Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar İstanbul avrupa yakasında (PTT) görevelendirilmek üzere A 2 ehliyetli elemanlar aranmaktadır 700 tl + ssk.
benim gibi iş arayan arkadaşlara yardımı olacaktır sanırım 0541 561 01 10
(Şirinevler):cat:
Benim de değinmek istediğim bir diğer konu buydu. Bu vatandaşlara eğitim bile verilmiyor bildiğim kadarıyla. Belki ehliyetsizi bile vardır. Bisiklet kullanmayı bilen adamlara ptt scooter vermiş işte...
ptt taşıyıcıları kpss sınavı önlisans mezunu merkezi yerleştirmeye göre aldığını biliyorum ben bu ilan 657 ye tabi memur alım ilanı değil dimi , bu ilanın detayı nedir acaba yok mu internet sitesi falan detaylar ..
Benim de değinmek istediğim bir diğer konu buydu. Bu vatandaşlara eğitim bile verilmiyor bildiğim kadarıyla. Belki ehliyetsizi bile vardır. Bisiklet kullanmayı bilen adamlara ptt scooter vermiş işte...
Kaskları var ama çoğu takmıyor.Hoş kasklarda lazımlıktan hallice,oda ayrı konu.Fakat ortam çok kötü olduğu için armudun sapı üzümün çöpüne bakmamak lazım."stubborn",bilgilendirme için teşekkürler.:cat:
Bir iş arayan olarak bu ilanı sabah gazetesinde gördüm; sanırım ptt nin kendi ilanı değil, yani bir telefon bayii gibi özel bir ye rolabilir, çünkü ptt gazete ilanıyla eleman almaz sanırım. Eğer iş yerine motosikletle gidip gelmeye izin veriyorlarsa ben bu işe talibim aslında.
yok hayır ptt nin değil.
sözleşmeli görev yeri ptt devlet memuru gibi ama dediğim gibi sözleşmeli
özellikle bugünlerde birçok arkadaşım ızın ihtiyacı vardır sanırım
bugün kıyafetlerimizi aldık ve güzel olan şuki görülmesi gereken tarafından bakan 2 arkadaşımızda
işe başlıyor
halen geçerli oln bu ilan umarım başakalarınada yarar....