İşe Motosikletle Gitme Günü - Ride To Work

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
1992 yılından beri süregelen ve her Haziran ayının 3. haftası tüm motosiklet tutkunlarının işe motosikletleriyle gitmesini teşvik eden “Ride to Work” işe motosikletle gitme günü bu sene 20 Haziran 2011 pazartesi gününe denk geliyor.

Ulaşımda motosiklet ve sukuter kullanımının yaygınlaşması amacı ile yapılmaya başlanan etkinlik ilk olarak 1989-1991 yıllarında motosiklet ekipmanları üreten Aero Design firmasının kullandığı "Work to Ride – Ride to Work" sloganından esinlenerek 22 Temmuz 1992 'de yapılmış.

Organizasyonun web sitesini www.ridetowork.org adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Motoaktuel

Ekli dosyalar

• workrideday.jpg
    workrideday.jpg
    22.3 KB · Görüntüleme: 7,800
Son düzenleme:
1992 yılından beri süregelen ve her Haziran ayının 3. haftası tüm motosiklet tutkunlarının işe motosikletleriyle gitmesini teşvik eden “Ride to Work” işe motosikletle gitme günü bu sene 20 Haziran 2011 pazartesi gününe denk geliyor.

Ulaşımda motosiklet ve sukuter kullanımının yaygınlaşması amacı ile yapılmaya başlanan etkinlik ilk olarak 1989-1991 yıllarında motosiklet ekipmanları üreten Aero Design firmasının kullandığı “Work to Ride – Ride to Work” sloganından esinlenerek 22 Temmuz 1992 ‘de yapılmış.

Organizasyonun web sitesini www.ridetowork.org adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Motoaktuel

Güzelmiş.Gerçi ben bankaya hergün motor'la gidiyorum:cat:

Güzel bir proje keşke konuyu dün çsaydınız insanlar önceden görüp uygulayabilirlerdi. (Motoru olupta işe servis veya otobüsle gidenler için)

İnsanlar hala ikitekerin verdiği duygudan çok yoksunlar bedenlerini kapalı alana mahkum etmişler.

F54

bana hergün bayram çünkü kar yağsa bile işe motorla giderim ama bu gün sırf bu etkinlik için gitmiş olayım ama senede birgün değilde keşke birkaç gün olsa ve görsel yazılı basında haberleri çıksa herkes de okusa seyretse ve motosikleriyle giderkende herkez tarafından böyle bi etkinlik olduğu anlaşılsa daha güzel olurdu değil mi?

bana hergün haziranın 3. haftası :)). Hergün motorumla geliyorum

Bende demir atla çıktım , hergün işe giderken serviste uyumak baydı beni :mrgreen:

motoru olup ta işe servisle ve otobusle giden varmı ? zannetmiyorum
varsa eyer o hemen motorunu yaksın :pr:

:) ben her gün motorumla geliyorum işe ama genede güzel bir etkinlik inş. teşvik olur kullanmayı düşünenlere...

Kapımın önünden kalkan işyeri servisi olmasına rağmen haftanın 4-5 iş günü motorumla giderim.

Yazın işe her gün motorla giderim, aksilik "Ride to work" gününde işe arabayla gittim. Ne kısmetsiz adamım ben :(

Sayın skullhunter herzmanki gibi geç kaldın
(herzamanki diyene bak sanki herif her işi geç yapıyoda herzamanki demişim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar