crato' Alıntı:
kendi işyerinde yalnız çalışıyorsun galiba
hiç birşeyi beğenmeyen...burnundan kıl aldırmayan...hiç tatmin olmayan...tripler ve dedikoduda üzerine olmayan yurdum insanı... iş prensipleri nedir profesyonellik nedir anlamayan canım yurttaşlarım hep Türk filmlerindeki Zengin bir işadamının oğlu kızı olmak para yemek güç sembolü olmak ister...mücadele etmeyi işi pek sevmez...lanet olası bir cümle kullanırlar...
"Akşam olsada yatsak..."...genelde espri olarak sarf edilen bu cümle iş hayatımızın vazgeçilmezi ve spesifik gerçeğidir...
Sıemens Muhasebe...(92-95)YKM Muhasebe...(96-98)İRA Reklam Ajansı gibi seçkin kurumlarda çalışmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum ki...(gurur ve yüksek egoyla yazıyorum..

) çalıştığınız yerde siz Işık olursunuz...işinizi sevmeyebilirsiniz...ama yaptığınız işi en iyi şekilde yapmak zorundasınız...önce hayatı seviyorum...sonra işimi...zincirleme...
ulan yazımı bi okudum da polyanna olmuşum bir an...ama eşşek kadar adamlarsınız size masal anlatamam dimi...bu hayat güzel...bir işim olduğu için değil...doğru zamanda doğru yerde doğru insanlarla çalıştığım için mutluyum...:cherry: :bounce: