Don't try this at home yazıor mesajın başlığında evde denemeyin diogüzel hareketler adam motora iyi hakim oluyor.. ama tehlikeli tabiki...
hehe sizde taktınız kaska ekipmana ya...la İran bugün var yarın yok...bugün izlediniz yarın ABD bombalayacak İran die bişiy kalmayacak...ABD cruse füzelerindende korurmu acaba kask...:queen:
orada kask namına bişey yok...Ortadoğu ülkesinde ne şi var kaskın güvenliğin...cahal melmeket...
sen ne zaman alıyon yavrım motör...![]()
kesinlikle katılmıyorum. arap ülkelerinde gidip görenler varsa medine mekke jeddah -cidde arası araçları görmeniz gerekiyor. aileler çok zengin oldukları için çocuklarını küçük yaşta araba cennetine boğuyorlar. sürekli araçların içinde ve adam ayağıın tekini yana yatırarak araç kullanıyor inanın buna.
birisinin yazısını okumuştum yolda yürümeyi bilmezler ama aracı çok iyi kullanırlar demişti.
gerçekten araçları çok güzel kullanıyorlar mekkede chevrolet çok fazla var ancak jeep de oldukça yoğun. şehrin aralarına girdikçe araba modelleri yükseliyor.
bazı yerleri gelişmemiş olabilir ancak gelişen yerleride mükemmel olmuş. hele avmleri mükemmel bizimkiler yanında solda sıfır kalıyor
ayrıca arap ülkelerine gidenler bilir. doğuda mükemmel bir güleryüz vardır.
inanın türkiyeye döndüğümde hasret kaldım:cat::cat:
iran arap değildir!