isim konusunda yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorum.com nasıl arkadaslar..

arkadaşlar o verdiğiniz isimlerin domainini kontrol ettiniz mi hiç.ya warsa :)

TwinwheeL.com yada gyrowheel.com uyar mı önce sen bu isimler alınmış mı ona bakıversen diyorum.

Paylaşım ruhu bu olsa gerek çok yaratıcı fikirler ortaya sunmuşsunuz. Gerçekten tebrik etmeli. Verdiğiniz isimlerden ciddiye aldıklarımı tek tek değerlendiriyorum ve sanırım bir tanesini seçmek üzereyim. O ismi veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum Hangi ismi seçtiğimi siteyi yayın aldığımda açıklayacağım. Kalın sağlıcakla.

mtye rakip mi olacan yoksa :cherry:

MT ye rakip olmak gibi bi niyetim asla yok. Forum sitesi vs benzeri bir şey değil.
kendi kendime tuttuğum bazı dosyalar ve yazdığım yazılımlar vardı onları paylaşacağım.

Diğer tavsiye ettikleriniz.

motogunluk.com --> Dolu
mototeknik.com --> Dolu
MOTOINDEX.COM --> dolu

Sevgili MOTOMEX arkadaş senin verdiğin isim . MOTORUM.com'u bende düşündüm ama Şİmdi "Motorum" lafını bizim bildiğimiz şekilde değilde diğer anlamıyla algılayanlar farklı bi bklenti içinde olabilirler diye vazgeçtim :)

evet diğer verdiklerinizden bir tane seçtim.

Bayram sonrası görüşmek üzere herkese iyi bayramlar.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar

Motosiklet adına değişik ve faydalı bir web sitesi içeriği hazırladım. Ör: Aldığınız benzin kayıtlarınızı girip km'de ne kadar yaktığınızı öğrenebileceğiniz, hızlı satın alma rehberi vs gibi çok faydalı şeyler hazırladım ancak siteye bir isim bulamıyorum. yardımcı olur musunuz ?

hocam ismi bulduğunda buraya yazsana şu detaya takıldım...buralarda kimse düşünemedi bunu...tebrikler...

Kapıcı EYONG abi bak arkadaşlar neyi düşünüyor siz nerdesiniz...:farao:

Arkadaşım umarım yabancı bir site adıyla açmazsın. şimdiden hayırlı olsun.... Motoveri.com da olabilir.

METE_HAN dostum motoru ilk aldığım gündne beri ne kadar benzin almışım ne kadar yakmışım hesaplıyordum baktım zor oluyor bi program yazdım. Web tabanlı olarak ve şimdi herşeyi otomatik hesaplattırıyorum.

Ör: benim motorun son analizi ;)

Toplam Km = 3640
Toplam alınan benzin: 298 ytl
Toplam Alınan Litre= 98,62 litre
Ortalama benzin fiyatı= 2,93 Ytl
Km de ne yaktı = 0,081 Ytl

Bayram sonrasına inşallah bitecek ve herkes kendi bilgilerini saklayabilecek. Daha neler neler var :)

Son düzenleme:
METE_HAN dostum motoru ilk aldığım gündne beri ne kadar benzin almışım ne kadar yakmışım hesaplıyordum baktım zor oluyor bi program yazdım. Web tabanlı olarak ve şimdi herşeyi otomatik hesaplattırıyorum.

Ör: benim motorun son analizi ;)

Toplam Km = 3640
Toplam alınan benzin: 298 ytl
Toplam Alınan Litre= 98,62 litre
Ortalama benzin fiyatı= 2,93 Ytl
Km de ne yaktı = 0,081 Ytl

Bayram sonrasına inşallah bitecek ve herkes kendi bilgilerini saklayabilecek. Daha neler neler var :)

bekliyorum...güzel düşünce...:cat:

mybeat kardesim,

motogunluk.com dolu oldugunu ben de gormustum. zaten bu yuzden motogunluk.net onerdim :wiinkk:
ayrica web tabanli uygulama derken java/jsp kullaniyorsan, teknik konuda destege ihtiyacin olursa her zaman hazirim. :cat:

Azeri dostum asp.net VB ile yazıyorum elbetteki java da kullanıyorum. Desteğin için şimdiden sağol şuan tasarımla uğraşıyorum siteyi nete attığımda desteğini bekliyorum görüşürüz.

erfer.com olabıler mesela...yada en ıyısı bı turkce ısım bul ve kendın koy..en azından hatırası olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar