işe girdim

arkadaşlar bundan 6 ay önce aldığım şu an dökülmekte olan mondial 125 mt ile işe girdim bi dönerci günde 30 ytl veriyor 6.7 ytl benzine gidiyor geri kalanı bana kar sizce nasıl arkadaşlar

Makinenin yıpranma payıda önemli Allah bereket versin işsizlikten iyidir arkadaşım...

teşekkür ederim

arkadaşlar gerçektende güzel iş demi aylık 600 ytl sonra yeni bi motor daha

hayırlı olsun hocam hem kazan hem gez güzel iş :)
pizzacılar iyi bahşiş alıyormuş hatta bir rivayete göre maaşlarını epey geçiyormuş aldıkları bahşiş umarım sendede öyle olur bol kazançlı ve keyifli sürüşler dilerim

hayırlı olsun işin iyisi kötüsü olmaz motorun biraz eskir ama olsun ordan aldığın paradan köşeye atarsan yeni bir motor bile çekersin.

allah kaza bela vermesin gerçekdende bu şartlarda güzel iş yalnız benim anlamadığım benzini neden sana aldırıyorlarki benim bildiğim çalıştığın yerin benzin parasını vermesi gerekiyor

Allah kazancını bol etsin utandırmasın.. sna bi yamaha bws 100 nasip etsin :wiinkk: :)

Hayırlı uğurlu olsun.Kazancın bol olsun.Başlangıç önemli.Çalışırken fırsat daha çok çıkar insanın karşısına.Kısmetin açık olsun biraderim.

hayırlı olsun.. bende ööle güzel bir iş düşünüyorum aslında.. kurye flnda olabilir..öğrenciyis.. boş boş olmuyo bööle... :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
işin hayırlı,bol kazançlı olsun.daha iyilerini nasip etsin.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar