- Konu Yazar
2 sene kullandığım Honda CBF motosikletimi sattıktan sonra yeni motosiklet arayışlarına girdim. 10.000 TL civarında bir bütçem var. Kendimi zorlayarak çok az daha çıkabilirim. Bu bütçe alaabileceğim motosikletlere baktığımda Honda CBR 250 ve Bajaj Pulsar RS 200 var. Baştan söyleyeyim, araştırmayı seven bir insanım. Bu iki motorun karşılaştırıldığı konuları okudum, inceleme videolarını izledim, kullanıcı yorumlarına baktım. Çok değişik yorumlar var. İşin içinden çıkamıyorum. Bu forumda bu motorları bilen arkadaşların fazlasıyla olduğundan eminim. Lütfen hangisini seçmem gerektiğini nedenleriyle anlatın.
Pulsarın Avantajları: Daha yeni model, ABS, Şekli acayip güzel
CBR Avantajları: Honda kalitesi, Parça bulunurluğu, kolay satılabilmesi
Bulunduğum yerde ne Bajaj ne de Honda bayisi/servisi var. Bakımları ya kendim yapacağım ya da buradaki normal motorculara yaptıracağım.
Bulunduğum yerde bu modellerin ikisi de yok. Antalyada olan kuzenim oradan alıp yollayacak.
Pulsarın Avantajları: Daha yeni model, ABS, Şekli acayip güzel
CBR Avantajları: Honda kalitesi, Parça bulunurluğu, kolay satılabilmesi
Bulunduğum yerde ne Bajaj ne de Honda bayisi/servisi var. Bakımları ya kendim yapacağım ya da buradaki normal motorculara yaptıracağım.
Bulunduğum yerde bu modellerin ikisi de yok. Antalyada olan kuzenim oradan alıp yollayacak.
Son düzenleme: