İranlı Artcılı Tektekerci&Mükemmel Hareketler..

Gerizekalı diyorum başka bişi demiyorum.Bi düşşe yerden kazırlar artık parçalarını:farao::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Don't try this at home yazıor mesajın başlığında evde denemeyin dio:) güzel hareketler adam motora iyi hakim oluyor.. ama tehlikeli tabiki...

Korumalara diyen diyeceğini demiş zaten de herif resmen sek sek oynuyo yaa,hemde kamyonların arasında...

motorunu tanıyor çünkü motorla bağdaşmış
cc lerde görmek isteriz kendisini

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu adam artık bu olayı aşmış

hehe sizde taktınız kaska ekipmana ya...la İran bugün var yarın yok...bugün izlediniz yarın ABD bombalayacak İran die bişiy kalmayacak...ABD cruse füzelerindende korurmu acaba kask...:queen:

orada kask namına bişey yok...Ortadoğu ülkesinde ne şi var kaskın güvenliğin...cahal melmeket...

sen ne zaman alıyon yavrım motör...:p

kesinlikle katılmıyorum. arap ülkelerinde gidip görenler varsa medine mekke jeddah -cidde arası araçları görmeniz gerekiyor. aileler çok zengin oldukları için çocuklarını küçük yaşta araba cennetine boğuyorlar. sürekli araçların içinde ve adam ayağıın tekini yana yatırarak araç kullanıyor inanın buna.
birisinin yazısını okumuştum yolda yürümeyi bilmezler ama aracı çok iyi kullanırlar demişti.
gerçekten araçları çok güzel kullanıyorlar mekkede chevrolet çok fazla var ancak jeep de oldukça yoğun. şehrin aralarına girdikçe araba modelleri yükseliyor.
bazı yerleri gelişmemiş olabilir ancak gelişen yerleride mükemmel olmuş. hele avmleri mükemmel bizimkiler yanında solda sıfır kalıyor
ayrıca arap ülkelerine gidenler bilir. doğuda mükemmel bir güleryüz vardır.
inanın türkiyeye döndüğümde hasret kaldım:cat::cat:

kesinlikle katılmıyorum. arap ülkelerinde gidip görenler varsa medine mekke jeddah -cidde arası araçları görmeniz gerekiyor. aileler çok zengin oldukları için çocuklarını küçük yaşta araba cennetine boğuyorlar. sürekli araçların içinde ve adam ayağıın tekini yana yatırarak araç kullanıyor inanın buna.
birisinin yazısını okumuştum yolda yürümeyi bilmezler ama aracı çok iyi kullanırlar demişti.
gerçekten araçları çok güzel kullanıyorlar mekkede chevrolet çok fazla var ancak jeep de oldukça yoğun. şehrin aralarına girdikçe araba modelleri yükseliyor.
bazı yerleri gelişmemiş olabilir ancak gelişen yerleride mükemmel olmuş. hele avmleri mükemmel bizimkiler yanında solda sıfır kalıyor
ayrıca arap ülkelerine gidenler bilir. doğuda mükemmel bir güleryüz vardır.
inanın türkiyeye döndüğümde hasret kaldım:cat::cat:

iran arap değildir!

yapıştırıcımı sürdüler bu adam nie düşmüyor ya:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

iran arap değildir!

ben irandan bahsetmedim suud hükümetinden bahsettim.
peki irandakilerine ne diyorsunuz.?
gerçi bazı yerlerde arap ve iran diye ayrılır. ama?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar