Tek farını alma değmez. O zaman direk Pulsar'a yürü. Şuanki motorum Yamaha MT-25. İnanki Pulsar NS200 kullanıyordum ben ve ondan sonra Dominar 400 sahibi oldum. Pulsardan gayet memnundum. Kafana takmayacaksan Pulsar al. Lakin çift far Hondalar daha güzel gözüküyor benim gözüme. Hondanın avantajı 110/140 lastik kullanıyor ki radyal lastik takabilirsin, Pulsar'da orjinal ebatta radyal lastik yok. Tabi ne kadar viraj kovalanır bu motorlarla orasıda ayrı bir olay.
Şimdiki aklım olsa gene Dominar alırdım orası ayrı. Pulsar'daki yakıt tükemim 2,9lt/100km ortalama idi ki bence çok güzeldi. Benim motorlarda kesici ışığı mümkün mertebe yanar. Bu hayvanda ise 5,0lt/100km. Ayrıca Honda kullanmadım ama 7k-8k arasında bir titreşim vardır Pulsarda, bu deviri geçtiğinde titreşim falanda kalmaz. Nereye istersen oraya bas git düşünmeden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Sürücü selesinin altında tutması için yapılmış oyuklar varki oradan tutuluyor. Kaldıki artçı öndeki sürücüyü bacaklarıyla tutar zaten. Yoksa bugüne kadar yanlışmı artçı olduk biz :silent:
Artçı olarak binipte sele altını tutarak seyahat eden birini göremedim şu ana kadar. Tutamaç çok altta kaldığı için artçı geriye doğru düşme korkusu yaşıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
Zamanında ABS var diye aldım Şimdiki aklım olsa pulsar almam sebebi ise, 2. Eli ÖLÜÜÜ, parça fiyatları ve servis fiyatları tam bir kazık.