Makine yola çıkmaya hazır daha ne olsun abi ya pırıl pırıl çantalar falan çok yakışmış ne zamandır takipteyim ah paranın gözü kör olsuuunnn...Ben de bu arkadaşın sesine kulak verirdim.
Veya Hyosung 250
Makine yola çıkmaya hazır daha ne olsun abi ya pırıl pırıl çantalar falan çok yakışmış ne zamandır takipteyim ah paranın gözü kör olsuuunnn...Ben de bu arkadaşın sesine kulak verirdim.
Veya Hyosung 250
o yanındaki bu pocket bikelerdan mı![]()
Kararımı verdim KTM 390 Duke düşünüyorum. Umarım fiyatı uygun olur![]()
Tip çok hoşuma gitti önceden de aklımda KTM 200 Duke vardı. Agresif motorlardan hoşlanıyorumdostum şu siteye bak http://cycle-ergo.com/ , motor modelini seç, boyunu gir,sana gosteriyor zaten boyuna gore nasıl durdugunu. Yerinde olsam yakınlarda servis alabilecegim bir model secerdim. Bu model turkiye'de kac kişide var? Marjinal bir yapıya sahip Mt3 hic baktınmı acaba, hız motoru değil tek silindirli bir makina ,benim hoşuma giden bir model.
Söylediğini yapmaya karar vermiştim bende. nasıl göründüğü değil önemli olan benim mutlu olmam :wiinkk:bende 1.96 boy 105 kg var..
açtığım konulara bak istersen..motor cbf150 .. boşa fikir danışmaya hiç gerek yok aslında.gönlün ne istiyorsa al bin...önemli olan ekipmanlarınla binmen![]()
Sazan gibi atlamıyım dedim ama espiri olup olmadiginida anlayamadimUşak'ta bu motora sahip kimse yok
![]()
Uşak'ta olmayan,bahsettiğim motor 200 Duke idi. 390 Duke şu an TR de yok 2013 de gelecek. 390 Duke ile uzun yol yapabileceğime inanıyorum açıkcası niye yapılmasın ki bir bildiğin varsa açıklarsan sevinirim, Motor bilgim yeni ama aşkım çok eskiSazan gibi atlamıyım dedim ama espiri olup olmadiginida anlayamadimBu modelin Tukiye'de bile olduğunu sanmıyorum. İlk defa duydum
Yamaha Mt3 den bahsediyorum, KTM ye soylenecek soz yok ama ben Enduro modelinden başkasını almam, Ne amaçla kullanacaginda cok onemli. Bu model uzun yol motoruna benzemiyor.
Bende cross motor var. Boyum 1.68 ve bir ayağım yere yarım basıyor. Kısaca parmak ucu basıyorum. Bende boy yok. Büyük motor derdindeyim.
Sizde boy var. Küçük motor peşindesiniz. O boya yazık etme, git enduro al derim. Racing ve Chooper altında küçük kalır. Heybetli adamın heybetli motoru olur. Uhhh bu gaza ben bile enduro alırım
Motor tecrübem var demişsin. Elinin ayarı varsa 600 cc de kullanırsın. Yok memleketteki ayarsız adamlar gibiyim. Daha kalkışta gazı yarıya kadar çeviririm dersen.
Ya güzel drift yaparsın yada yerden kalkamazsın :queen:
YBR de yüksek gelir ona.. ::sm_smile
Burda atışıpta adamın konusunu kirletmeyelim. Bem ÖM dan ağzınızın payını veririm.
Akıllı olun ulennnn :bounce: