İri Adama Yardım :)

merhaba
1.94 boy 96 kilodayım
ocak 2009 dan beri cbf250 kullanıyorum. standart 1.6 araçlarla beraber sürüyoruz.
250 beni kesmez diye düşünmemelisiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önerileriniz için teşekkür ederim. ERn6 gayet hoş. KTM uzun süredir aklımda ancak motora bindigimde nasıl bir görüntü oluşacak merak ediyorum :) Uşak'ta bu motora sahip kimse yok :(

er6n fln sana ufak gelir benim ve kardeşimin boyu uzun her motor sinek geliyo altımıza onda akranlarının hepsinden yüksek bir ktm620 var bende xt 600 ve süspansiyonları 1,82 boyum oldugu halde sıkıştırdım iyice ktm mühendislik harikası bi motor ben hep raceden uzak durdum cünkü limitimiz yok cenaze namazımız erken kılınmasın:) sende bi enduro fln bak derim bence dierleri seni kesmez ben 650cc e kadar cıktım 500cc den aşşası yanlış anlaşılmasın gitmiyo geliyo bana bütcene göre keyif alabilicegin bi motor al derim f650 ler uzun boylu adama gelirmi bilmem alcak motor selesine bak görürsün.ktm bakabilirsin

Bu konu ile size hepimize onerim sudur ; Surerken yuzunu gulduren motor senin olmalidir. Sen surerken baskalarinin gulumsemesi icin degil kendi gulumsemen icin surmelisin ki bu da mutluluk getirir. Ufacik bile olsan eger ki bir vespa istiyorsan vespa sür insanlar daima bir seyler soyler durur.

Kararımı verdim KTM 390 Duke düşünüyorum. Umarım fiyatı uygun olur :)

dostum şu siteye bak http://cycle-ergo.com/ , motor modelini seç, boyunu gir,sana gosteriyor zaten boyuna gore nasıl durdugunu. Yerinde olsam yakınlarda servis alabilecegim bir model secerdim. Bu model turkiye'de kac kişide var? Marjinal bir yapıya sahip Mt3 hic baktınmı acaba, hız motoru değil tek silindirli bir makina ,benim hoşuma giden bir model.
Kararımı verdim KTM 390 Duke düşünüyorum. Umarım fiyatı uygun olur :)

bende 1.96 boy 105 kg var..

açtığım konulara bak istersen..motor cbf150 .. boşa fikir danışmaya hiç gerek yok aslında.gönlün ne istiyorsa al bin...önemli olan ekipmanlarınla binmen :)

dostum şu siteye bak http://cycle-ergo.com/ , motor modelini seç, boyunu gir,sana gosteriyor zaten boyuna gore nasıl durdugunu. Yerinde olsam yakınlarda servis alabilecegim bir model secerdim. Bu model turkiye'de kac kişide var? Marjinal bir yapıya sahip Mt3 hic baktınmı acaba, hız motoru değil tek silindirli bir makina ,benim hoşuma giden bir model.
Tip çok hoşuma gitti önceden de aklımda KTM 200 Duke vardı. Agresif motorlardan hoşlanıyorum :D Mt3 model motor derken ? Tam olarak marka model alabilir miyim? Mayıs Haziran gibi alacağım o zamanda İzmir'de yaşayacağım için servis bulabileceğimi düşünüyorum. Varsa başka aklında model önerilerini alabilirim. Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

bende 1.96 boy 105 kg var..

açtığım konulara bak istersen..motor cbf150 .. boşa fikir danışmaya hiç gerek yok aslında.gönlün ne istiyorsa al bin...önemli olan ekipmanlarınla binmen :)
Söylediğini yapmaya karar vermiştim bende. nasıl göründüğü değil önemli olan benim mutlu olmam :wiinkk:

:) Uşak'ta bu motora sahip kimse yok :(
Sazan gibi atlamıyım dedim ama espiri olup olmadiginida anlayamadim:) Bu modelin Tukiye'de bile olduğunu sanmıyorum. İlk defa duydum:) Yamaha Mt3 den bahsediyorum, KTM ye soylenecek soz yok ama ben Enduro modelinden başkasını almam, Ne amaçla kullanacaginda cok onemli. Bu model uzun yol motoruna benzemiyor.

Sazan gibi atlamıyım dedim ama espiri olup olmadiginida anlayamadim:) Bu modelin Tukiye'de bile olduğunu sanmıyorum. İlk defa duydum:) Yamaha Mt3 den bahsediyorum, KTM ye soylenecek soz yok ama ben Enduro modelinden başkasını almam, Ne amaçla kullanacaginda cok onemli. Bu model uzun yol motoruna benzemiyor.
Uşak'ta olmayan,bahsettiğim motor 200 Duke idi. 390 Duke şu an TR de yok 2013 de gelecek. 390 Duke ile uzun yol yapabileceğime inanıyorum açıkcası niye yapılmasın ki bir bildiğin varsa açıklarsan sevinirim, Motor bilgim yeni ama aşkım çok eski :) Şehir içinde kullanacağım hafta sonları uzun yol yaparım,gezmeyi seven birisiyim. Neresi olduğu hiç önemli değil. Nişanlım benden daha hevesli motorla gezmek konusunda. Arkamda o varken her yere giderim :rendeer: mt-03 tip olarak tamam diyebilecegim bir motor. Gerçekten etkilendim:joker:

Dostum Ktm alacaksan uzun yol yapacaksan KTM Adventure serisi var, Ktm nin yeni duke serisi olan bu motor hakkında soyleyecegim pek birsey yok, Elbette Ktm yaparsa tam yapar. yanlıs yonlendirmek istemem uzun yol yapicam dedigin icin solye bir tavsiyede bulunabilirim. Arkandaki kişiyide düşünüyorsan arka koltugu geniş rahat olan bir modele bakabilirsin. Uzun yola çıkamazsın demek istemedim, tabiki çıkılır fakat bir enduro modeli kadar rahat edemezsin demek istedim. Yukarida arkadasların soylediklerine ek Tabi Honda Transalp, Suzuki Vstrom,Aprilla pegaso trail, honda 700dc-s-x, say say bitmez yani.

Bende cross motor var. Boyum 1.68 ve bir ayağım yere yarım basıyor. Kısaca parmak ucu basıyorum. Bende boy yok. Büyük motor derdindeyim.
Sizde boy var. Küçük motor peşindesiniz. O boya yazık etme, git enduro al derim. Racing ve Chooper altında küçük kalır. Heybetli adamın heybetli motoru olur. Uhhh bu gaza ben bile enduro alırım :p
Motor tecrübem var demişsin. Elinin ayarı varsa 600 cc de kullanırsın. Yok memleketteki ayarsız adamlar gibiyim. Daha kalkışta gazı yarıya kadar çeviririm dersen.
Ya güzel drift yaparsın yada yerden kalkamazsın :queen:

Bende cross motor var. Boyum 1.68 ve bir ayağım yere yarım basıyor. Kısaca parmak ucu basıyorum. Bende boy yok. Büyük motor derdindeyim.
Sizde boy var. Küçük motor peşindesiniz. O boya yazık etme, git enduro al derim. Racing ve Chooper altında küçük kalır. Heybetli adamın heybetli motoru olur. Uhhh bu gaza ben bile enduro alırım :p
Motor tecrübem var demişsin. Elinin ayarı varsa 600 cc de kullanırsın. Yok memleketteki ayarsız adamlar gibiyim. Daha kalkışta gazı yarıya kadar çeviririm dersen.
Ya güzel drift yaparsın yada yerden kalkamazsın :queen:

YBR 125 alalım sana da mis gibi, boşuna uğraşma. :)

YBR 125 alalım sana da mis gibi, boşuna uğraşma. :)

YBR125 yada CBF150 almak için gittim ama kapıdan döndüm. Halbuki ikiside boyuma uygundu.
Ben boyuma göre değilde yüreğime göre haraket ettim. Forumda aranızda para biriktirinde şu benim boyu 10 cm daha uzatalım. Ayaklar çok havada kalıyor. :p

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
YBR de yüksek gelir ona.. ::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar