Benim dedelerim Çanakkale'de kendi ülkesini igale gelenlerle savaşırken bile yaralılara yardım edenlere dokunmamışken bana boşuna Arapları savunmayın. Bu durumun eğitimimle, inancımla falan alakası yok; sen bana karşı önyargılarınla mesajımı doğru düzgün okumadan konuşuyorsun.
Ben kendime batırdığı geminin mürettebatına ateş etmeyen, yaralıların toplanması için ateş kesen atalarımı örnek alırım, ülkemi savunmak için de onlar gibi savaşırım. Atalarım işgalcileri bu ülkeden sağda solda kendini patlatmadan kovabilmişlerse ben de onları örnek alırım. Kuvayı Milliye çeteleri gibi askeri hedeflere ani saldırıları örnek alırım, köy yoluna mayın döşeyenleri değil. Dinine bakmadan herkese hoşgörü gösteren atalarımı örnek alırım, Şii-Sünni oldukları için birbirlerinin camilerini bombalayanları değil. Bu video bana Hasan Tahsin'i anımsatmıyor, çünkü Hasan Tahsin ilk Yunan askerlerini görünce bir eve saklanıp ateş etmedi, yüzyüze vuruşup şehit düştü.
Not:1981-88 arası İran'a, 1988'de silahsız Kürtlere kimyasal gaz atan, 1990'da Kuveyt'i işgal edip yağmalayan, 85'ten beri PKK'ya kucak açan ben değildim, bunları da unutma. Bu kadar şeyden sonra Araplara aşık olmamı beklemiyorsun umarım.