crato' Alıntı:"çalışmak güzel birşey olsaydı üstüne para vermezlerdi."
CİHAN' Alıntı:arkadaşlar bende işimden memnunum (maaş hariç) şirkete 8 de gidiyorum arabamıda dolduruyorum (halı ile) çıkıyorum bi başlıyorum avculardan çolıyom kartaldan akşam 7 de geliyom arabayı bırakıyorum biniyom motoruma dpgru eve internete yani benim işim araba ile dolaşamk işimden memnunum patrondan hariç .. hee bu arada evine halı lazım olan varsa indirim yaparım msn den ulaşın bana burdaki arkadaşlara hertürlü kıyak yaparım istanbuldan ...
mete_han' Alıntı:şimdi soruyorum sizlere...ben normalmiyim...![]()
FutureShock' Alıntı:Hangi geçen demiştim sevdiğim işi yapmıyorum ama yaptığım işi seviyorum die.
Yaptığım iş uluslararası nakliyat.Bu işi bilenler bilir tırların çıkacağı gün deli bi karmaşa ve yoğunluk olur.Cuma günü sabah 9 da ofise girdim gece 00:15 de çıktım ve sorunlardan dolayı tır çıkamadığı için cumartesi yani bugün de ofise sabah 9 da gidip öğlen 3 e kadar tırları çıkartmak için uğraştım.
Acaba gerçekten bu işi seviyormuyum emin değilim.Parası ve kariyerim çok güzel ilerliyor ama 5 dedin mi benim o ofisten çıkmam lazım yoksa afakanlar basıyo napim![]()
mete_han' Alıntı:kesin Yenibosna İkitelli taraflardasın o zaman...bir dönem gümrük ve Lojistik şirketinde çalıştım...zor işler...girip çıkmadığım antrepo yoktur herhalde...
FutureShock' Alıntı:Yok abi benim ofis tophane de nargilecilerin yan sokağı deniz kenarı güzel bi yer.Ama bi ara çok kısa bi döne ikitelli r,tarafın da çalıştım 1 ay dayandım ayrıldım işten.
FutureShock' Alıntı:Şu trafik derdi olmasa dha çok sevicem.
Dün işten 17:40 te çıktım 20:10 da evde oldum .Yazık değil mi bana ??