İran'da 40 Gün - 15.000 km

inzell :) iran şuanda ne durumda ? bir ara karışıktı. ben haleen gitmekte kararlıyım. sence dogru zamanmıdır şu aralar :) birde tracer 900 ile çıkacağım yola. umarım yollar çok bozuk değildir.

Muazzam anılar biriktiriyosunuz. Bende benzeri şeyler yaşamadan ölmek istemiyorum.
öleceksek bir önemi yok aslında, maksat ölene kadar geçen zaman güzel ve keyifli olsun :)

inzell :) iran şuanda ne durumda ? bir ara karışıktı. ben haleen gitmekte kararlıyım. sence dogru zamanmıdır şu aralar :) birde tracer 900 ile çıkacağım yola. umarım yollar çok bozuk değildir.
karışık diyorlar, olabilir; ama dağları, nehirleri de değil ya :) yolları çok güzel, petrol ülkesi nihayetinde. 2014te ukraynada savaş varken gitmiştim, abartıldığı gibi değildi, burası da farksızdır.

öleceksek bir önemi yok aslında, maksat ölene kadar geçen zaman güzel ve keyifli olsun :)

karışık diyorlar, olabilir; ama dağları, nehirleri de değil ya :) yolları çok güzel, petrol ülkesi nihayetinde. 2014te ukraynada savaş varken gitmiştim, abartıldığı gibi değildi, burası da farksızdır.

bende senin gibi düşünüyorum. fuardan sonra işleri yoluna koyup çıkacağım yola bakalım. çıkmadan görüşürüz umarım seninlede :)

motorumla.net sitesindeki anlatım çok iyi,
belli ki tuba yengânım kalemi kuvvetli bir arkadaş,
münasip bir zamanda diger gezileri de okuyacağım.
mübarek olsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar