İRTİBATI KOPARMAYALIM

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Selam ,
Uzun zamandır farkındaysanız topluca herkesin buna yeni arkadaşlarda dahil bir buluşma gerçekleştiremedik.izinler,yazlıklar,ortamlar derken kendi ortamımızı geri planda bıraktık gibi geliyor bana.Ama önemli olan dar zamanlarda bile buraya bir kaç cümle yazabilmektir.
bende mesela cuma günü ikinci yıllık izinimi kullanmak üzere tatile çıkıcam.Hepinize şimdiden güzel haftalar dilerim.Ayrıca yeni katılan arkadaşların hepsine de 'HOŞGELDİNİZ' diyorum.Formadaki devamlılığınız kaybetmeyin lütfen.Kimler geliyo kimler geçiyo ama bilin ki güzel arkadaşlıklarımız oluyor.
Bu arada msn olarak bilen arkadaşlar varsa hotmailim çalındığı için irtibat kuramıyorum.Yeni adresim [email protected]..Lütfen eklemeden önce burdaki maile ekliyorum ben... diye bilşgi geçerseniz sevinirim.Çünkü heckerlar yüzünden çoğu kimselere güvenemez oldum.

Görüşmek üzere... :queen:

Ben ekliycem eve dönünce :mrgreen: Ya ben daha motor almadım ama alıncada buluşmalar devam eder umarım. O dostlukları muhabbetleri ve gezileri kaçırmış olmak istemem doğrusu.

merhaba arkadaşlar ben çıtırı ve hondacbr1100xx i ekledim msn ye irtibatı kopormayalım
:sunny:

Bedri;;;no problem burdan arkadaşlar tamamlıyo bu eksiği...Yakında bi scooter alıcam zaten mağlum ufaktan başlamak gerek :thumright:

A2 ehlitetimi alayım bende katılırım size......şimdilik anlattıklarınzla yetinmek zorundayım :joker:

slm!
benim (cok isteyiptealamadığım) motorum yok.olsa bile katılamam size cunku biraz uzak dusuyorumkusadasından katılmam biraz zor olabilir. :joker: . siz benim yerimede gezin yaptıklarınızı anlatırsınız :thumright:

çıtır benim arka selede her zaman yer var sana..-)))) yannız şu motoru bi alabilsem dükkandan.-))))

Ya arkadaşlar bende motor var ama istanbulda veya daha uzak bir yerde buluşursanız gelemem. Plaka yok ehliyet yok ruhsat yok yok yok yok :pr: Vallahi polis bir kere yakaladı motorun fiyatı kadar para istediler. Siz sakaryaya gelin ben sizi burada gezdireyim. Polisler artık beni tanıyor bir şey yapmıyorlar :jocolor:

yol gzer baba sende mobilet var dmii. abi olm altla gel uydururuz sana bi plaka.-))) dakılırsın öle. olmadı gel benim plakayı veriyim sana..-)))

RaCe_' Alıntı:
yol gzer baba sende mobilet var dmii. abi olm altla gel uydururuz sana bi plaka.-))) dakılırsın öle. olmadı gel benim plakayı veriyim sana..-)))

O zaman sen bana kargoyla bir plaka gönderirsin :cherry:
Hem ben oraya gelene kadar plaka olayı nasıl olacak. O zaman ben patikadan geçerim. Kimsede görmez :jocolor: :jocolor:

YOl GEZER;
nedir bu galatasaray olayı ya FENERBAHÇE Dururken ... :bounce: :pl:

cıtır' Alıntı:
YOl GEZER;
nedir bu galatasaray olayı ya FENERBAHÇE Dururken ... :bounce: :pl:

Fenerbahçe mi :king: bari çıtır sen yapma. Bana yakışırmı fenerbahçe. Büyük insanlar en büyük takımlara layıktır.(bu arada kendimi çok övmüşüm kusura bakma). Herkesinde bileceği gibi üç büyük yok tek büyük var GALATASARAY
Not: Herkes kıdemini bilecek!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar