iş dönüşü gülümseyin

Karadeniz'deki ayakkabıların içinde ne yazıyormuş ? Önce parmaklar

Karadeniz'deki kola şişelerinin altında ne yazıyormuş ? Diğer taraftan açınız .

Laz yolda senet bulmuş, ne yapmış ? Gitmiş ödemiş

Laz bu sefer yolda yüklü bir senet bulmuş, ne yapmış ? Yurtdışına kaçmış...

Laza sormuşlar " Güzel mi olmak istersin, yoksa çirkin mi ? "

Laz : Güzellik geçicidir.

Beş Laz bir ineği nasıl sağar ?

Biri ineğin memesini tutar, diğer dördü ineği yukarı aşağı indirir ve kaldırırlar.

Laz duş yaptıktan sonra ne yapar ? Islak elbiselerini çıkarır.

Laz yürüyen merdivendeyken elektrikler kesilmiş, Laz iki saat mahsur kalmış.

Lazlar ağaç dikiyorlarmış. Başlarındaki görevli ise Lazlara : Yeşiller yukarı, yeşiller yukarı !

Laz işçilere neden en fazla on dakika mola verdirirler ? Daha uzun mola verirlerse ne iş yaptıklarını unuturlar.

Laz niye yazı yazarken eldiven takar ? El yazısı tanınmasın diye.

Laz kola otomatiğine gitmiş, para atıp düğmeye basmış ve kolasını almış. Bir para daha atmış, yine düğmeye basmış ve yine kolasını almış. Bunun üzerine heyecanla arkadaşlarının yanına gitmiş ve "Çabuk bütün bozuk paralarınızı verin, bugün şansım çok iyi !"

Lazla arkadaşı konuşuyorlarmış : Nasıl, iş bulabildin mi ? Elbette, altımda 1500 kişi çalışıyor. Vay canına ! Ne işi bu ? Mezarlık bekçisiyim.

On Laz denizci boğulmuş. Denizaltlıları bozulunca ittirmeye kalkmışlar.

Laza karayollarını boyama işi vermişler. Laz başlamış çalışmaya. İlk gün tam 200 metre boyamış. İkinci gün 100 metre, üçüncü gün 50 metre. Artık dördüncü gün 10 metre boyayınca amiri Lazı çağırmış:

Hayırdır evladım iyi çalışıyordun ?

Ben yine iyi çalışıyorum

İyi ama dün 50 metre bugün de 10 metre boyamışsın. E... haliyle. İlk günlerde boya kovasına gidip gelmek kolaydı, sonraları çok vakit almaya başladı.

Lazların atölyesinde bir iş kazası olmuş ve bir Lazın parmağı kopmuş. Lazlar hemen ilk yardım yaparak kopan parmağı bir buz torbası içinde hastaneye yetiştirmişler. Koşarak cerraha parmağı vermişler. Parmağı alan cerrah :

Güzel, parmağa bir şey olmamış. Hasta nerede ?

Ne hastası ? Onu da mı getirmemiz gerekiyordu ?

Lazın eczanesine eli silahlı, yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahı Laza doğrultup :

Çabuk kasadaki herşeyi ver !

Özür dilerim, reçetesiz hiçbir şey vermiyoruz.

Laz Amerika'da arkadaşını ziyarete gitmiş. Laz şehri gezerken acıkmış ve bakmış millet üzerinde "Hot Dog" yazan bir seyyar arabadan bir şeyler satın alıyor. Arkadaşına sormuş "Hot Dog ne demek ?" diye. Arkadaşı da "Valla tam tercümesi 'sıcak köpek' demektir" demiş. Bunun üzerine Laz bu yiyeceği denemeye karar vermiş. Satın almışlar birer tane. Laz açmış ve sandviç ekmeğinin arasına bakmış; ardından arkadaşına dönerek :

Sana köpeğin neresi geldi ?

İstanbul Belediyesi'nin, boğaza tüp geçit ihalesi açılmış. Türlü konsorsiyumlar yüzlerce trilyonluk teklifler vere dursunlar, bir gün Temel ve Dursun adlı iki kişi 100 milyarlık bir teklif vermişler. Bu inanılmaz ucuz teklif karşısında Belediyeye çağrılmışlar. Başkan hemen sormuş :

Teklifiniz inanılmaz ucuz. Planınız nedir ?

Gayet basit. Anadolu yakasından Temel, Avrupa yakasından da ben kazmaya başlayacağız ve ortada buluşacağız.

Ya denk getiremezseniz ?

Daha iyi ya. İki tüp geçidiniz olur.

KARADENİZLİ ARKADAŞLARIN HOŞGÖRÜSÜNE SIĞINIYORUM:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Muhuahuaua gunum iyi basladi :p

ahha bendende 1-2 tane
*birgun gardolap icinde insan iskeletei buluyolar.olay sonra aydinlaniyo.karadenizlinin biri saklambac oynamis
*bu gercek bi hikaye.gazetede karadenizlinin birinin yaptigi evde zilin evin icinde oldugu haberini gordum.karadenizli bi arkadasa takilmak icin sordum acaba niye boyle diye.ve cevap -calmasinlar diye iceri koymustur

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Temel Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu:
- "Bir gün otostop yapıyordum ki önümde, bir arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı. Bir süre gittikten sonra kadın arabayı kuytu birköseye çekti. Mini eteğini iyice yukarı çekip,
-"Benden ne istersen alabilirsin' dedi,
Ben de arabasını aldım.
Dursun :
- "İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakışmazdı."
........................................................................................................
"Alo efendim"
"Pardon galiba yanlış numarayı çevirdim"
"Dikkat etsene geri zekâlı "
"Geri zekâlı sensin, üstüne birde bit beyinlisin"
"Ne sen kiminle konuştuğunu biliyormusun???"
"Hayır"
"Ben İstanbul emniyet müdürüyüm"
(biraz sessizlikten sonra)
"Sen kiminle konuştuğunu biliyor musun?"
"Hayır"
"Ohhh çok şükür"
........................................................................................................
Adamın birinin evinde yangın çikmis. Komsulari yardıma kosmayip olayı seyretmeye baslayinca is basa düşmüş.Adam, İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarıda beklemesini söylemiş.Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya.
Sonra karisini, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış.
Onu seyreden komşularından biri sormuş;
"Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye..
"Kayınvalidem içeride!" demiş adam
"Arada bir girip çeviriyorum.!"

ewt sonuncusu iyiymis :p
Aramizda laz mod. veya admin varmi ?
Varsa kesin toplu temizlik :queen:

BİR TATBİKATTAN ALINTI

Amerikan Deniz Kuvvetleri' ne ait ünlü savas gemisi Missouri'nin
görevlileriyle, Newfoundland'de görevli Kanadali yetkililer arasinda
1995 yilinda yapilan ve tümüyle gerçek olan bu telsiz görüsmesi , Amerikan
Deniz kuvvetleri tarafindan ayni yil açiklanmistir.))

AMERIKAN GEMISI : Çarpismayi önlemek için lütfen rotanizi 15 derece
kuzeye çevirin. tamam.

KANADALI YETKILILERIN YANITI :Çarpismayi önlemek için biz sizin
rotanizi 15 derece güneye cevirmenizi öneriyoruz. tamam.

AMERIKAN GEMISI : Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin kaptani
konusuyor. Tekrar ediyorum rotanizi destirin. tamam.

KANADALI YETILILERIN YANITI :Hayir, biz rotamizi degistiremeyiz.
Tekrar ediyorum ; siz rotanizi degistirin. tamam.

AMERIKAN GEMISI : Burasi Amerikan uçak gemisi Missouri. adimizi
duymamis olanlara animsatiyoruz; Amerikan Deniz Kuvvetlerinin büyük savas
gemisi Missouri'yiz. Lütfen sakanizdan yada inadinizdan vazgeçin, derhal
rotanizi degistirin. hem de hemen simdi.tamam.

KANADALI YETKILILERIN YANITI : Peki bizde size kendimizi tanitalim,
SS/Missouri. burasi deniz feneri.Tamam! :queen: :queen:

İki Adam Karısını Kaybetmiş

İki adam Akmerkez'de karılarını kaybetmiş hararetle arıyorlarmış. Ortada koşuşturup dururken birbirlerine çarpmışlar. Ne oluyor birader demeye kalmamış birisi; "Kardeş kusura bakma karımı kaybettim de onu arıyorum" demiş. Diğeri; "Sende kusura bakma ama bende karımı arıyorum" demiş. Adamlardan birinin aklına bir fikir gelmiş ve demiş ki; "Arkadaşım, madem ikimizde karılarımızı arıyoruz, karılarımızın tipini birbirimize tarif edelim ve ayrı ayrı yerlerde aramaya başlayalım. Eğer rastlarsak saat 12 'de Mc Donald's 'ın önüne gitmesini söyleriz demiş. Diğeri tamam demiş ve başlamış karısını tarif etmeye; "Benim karım sarışın, mavi gözlü, 21 yaşında, 1.75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabı ve kırmızı mini etekli tek parça elbise giyiyor" demiş. Ve diğer adama "Senin karın nasıl biri ?" diye sormuş. Diğer adam; "Boşver benimkini seninkini arayalım...":p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar