İş hayatınızdan memnunmusunuz ???

İşinizden memnunmusunuz ??

• Evet işime aşığım

Oy: 12 48.0%
  • Hayır burda bana işkence yapıyorlar

Oy: 13 52.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendi işim olduğu için sevinçliyim :)

arkadaşlar bende işimden memnunum (maaş hariç) şirkete 8 de gidiyorum arabamıda dolduruyorum (halı ile) çıkıyorum bi başlıyorum avculardan çolıyom kartaldan akşam 7 de geliyom arabayı bırakıyorum biniyom motoruma dpgru eve internete yani benim işim araba ile dolaşamk işimden memnunum patrondan hariç .. hee bu arada evine halı lazım olan varsa indirim yaparım msn den ulaşın bana burdaki arkadaşlara hertürlü kıyak yaparım istanbuldan ...

CİHAN' Alıntı:
arkadaşlar bende işimden memnunum (maaş hariç) şirkete 8 de gidiyorum arabamıda dolduruyorum (halı ile) çıkıyorum bi başlıyorum avculardan çolıyom kartaldan akşam 7 de geliyom arabayı bırakıyorum biniyom motoruma dpgru eve internete yani benim işim araba ile dolaşamk işimden memnunum patrondan hariç .. hee bu arada evine halı lazım olan varsa indirim yaparım msn den ulaşın bana burdaki arkadaşlara hertürlü kıyak yaparım istanbuldan ...

ne tesadüf ki şimdi kapıya halı taksitcisi geldi...3.taksiti verdim halının...öylesine yeniledik...açık tonlarda bişeyler aldık...15 dakka oldu yav...hep üzüldüğüm nokta şudur...millete halı göstermek için o ağırlıktaki halıları açar durur arkadaş...genelde bişey alınmaz veya plan yapılır seneye...adamı telef ederler bişeyde almazlar uyuz alırım...ben emeğe saygı olsun diye aldım valla eşşek kadar 2 tane halı...taam birader dedim alıyom...pazarlık falanda yapmadım...içimden bu geldi napim...bu adam ne yer ne içer sigortası varmıdır kendi işimidir ne benzin yakar eve dama para götürürmü bunları düşünürüm...:pale:

şimdi soruyorum sizlere...ben normalmiyim...:p

mete_han' Alıntı:
şimdi soruyorum sizlere...ben normalmiyim...:p

:silent: Cebimde param olduğu zaman ben de benzer şeyler yapıyorum.:silent:

Hangi geçen demiştim sevdiğim işi yapmıyorum ama yaptığım işi seviyorum die.

Yaptığım iş uluslararası nakliyat.Bu işi bilenler bilir tırların çıkacağı gün deli bi karmaşa ve yoğunluk olur.Cuma günü sabah 9 da ofise girdim gece 00:15 de çıktım ve sorunlardan dolayı tır çıkamadığı için cumartesi yani bugün de ofise sabah 9 da gidip öğlen 3 e kadar tırları çıkartmak için uğraştım.

Acaba gerçekten bu işi seviyormuyum emin değilim.Parası ve kariyerim çok güzel ilerliyor ama 5 dedin mi benim o ofisten çıkmam lazım yoksa afakanlar basıyo napim :(

FutureShock' Alıntı:
Hangi geçen demiştim sevdiğim işi yapmıyorum ama yaptığım işi seviyorum die.

Yaptığım iş uluslararası nakliyat.Bu işi bilenler bilir tırların çıkacağı gün deli bi karmaşa ve yoğunluk olur.Cuma günü sabah 9 da ofise girdim gece 00:15 de çıktım ve sorunlardan dolayı tır çıkamadığı için cumartesi yani bugün de ofise sabah 9 da gidip öğlen 3 e kadar tırları çıkartmak için uğraştım.

Acaba gerçekten bu işi seviyormuyum emin değilim.Parası ve kariyerim çok güzel ilerliyor ama 5 dedin mi benim o ofisten çıkmam lazım yoksa afakanlar basıyo napim :(

kesin Yenibosna İkitelli taraflardasın o zaman...bir dönem gümrük ve Lojistik şirketinde çalıştım...zor işler...girip çıkmadığım antrepo yoktur herhalde...

mete_han' Alıntı:
kesin Yenibosna İkitelli taraflardasın o zaman...bir dönem gümrük ve Lojistik şirketinde çalıştım...zor işler...girip çıkmadığım antrepo yoktur herhalde...

Yok abi benim ofis tophane de nargilecilerin yan sokağı deniz kenarı güzel bi yer.Ama bi ara çok kısa bi döne ikitelli r,tarafın da çalıştım 1 ay dayandım ayrıldım işten.

Ben de uluslararası fuar lojistiği işindeyim.Nakliye de işimizin bir parçası doğal olarak.çok stresli bir iş olmasına rağmen işimi gerçekten çok seviyorum.Gel gör ki İstanbul'da yaşamaktan son derece rahatsızım.Her gün bir öncekinden daha fazla nefret ederek uyanıyorum bu şehirden.İnsan doğma büyüme İzmir'li olunca alışmak mümkün olmuyor.4,5 senedir burdayım ama 4500 sene daha kalsam alışamam bu şehire.Allah'tan yaptığım işi ve boş zamanlarımda kullandığım motorumu seviyorum.Ah bir de ehliyetimi koysam cebime...

Şu trafik derdi olmasa dha çok sevicem.
Dün işten 17:40 te çıktım 20:10 da evde oldum .Yazık değil mi bana ??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben de bu aralar işimden soğdum. Hatta geçen perşembe sağlam bir de kavga ettim.

Bıktım artık buradaki yaşlı kemikleşmiş kadronun, meseklerini ellerinden alacağım korkusuyla yoluma koydukları taşlardan ve arkamdan kuyumu kazmalarından. O kavga günü ardından patronla konuşup işi bırakmak istediğimi bu şartlar altında çalışamayacağımı söyledim. Bana; "senin canın sıkılmış, birkaç gün dinlen pazartesi konuşalım pürüzleri gidermeye çalışalım" dedi.

Pazartesi gelmedi, bir cenaze dolayısıyla İstanbulda'imiş, Bende bu bahaneyle motora atlayıp geziyorum sağı solu. Ha bire beni çağırıp duruyorlar. Neymiş efendim işler yürümüyormuş.Şu an kıvranıp duruyorlar. Umurumda bile değil.

İçimdeki birşeyler yapmaya çalışan genci öldürdüler. Bu işe devam etsem bile artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.

Bakalım, "demir tavında dövülür" der bizim patron.

Gebze/yenimahalle de oturuyorum sabah 05:30 da kalkıyorum, karakol durağına kadar domuşla, yoksa 1,2 km yürüyerek gidiyorum.
06.15 de servise biniyorum.
07:30 da Sütlüce - Beyoğlu nda oluyorum
akşam 17:30 da paydos 19:20 da evimdeyim.
hafta içim böyle geçiyor ama bu iş benim hedeflediğim işti ve gerçekleştirdim günde 3 saatim yolda da geçse ben işimden çoook memnunum istediğim ve sevdiğim işi yani MESLEĞİMİ yapıyorum.
Ne mutlu bana :queen:

Ben bozdum eşitliği :)
İçmimarım. Bu meslek için yıllarca okuyup hazırlandım,
mesleğimi çok seviyorum ve tüm zorluklara rağmen zevkle yapıyorum....

ben işimden çok memnunum kağıt kalem işi yani masa başı anlıyacağınız ama o üst seviye matematik problemleri yokmu? hehheeh ben öğrenciyim şaka bi yana yaz tatilimde tekstilde çalışıyorum getir götür işi yapıyorum masa başında problem çözmüş biri için bütün gün yürümek zor ama ne yaparsın ben genede olsun diyorum ben her iki işimide seviyorum

not: yalnız arkadaşlar kızmayın ama b en yanlış seçeneği işaretledim :)

FutureShock' Alıntı:
Yok abi benim ofis tophane de nargilecilerin yan sokağı deniz kenarı güzel bi yer.Ama bi ara çok kısa bi döne ikitelli r,tarafın da çalıştım 1 ay dayandım ayrıldım işten.

hacı bende Maçkadayım...Fındıklı Sıemensı bilirsin...orada Muhasebede çalıştım bir süre...92-95...okulda Kabataş olunca o üçgende geçti hayatım...Siz tophaneciler muhite Karaköyde demezsiniz...hadi Tophane olsun ...:queen:

Vakıflarda çalışan bir ağabeyim var...birde Şekerbankda bir arkadaşım var siteden...perşembe pazarından şirkete bişeyler alırım sürekli...yolumuz düşerse uğrarım...tabi davet edersen...adresi pm ye çak...valla gelir çayını içerim...:rendeer:

Minar Sinan Üniv.kızlarına ne asılırdık yav bi zamanlar...her tanıştığım kıza bir kartvizit verirdim Sıemensın böyle caf caflı bişey... havamız olurdu...ne günlerdi lan...

FutureShock' Alıntı:
Şu trafik derdi olmasa dha çok sevicem.
Dün işten 17:40 te çıktım 20:10 da evde oldum .Yazık değil mi bana ??

ev nerdeki....Anadolu yakasındamı...:pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar