Hayırlı olsun abi bende dün ordaydım acura yı çalıştırdılar tam ordayken noluyo lan dedim :mrgreen:
Babam oraya yemek veriyor sardunya catering sadece cumartesi günleri umarım görüşürüz acuranın sahibide biriyle konuşuyordu rölantisi hep böyle işte saat gibi çok güzel falan diye
Umarım kalıcı ve başarılı olursunuz:rendeer:
ben 1 2 arası ordaydım belkıde yanından gectım eet sırketın ısmını duydum guzel yemek yapın

acura fenaydı yanımda 9000rpm dayadılar waaas dedım

---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
Hayırlı Olsun Kardesim haftada bana o s200 leri 1gün versinler ben bedava çalısırım.
keske ama danısmanların teste cıkması yasak ne yazık kı

yoksa bende test track atıp dudulluya kdr uzardım

neyse ses ve goruntuyle ıdare edıcem

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:20 ----------
Sen benim acurayı görmüşsün istersen arada bir getiririm servise:cherry:Hayırlı olsun,artık kronik sorunlu Honda'ları bize söylersin,şu model şu yıla yaklaşmayın diye:bestmt:
uzun sure honda forumunda modluk yaptım kronık sorun yoktu frene bastıgınızda arabanın daha cok hızlanması dısında kendı cıvıc arabama 9500rpm gosterdım ne kol cıkardı ne yag yaktı honda bu yaa

bırazda ondan bu marka ıstedım uretılen malda ne kdr az sorun musterı karsılamada o kadar az sıkıntı

rahat calısmaa.
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:23 ----------
allah gönlüne göre olanını vermiş, inşallah başarılı olursun...
yazdıklarını okurken ben heyecanlandım :cherry:
tesekkurler yarın ılk ıs gunu heyecan bende de var ıns kayıt sıstemlerı kolaydır kasmaz

---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:26 ----------
Hayırlı uğurlu olsun ... :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:
Burası motosiklet Forum'u Burda Vtech Acura vs.vs. övmek yaaaaaaaaSSak
Burda CBF 150 CBR 125 250 Hyo 250 vs.vs. modellerini övüyoruz 4 Tekerlek giremez :queen: :queen: :queen: :queen:
kusura bakmayın ama 2.0ccde 240hp hemde atmosferık motorda dolu dolu 9000rpm her markanın yapabılecegı ıs deıl

ondan yazmıstım ama 600rrda ovebılırım hepsı honda