İrfan abiye hak vermiyor değilim.Diğer arkadaşların mutlaka açıklaması vardır ama olayın mutlaka açıklaması olmalıydı.Sebep?Bizler belli bir yaşa gelmiş insanlarız.Gönüllülüğe dayalı bu tür organizasyonlarda kalp kırmamaya özen göstermek gerekiyor.Farklı bir şekilde ben de sakaryamotosiklet sitesinde deneyim yaşamıştım.Biz bir aileyiz dendiği halde açtığım bir konuyu sormadan,etmeden silmişlerdi.Sebep sordum,açıklama yok.Sağolsun sadece Murat abi açıklamış,diğerleri İrfan abiye yapıldığı gibi eleştirel yaklaşmışlardı.Diyeceğim o ki ulusal katılımın fazla olduğu bu forumda bile yaşamadığım bir durumdu ve o gün o sitede artık aralarında olmadığımı yazdım,bir tane dur konuşalım diyen kişi haricinde adım atan olmadığı için bir yıla yakındır ne giriyorum o siteye ne de kafelerinin önünden geçiyorum.
Tatlı dil,güler yüz herşeyi çözer.İrfan abi değerli bir insan,hassasiyeti varsa bence bu kadar muhabbetin üstüne ilgi görmeyi hakediyor,aynen sizlerin yaptığınız gibi.İnşallah diğer değerli arkadaşlarla görüşerek bu soğukluğu ortadan kaldırırlar.
Bu forumu sizlerle sevdim inşallah bugünlerde geçecek.
Muhabbetiniz her daim olsun.
Selamlar.