İrc Nasıl Bir Lastiktir?

Hakikaten evrim var: şambrel-şampiyer-şamniyel... :queen:

ben bu yaşıma kadar hep "şamniyel" olarak bilirdim.sen bunu yazınca sözlüğe baktım şamniyel diye bir kelime yok. şambrel olarak var. var, varolmasına da, hondanın kitapçığında "şambriyel" yazıyor :sunny: demek ki her türlü gideri var :mrgreen:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben bu yaşıma kadar hep "şamniyel" olarak bilirdim.sen bunu yazınca sözlüğe baktım şamniyel diye bir kelime yok. şambrel olarak var. var, varolmasına da, hondanın kitapçığında "şambriyel" yazıyor :sunny: demek ki her türlü gideri var :mrgreen:

mişel gibi buda anlaşılıyor :mrgreen:

Virago 250 de kullanmıştım. İyi orta ve kötü olarak 3 sınıfa ayırırsak lastikleri orta segmentin iyiye yakınları arasında yer alır. Yumuşak ve çabuk ısınan bir lastik. Güven verir. Ancak :) fiyat endeksinden midir yoksa ömrü mü okadardır bilemiyorum ama çok gezen bi adamsan birazda viraj seviyosan şimdi değiştirirseniz önümüzdeki kışta yada baharda lastiği tekrar değiştirmen gerekebilir. Bu arada sağlam hortlamış konu buda 2016 bilgilendirmesi mayetinde olsun :D:D

Son düzenleme:
arkadaşlar konu hortluycak pardon ama cbr 250 r için üstündeki lasitkler ırc diyolar ve çok kötü diyolar varmıdır gerçeklik payı ?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
mevzu çetrefilli o zaman vay babam vay

kullanmasını bilene daş gibi lastik :) benim ön lastik irc ve kaydırmayınca kaymıyor.

geçen hafta kaza yaptım, 2 sene küsür oldu motora başlayalı ve siftah attı. salak araba yan yoldan ana yolun direk sol şeridine yani önüme geçti, oysaki yol baya genişti ve çift şeritliydi.

hızımı iyice yavaşlattım ve birazda kenara doğru gideyim derken yer buz gibi bişeymiş ve ön lastik(irc) kaydı ve motor sağ tarafa yattı ama ben düşmedim.

gerçi bu durumda her lastik kayardı.

İrc - anlas motorun çinlisi nasılsa lastiğin çinliside bu lastiklerdir, bunlara iyi diyenler ya kaplumbağa gibi gidiyor yada hiç viraj almıyorlar hele ıslak zemini söylemek bile istemiyorum

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Tvs apache v.b. motorlarda yeterli diyebilirim. Zaten bu tip küçük motorları fazla yatırmak sağlıksız ki ben öyle bir yatırdığım olduki dedim şimdi düşücem ama düşmedim. Mecbur yatırdım çünkü bariyere girip giyotinde kesilmiş gibi parçalara bölünecektim.

Zaten küçük hacimli motorların çıktığı hızlarfazla olmadığından ötürü durma sıkıntısı pek olmuyor.

İrc - anlas motorun çinlisi nasılsa lastiğin çinliside bu lastiklerdir, bunlara iyi diyenler ya kaplumbağa gibi gidiyor yada hiç viraj almıyorlar hele ıslak zemini söylemek bile istemiyorum

irc yine idare edebilen bir lastik cst ye binseniz irc yi mumla ararsınız :D

irc winter ilk çıkan modelinden özellikle kışın çok memnun kaldım.
diğer modellerini de kullandım. bir metzeller değil ama motorların üzerinde gelen clinghenşeng, cst, dongding gibi lastiklerden kat kat iyi. sava, duro, ve pony markasında lastikler almıştım. bunlardan da daha iyi.
bu yorumlarım 90/90/18 ve 2.75/18 ebatları ve 125-150 cc binek motorlar için geçerli.

10bin kmdir burgman da kullanıyorum hala ilk günkü gibi eskimiyor anlamadım çok kaliteli olduğundan olsa gerek :mrgreen:

ıslak zeminde ip üstünde dans eder gibi oluyor :D Denge ve hakimiyet konusunda ciddi anlamda tecrübe edersin :D :D :D :D

IRC naslı yerli bilemedim.
Tüm Japon motorlarda küçük hacimlerde orjinal lastik IRC gelir.
Honda CBR 125, 250, Suzuki Inazuma, Yamaha r125, r25 hatta TNT 25 de sanırım IRC.

Ya isim benzerliği var, ya da yanlış bilgi var.

TNT25 12.500 km irc lastik hatta garip bir irc var motorda oval değil orta bölgesi bombeli garip bişey tavsiye ederim hayatınıza heyecan katıyor viraj yapmayı seviyor sanız ve pimpirikli iseniz kullanmayınız

"İrc guzel lastik siz kullanmayi bilmiyorsunuz"cular gelmeden yazayim. Uzerinde irc olan bir motosiklete niyetlenmisseniz masraflarin uzerine bir cift de kaliteli lastik parasi ekleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar