Tasarım?

Galaxy S3'ü elinize almanızı tavsiye ederim tasarım için.
Yazılım denilen şey evet bileşenlere göre yazılırsa tadından yenmez olur. Örneğin Amiga. Ancak şu bir gerçektir ki, açık kaynak kodu ile savaşılamaz. Bugün bir çok program S3 ün ekran çözünürlüğüne de HTC Wildfire'ın çözünürlüğüne de tam otuyor. Örneğin oyunlar. Oyunların hemen hepsi kendini çözünürlüğe adapte etme ihtiyacı duymuyor. Ancak iphone'da durum böyle değil. Yazılımların bu çıkan çözünürlük gereği tekrar düzenlenmesi gerekecek. Ayrıca işletim sistemi yönünden tekel mi iyidir yoksa açık kaynak kodlu olup geliştiriciler tarafından 100'lerce çeşit işletim sistemi çıkartılması mı?
7000 dolara pc kurarsam içine win7 kurmayacağım garanti. Linux kullanmaya başlarım.
profesyonelliğimi bulaştırdığım konuları aslında forumlarda tartışmam çünkü zaten ortada olan herkesin bişeyler söylediği malum şeylerdir bunlar..
çünkü sonuç olarak forumda iş "zevkler ve renkler" konusuna geliyor ya saygı duymak yada tartışmaya devam etmek kalıyor.
onun için bende zevkler ve renkler diyorum ve size saygı duyuyorum.
en son telefonum LG optimus black p970 android idi,(en başarılı android telefondur) s3 de inceledim güzel bir telefon ama arada fark olarak şunları gördüm
daha büyük ekran,çözünülük yüksek,samsung adroid için daha çok theme widged, sulu şeyler yapmış, görselik ön planda ama eziyet.. çünkü p970 den biliyorum ki s3 ü düşünemiyorum. şu an blackberry kullanıyorum ve geçen metrobüste adamın biri yanımda s3+koruma kılıfı ile kocaman bir tablet gibi resmen bir eziyet yaşadı..
etraftan bakanları mı ararsın! adamın o kocaman makinayı tablet gibi çıkartıp yaptığı herşeyin görünmesi mi! ben resme rahatsız oldum, sanki bir zenci rapci gösterişi gibi, kısacası artan şeyler frenaks hızları, görsel, temalar,bir kaç özel yazılım, HD filmler fotoğraglar widgerler. bizde bunlara haliyle para veriyoruz. bende verdim.. adroid debaşarılıdır sözüm yok ama kralı olsa kasıyor orası başka tıpkı windows gibi.
apple iphone hiç almadım apple cihazlarım oldu ama iphone hiç olmadı, marka fanatikliğinizde pek sevmem ama APPLE hep aynıydı hep farklı ve öndeydi ,her zaman taklit edilen olmuştur ..
ayrıca 7000$ lık pc ye linux kurarsanız daha sorunsuz daha güvenli kullanırınız hatta windowsdan daha hızlıdır ama gel gelelim oyunlar programlar özel donanımlar ister istemez sizi windows a yönlendirir.
1000tl lik ekran kartı kullnıyorsam linuzda onunla tetris yada tilt oynamak komik olur.. ki şu anda öyle yapmıyorum :mrgreen: