İş buldum:)

sızlerle paylasmak ıstedım artık burayı bır aıle olarak gordugumden yakasık 2.5 aydır ıssızdım daaha dogrusu kafa dınlemek ıcın ara verdım sonra basvurular sırketlerın donuslerı derken sonunda aradıgım ısı buldum honda ayısıgında mekanık servıs danısmanlıgı yapıcam benm ıcın ozellıkle 4s bır plaza olması onemlıydı ılerdekı karıyerım ıcın eee Turkıye ucuncusu bır plazada calısmak bence oldukca ıyı olarak dusunuyorum hondaya asıgım zaten bugun ıkıncı gorusmeden geldım ve pazartesı baslıyorum. Servıse ısınma turları atarken trdekı tek acurayı gordum subap ayarı ıcın gelmıs dıbım dustu:) kısmet olursa daha cok gorucem s2000ler type-r'lar ısı bulmaktan zıyade sanırım bole bır markada calısmakta ayrı bır mutluluk benım ıcn.

pazartesi resmi tatil değil mi?

hayırlı olsun bu arada...

Ailem hepinize tek tek alıntı yapmıyorum cok tesekkur ederım ıstedıgım bır ıstı karıyerım ıcın onemlı oldugunu dusunuyorum ıns devamlılıgınıda getırırım otomotıv ustune oldugundan motorlara bırsey yapamıyacam ama araclarla sıkıntı yasayanı herzaman beklerım elımden gelenı yaparım ... Ayrıca caya corbayada beklenir :D

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

pazartesi resmi tatil değil mi?

hayırlı olsun bu arada...
Benimde aklıma geldı gorusmeden cıktıktan sonra arayıp sordum malum ozel sektor hayır cevabını aldım eee devlete dayamadan olmuyor bazı seyler neyse bunada sukur karnımız doyucak:)

Hayırlısı olsun arkadaşım,tebrikler.Hem yeni bir iş hem de ilgi alanının olduğu bir ortamda bulunma şansını yakalaman hoş olmuş:cat:

mayış ne kadar mayışş? birde 1. kim türkiyede
Prensiplerden dolayı mayış sölemem :D şaka şaka 900TL evet cok degıl ama bıryerlere gelmek ıcın boyle bır markayı fırsat olarak goruyorum.1 sudur diye dırek soyleyemem cunku daha raporları gorme sansım yok ama sanırım mutluhan olması lazım. Yinede ilerde net bırsey ogrenırsem yazarım.

Hayırlı uğurlu olsun.İş yerin statü olarak iyi bir müessese.
Zaman zaman gittiğimiz yer ayışığı.Daha doğrusu biraderin servis ve bakım için gittiği yer.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aferin sana kedi olalı bi fare tutmuşsun:):) şaka şaka:) hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar