işe yarar bir elektro şok cihazı nereden bulabilirim?

İnternetten baktığım kadarıyla, bir çoğu sinek ısırığı etkisi yaratıyor. Güvenlik önlemi olarak almak istiyorum ama gerçekten etkisiz hale getirebilen bir cihazı nereden bulabilir ve satın alabilirim bilen var mı?:silent:

İnternetten baktığım kadarıyla, bir çoğu sinek ısırığı etkisi yaratıyor. Güvenlik önlemi olarak almak istiyorum ama gerçekten etkisiz hale getirebilen bir cihazı nereden bulabilir ve satın alabilirim bilen var mı?:silent:

Tahtakale civarinda bulabilirsiniz ama çok tehlikeli, bir rahatsizligi olan insanı öldürebilir bununla ilgili örnekler var.

Tahtakale civarinda bulabilirsiniz ama çok tehlikeli, bir rahatsizligi olan insanı öldürebilir bununla ilgili örnekler var.

İnternet üzerinden ya da izmir civarından alabilirim. O ölümcül dozda etkili olanları piyasa da satmıyorlar. Hatta etkili olanlar bile anladığım kadarıyla zor bulunuyor.

aldıktan sonra birde onu elinden kaptırmak var... onu da hesaba kat

Kime kaptıracağıma bağlı, saldırgana kaptırmak anlamında söylüyor isen; baya hızlı olmak lazım gerekecek, zaman kazandırır. zaten ruj şeklinde ve telefon şeklinde olan aletler var sadece ne kadar etkili bilemiyorum.

biber gazı daha iyi olur bence kendimi koruyayım derken katilde olabilirsin veya kaptırıp elinden daha kötü sonuçlar meydana gelir allah karşılaştırmaması dileğiyle.

Biber gazı öneriyorum hem bulması kolay hemde öbürü gibi ne kazık yeme riski var nede defolu adama denk gelipte adamı öldürme riski var.

Motosikleti
Dominar 250
Ne kadar işe yarar bilemicem

ZDmVy0.jpg
[/url][/IMG]

İzmiri bilmem ama istanbulda sokakta tezgah açanlarda,pazarlarda,metrobüs duraklarında ben çok denk geliyorum biber gazı ve elektroşok satanlara

Çankayada telefoncuların olduğu sokaklarda var.12-15 tl Fener ve elektroşok olarak kullanılıyor şarjlı
Zz-2013 yazıyor benim aldıgımın kutusunda.

Çankayada telefoncuların olduğu sokaklarda var.12-15 tl Fener ve elektroşok olarak kullanılıyor şarjlı

İşe yarıyor mu ki onlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

Biber gazı öneriyorum hem bulması kolay hemde öbürü gibi ne kazık yeme riski var nede defolu adama denk gelipte adamı öldürme riski var.

hı hım biber gazım var ::pokey::

Bayiltmiyordur muhtemelen, kimsede kullanmak nasip olmadi ama cikardigi ses ve elektrigin isigi bile karsindakini korkutmaya yetipte artiyor bile :D

http://www.hepsiburada.com/jenix-biber-gazi-goz-yasartici-sprey-jnx3079-pm-evjenix3079

işe yarar cebinde tasırsın dun yanlıslıkla elimdeki gazı burnuma surdum 5 saat yandı :D

yok yok işe yarar mı diye karşıyaka57'nin dediği; Çankaya'da satılan şok cihazlarını sordum. Sinek ısırığı gibi bişi istemiyorum ki..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

telefoncuların bulunduğu sokağa girip şöyle bi etrafa bakınınca bulabilecek miyim ki acaba :) bu tür şeylerin ne tür dükkanlarda satıldığını bile bilmiyorum açıkçası...

Çankaya elektronikçiler çarşısında aradığın ürünleri bulabilirsin ama ben bu ürünlerin pekte işlevsel olmadığını düşünüyorum.
Biber veya portakal gazı iyidir.

İşe yarıyor mu ki onlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

hı hım biber gazım var ::pokey::

Ablacım sende full koruma geziyorsun biber gazı elektroşok :D İstanbulda yaşasan heralde sırtında pompalıyla gezicen :D

Çankaya metrodan çıktıktan sonra Basmane yönüne doğru yürü
100 metre yurudukten sola dönün kesin bir sokak saticisinda gorursunuz.Çok satan var ordaki 2-3 sokakta

çevirmede yakalatırsan elinden alırlar. Bende jop vardı. Polis bununla adam öldürürsün dedi aldı benden. Kendimi korumak için falan dedim de bişey değişmedi.

Piyasada satılan tüm elektro şok cihazlarının gücü hemen hemen birbirine yakındır ve dediğin gibi sinek ısırığı gibi bir etki yaratır.
Yani vücuda bir zarar vermez. (Kalp pili kullanan vb. kişiler bunun dışında)
Ancak o sinek ısırığı etkisi dediğimiz şey kişiyi yerinden zıplatır. Ve kimse bunu uzun süreli maruz kalamaz. Kasların buna izin vermez.

Her neyse senin bahsettiğin sanırım şöyle bir şey

Ablacım sende full koruma geziyorsun biber gazı elektroşok :D İstanbulda yaşasan heralde sırtında pompalıyla gezicen :D

Sadece bir gün bayan olunuz, muhtemelen kendinizi eve kapatmak isteyeceksinizdir. Merhaba Türkiye...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

Çankaya metrodan çıktıktan sonra Basmane yönüne doğru yürü
100 metre yurudukten sola dönün kesin bir sokak saticisinda gorursunuz.Çok satan var ordaki 2-3 sokakta

Ben gündoğdu ya gitcem diye, yanlışlıkla basmanaye gitmiş, çatışmalı eylemlerin arasında kalmış, sonra oradan çıkamamış, bir güzel biber gazı yemiş, üstüne araba yakan insanları görünce dayanamamış bağırmış ve bunun üzerine, araba yakıcısı maskeli bir çocuk tarafından yumruk yemiş bir insanım :)
Lütfen daha açık bir tarif, kendimi başka acayip yerlere sokmak istemiyorum (dip not hala izmiri tam olarak bilmiyorum)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

çevirmede yakalatırsan elinden alırlar. Bende jop vardı. Polis bununla adam öldürürsün dedi aldı benden. Kendimi korumak için falan dedim de bişey değişmedi.

Daha önce de elimden alındığı ve görülmesine rağmen görmemezlikten gelindiği zamanlar oldu. Ama son çıkan kanunlarda biber gazının ve şok cihazının yasal düzeneğini hiç bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Piyasada satılan tüm elektro şok cihazlarının gücü hemen hemen birbirine yakındır ve dediğin gibi sinek ısırığı gibi bir etki yaratır.
Yani vücuda bir zarar vermez. (Kalp pili kullanan vb. kişiler bunun dışında)
Ancak o sinek ısırığı etkisi dediğimiz şey kişiyi yerinden zıplatır. Ve kimse bunu uzun süreli maruz kalamaz. Kasların buna izin vermez.

Her neyse senin bahsettiğin sanırım şöyle bir şey

https://www.youtube.com/watch?v=ZfKWVrXKbn0

Saldırgan olduğu zaman saldırganı önleyecek dozajda bişi istiyorum evet. Videoyu izleyemedim, iş yerimde serverlar engelli :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar