Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi forumlar. Öncelikle belirtmek isterim ki motorumun aydınlatmasından herhangi bir şikayetim yok, fonksiyonel olarak görevini yerine getiriyor. Benim içime dert olan orijinal farın sarıya dönük tonda olması ve fardaki led gündüz farlarının da beyaz olması yan yana hoşuma gitmeyen bir görüntü oluşturuyor. İkisinin de beyaz olmasını istiyorum, mavi veya maviye çalar bir renk değil beyaz. Biraz araştırdım genelde insanlar Philips X-Treme Vision %130 öneriyor. Bir de Philips Racing Vision %150 var. Bu ürünleri kullanan veya kullanmış olan arkadaşlar var mı? Orijinal farlara nazaran farkedilir bir performans artışı gözlemlenebiliyor mu? Işığı dağıtarak önümdeki sürücülerin küfürlerine maruz bırakır mı? Yasal mı? Bildiğim kadarı ile H4 tipi ampul kullanılıyor motorumda.
Fikir ve önerilere açığım, tek amacım beyaz ışık renk uyumunu yakalamak ve hazır değiştirmişken performanslı-kaliteli bir ürün almak. Far yuvasına herhangi bir modifikasyon yapmayı kesinlikle düşünmüyorum yalnızca far değiştirme işlemi olsun istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Fikir ve önerilere açığım, tek amacım beyaz ışık renk uyumunu yakalamak ve hazır değiştirmişken performanslı-kaliteli bir ürün almak. Far yuvasına herhangi bir modifikasyon yapmayı kesinlikle düşünmüyorum yalnızca far değiştirme işlemi olsun istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.