İşe Sürüş Günü (Ride To Work Day) 21 Haziran

Selamlar, çok yeni bir motosiklet kullanıcısıyım. Birçoğunuzun bildiği bir etkinlik olduğunu düşündüğüm İşe Motosikletle Gitme Günü diyebileceğimiz bir olayı paylaşmak istedim.

"Ride To Work Day" Haziran aylarında 3. Pazartesi gerçekleştirilen evrensel bir etkinlik deniyor. O gün iş motosikletle gidiliyor. Birebir tercüme olmasa da amaçları şunları göstermek, anlatmak ;

1.Motosiklet kullanıcılarının sayısını kamuya ve siyasilere duyurmak, farkındalık yaratmak,
2.Motosiklet kullanıcıları her meslekten her yaşam tarzından olabilir,
3.Motosiklet kullanıcıları trafiği azaltabilir ve büyük şehirlerde park sorununu azaltabilirler,
4.Motosikletler ulaşım amaçlıdır ve bunun kadar da eğlencedir. Sosyal açıdan faydalıdır.

Türkiye'de genel yargı olan ''motora binenler işsiz güçsüz serseriler değildir'' de vurgulanabilir. :):)

Geçen senede işe motorla gelmiştim, bu senede gelirim :)

Normalde aslında her Cuma zaten motorla geliyorum ama pazartesi de yapıp günün anlamını vurgulayayım kendi çapımda

Motosikleti
Cbr 650F
bu günü yılda 1 kez değil her ay 1 kez yapmak lazım daha çok vurgulamak için

her gün gidip geliyorum zaten :) 3. pazartesi de gelirim sorun yok
selamlar...

okul kapandığı için gidecek bi yerim yok :) kendi çapımda turlarım ben de :D

ben de her gün gidip geliyorum. bu ara motosiklet kullanan arttı diyebilirim. genelde sabahları köprü yolunda tek tük motosikletli görürdüm ama bugün 7-8 motosiklet konvoy yaptık diyebilirim :)

pazartesi de gelirim heralde...

Yazın hergün işe motorla gelip giderim, iş ile ilgili görüşmelere de motorla gidiyorum. Yoksa istanbul trafiği çekilmez, trafikte zaman geçirmekten iş yapamayız.

Benim de evden işe yürüyerek gittiğim için genelde motoru çıkartmıyorum ama madem dünya çağında bir organizasyon, sabah çıkıp biraz turlayayım bende :)

Arkadaşlar bugün 21 Haziran 2010 İşe motorsikletle sürüş günüydü. Kaçımız işe Motorsiklet veya Scooteriyle gitti ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar