İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

Africa,Twin,Transalp,İran,Pakistan,Hindistan,Nepal ,Katman du,Çin 6ç Etap Resim ve Anı

................................?

Son düzenleme:
teşekkürler ama verilmişti bi üst topikte :)

O ilk başlangıcı Bu turu bir arkadaşımla birlikte bende yapmayı pilanlıyor ve sik sık Attila ile facebook tan görüşüyoruz. Bu resimler 6ç Etap görüntüleri. 08 Şubat 2008 Cuma günü geldi resimler. İlerde yeni resimler gelince 7ç Etap resimleri gelecek BEKGESEL gibi yani

Bu müthiş gezinin kahramanı buraya üye midir?

Attila Musluoglu arkadaşımdır. Bildiğim kadar üye değil. facebook kanalı ile kendisinden haber alıyorum en son 6. Etabı tamamladılar. O etapla ilgii resimler ayrı bir topikte idi ama şimdi birleşmiş sanırım. Bu nedenle yeni etap resimlerinden kimsenin haberi olmayacak

Son düzenleme:
Derkunt o etabı ben zaten eklemıştım ve not olarakta yazıyorum zaten sen biraz daha dikkatlı takip edersen topic şişmemiş olur zira resimlerden dolayı sayfalar zor açılıyor

Mesajındaki resimleri silersen hem diziyi bozmamış olursun hemde yorumları okumak isteyen arkadaşları sevindirmiş olursun

Saygılarımla

Derkunt o etabı ben zaten eklemıştım ve not olarakta yazıyorum zaten sen biraz daha dikkatlı takip edersen topic şişmemiş olur zira resimlerden dolayı sayfalar zor açılıyor

Mesajındaki resimleri silersen hem diziyi bozmamış olursun hemde yorumları okumak isteyen arkadaşları sevindirmiş olursun

Saygılarımla

Tamam senimi kırıcam hemen siliyorum hepinize iyi günler. resimleri nerden alıyorsun bilmiyorum madem sen akip et kardeşim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim derkunt

Ama biraz kızgınlık hissettim...:rendeer:

Bu şekildeki cevabın hiç hoşuma gitmedi. "facebook Sarı Ceketliler" grubuna üye olup ordan resim alman sence doğrumu?

Yüzlemek istemezdim ama sen istedin kusura bakma...

Alıntı yapayımda herkes birdaha okusun

Ama ben o guruba uye değilim dostum:queen:

Çokda önemli değil aslında ama neden bukadar gerildiğini de anlamış değilim

neticede paylaşılması gereken birşeyi buradakı arkadaşlarıma taşımış bulunmaktayım sende bunu benim ikitekere açtığım topicden öğrendin

adam arkadaşım diye sallaıyorsun ama arkadaşından haberin yok benden öğreniyorsun :queen:

İlginç bi tipsin ya walla

memnun oldum tanıştığımıza

arkadaşları tebrik ediyor ve buraya yayınlayan arkadaşa teşekkür ediyorum,
sadece iki kelime söyleyecegim umarım açıklayıcı olur :

zaman ve para

işte bu kadar.

şef resimler crosstürk diye bir enduro sitesinden alıntı...oraya girdiğinde ise üyelik istiyor...:cat:ben orada gördüm bu paylaşımları...

http://www.crossturk.com/

Koçum mete sen nerden biliyorsun neden aldığımı ben sana dedimmi şurdan aldım diye

sallama - artizlik de yapma:queen:

Gez bak butun sıteleri ilk nerde yayınlanmış gör sonda gel yıne konuşalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar