.

Diğer problemin çözüldüğüne de sevindim. Zaten karşılıklı saygı ve dostluk çerçevesi içinde konuşarak çözülmeyecek sorun yoktur.

teşekkür ederim erhan abi aynı fikirdeyim , saygı ve sevgiler...:rendeer:

İrfan Aga sıradaki projeni buldum.. geleceğe dönüş motosikleti...:cherry: neden olmasın ..japonlar dışkı ile çalışan toto adında motür yaptı..:queen: böyle bişey düşün bence ..paraya para demezsin.. hesaplarını ben kontrol ederim abi..:cherry: hiç aklın arkada kalmasın :rendeer:

koray abi yeni gördüm hayırlı olsun güle güle kullan iyi ellerin şimdi sıcacık olmuştur bu arada aküde sorun oluyor mu açınca tabi uzun süre kullanmadıysan belli olmaz da bu arada irfan abinin de eline sağlık aramıza dönmesine de ayrıca sevindim

koray abi yeni gördüm hayırlı olsun güle güle kullan iyi ellerin şimdi sıcacık olmuştur bu arada aküde sorun oluyor mu açınca tabi uzun süre kullanmadıysan belli olmaz da bu arada irfan abinin de eline sağlık aramıza dönmesine de ayrıca sevindim

Kardeşim hiç bir sorun yaşamıyorum
2 kademeli ve 1 . kademesinde gayet rahat bir konfor içinde.. ellerin terliyor diyebilirim
aküden değilde kontaktan elektrik aldık.. bir problem olacağını sanmıyorum.
biraz daha motorun konforu arttı.. :)

Benzin tüketimini neden etkilesin ki? :silent:

Koray elektrıgı kontaktan alırken herhanı bır delme işlemi yapıldı mı?

irfanım selocanım abim hoşgeldin:)
görüşemiyorduk:)

he bu arada bizi metehan abide sayende fenni sünetçi olmuş...
baksana geleni gideni kesiyor:queen:

valla canım sıkılmıyor degil hani pazar öglene dogru kocaeline bi çay içmeyemi gitsek acaba,belki orda bir kaç dost buluruz sohbet edecek.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar