İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

Devamı var arkadaşlar

Yazının başında da yazıldığı gibi bu gezi 6 ay 27.000 km

Oyle kolay bitmez

Bölümler halinde aldım ama henüz devamı yok elime geçer geçmez ekleyeceğim

Ozamana kadar sizde benim gibi yapın tekrar tekrar okuyun:)

mükemmel gezi olmuş,, tebrik ediyorum geziyi yapanları,, büyük bi cesaret ,,

::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam 1.5 saatimi aldı ilk sayfa..... Ama çok güzel... Yapanın yüreğine sağlık..Tebrik ederim canı gönülden....

Ayrıca paylaşan arkadaşı emeğine de teşekkür....

Süper,onnumara,fevkalede,harikulade,müthiş,dehşet,wonderful,very very wonderful...... benden bu kadar....

Olmıyacak bı gezi cesaretin %100 yaptığı bi gezi geri donen arkadasın yerınde olmak isterdim ama ben geri donmezdim....

::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Adamlar aşmış.6ay yahu dilek olay.Askere gidenler bile geliyor 6 ayda :p :queen: Sağlam para lazım bu geziyi yapmak için.Haksızmıyım :)

Canı Gönülden Tebrik Ediyorum

Valla çok güzel. Kalan bölümleride görmeyi istiyorum. Helal olsun. adam birde gittiği şehirlerin isimlerini motorun yan çantasının üzerine not ediyor. :) Burdanda geçmişler donmuşlar yazık valla... :) İsteyen herkese böyle uzun gezmek nasip olur inşallah. Özellikle Kazakistana da gitmelerini taktir ettim. Gezi başlı başına bir eser zaten... Gece gece beni bilgisayara kitledin HarbiTürk abi sen nerden buldun yaaavv bunu. Devamınıda isterik ona göre...:cat:

çoq süper bişey bence konuşmaya bile gerek yoq resimler herşeyi anlatıyo tekerine sağlık

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
muhteşem bir gezi olmuş o serüvenin içinde olmak için çokşeyden vazgeçerdim helal olsun,gönilden tebrikler

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bitmedi degil mi? Devami var degil mi? :)

Tek kelime ile buyulendim ya. Boyle bir seruveni yasamak hepimizin hakki.

Arkadaslari tebrik ediyorum. Super bir gezi olmus.

gördüklerime inanamadım yaa süper bişi yemın edıyorum hayatım boyunca yapamıcagım birsey canı gönülden tebrik ediyorum arkadasları.. harika olmuş...

Müthiş bi organizasyon.Haaaaarika.Başka ne denilebilir ki...

Paylaşım için verdiğiniz emeğe teşekkürler:cat:

Gezi demek heralde biraz küçük kalır bunun yanında, muhteşem olmuş.:cat:paylaşım için sağol...

bu ne boyle valla buyuk cesaret ne diyim 6 ay super birsey ama tek basina cok buyuk cesaret ister ilerde olursa torunlarina anlatacak cilgin bir hikayesi olcak :D

paylaşım için sağol.Okumadım çok uzun olduğu için. Merak edenler Attila Mustuoğlunun facebook profilinden de geziyi takip edebilirler. Emrah abi hindistandan vize alamadığı için geri dönmek zorunda kaldı.Ama kafaya koymuş motoru satıp uçakla gidicem ordan bi motor alıcam dio:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MUHTEŞEM !! Budur budur budur :cat: Bir gün böyle bir şey yaptığımda gerçekten yaşadığımın farkına varacağım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar