iphone 5 mi? Salla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw millet alıyo android falan , ondan sonra telefon şarzdan çıkmıyo.Şu android kadar şarz düşmanı işletim sistemi yok.Ben bada 2.0 telefon aldım.3-4 günde bi şarz ediyorum.Ama android her gece şarz olmak zorunda.Benim wave 2'de 5 mp kamera var.HD video kaydı da süper.DSLR bi fotoğraf makinesi almazsam ayrıyetten bi fotoğraf makinesi taşıma gereği duymuyorum.Route66 navigasyon yazılımı gayet güzel çalışıyo.Ayrıca wireless internetle veya 3g ile internete girebiliyorum.Hem de telefon özelliğini kullanıyorum.800 TL'ye aldım bence gayet iyi bir fiyat.İphone'dan bile daha iyi kamera çekimi olduğundan bahsediliyo.İphone'a 2 bin TL vermenin hiç gereği yok bence.800 TL'ye aldığım telefonu hem kamera , hem navigasyon , hem telefon , hem de internette gezinme için kullanabiliyorum.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Tasarım? :)Galaxy S3'ü elinize almanızı tavsiye ederim tasarım için.

Yazılım denilen şey evet bileşenlere göre yazılırsa tadından yenmez olur. Örneğin Amiga. Ancak şu bir gerçektir ki, açık kaynak kodu ile savaşılamaz. Bugün bir çok program S3 ün ekran çözünürlüğüne de HTC Wildfire'ın çözünürlüğüne de tam otuyor. Örneğin oyunlar. Oyunların hemen hepsi kendini çözünürlüğe adapte etme ihtiyacı duymuyor. Ancak iphone'da durum böyle değil. Yazılımların bu çıkan çözünürlük gereği tekrar düzenlenmesi gerekecek. Ayrıca işletim sistemi yönünden tekel mi iyidir yoksa açık kaynak kodlu olup geliştiriciler tarafından 100'lerce çeşit işletim sistemi çıkartılması mı?

7000 dolara pc kurarsam içine win7 kurmayacağım garanti. Linux kullanmaya başlarım.

profesyonelliğimi bulaştırdığım konuları aslında forumlarda tartışmam çünkü zaten ortada olan herkesin bişeyler söylediği malum şeylerdir bunlar..

çünkü sonuç olarak forumda iş "zevkler ve renkler" konusuna geliyor ya saygı duymak yada tartışmaya devam etmek kalıyor.

onun için bende zevkler ve renkler diyorum ve size saygı duyuyorum.

en son telefonum LG optimus black p970 android idi,(en başarılı android telefondur) s3 de inceledim güzel bir telefon ama arada fark olarak şunları gördüm

daha büyük ekran,çözünülük yüksek,samsung adroid için daha çok theme widged, sulu şeyler yapmış, görselik ön planda ama eziyet.. çünkü p970 den biliyorum ki s3 ü düşünemiyorum. şu an blackberry kullanıyorum ve geçen metrobüste adamın biri yanımda s3+koruma kılıfı ile kocaman bir tablet gibi resmen bir eziyet yaşadı..

etraftan bakanları mı ararsın! adamın o kocaman makinayı tablet gibi çıkartıp yaptığı herşeyin görünmesi mi! ben resme rahatsız oldum, sanki bir zenci rapci gösterişi gibi, kısacası artan şeyler frenaks hızları, görsel, temalar,bir kaç özel yazılım, HD filmler fotoğraglar widgerler. bizde bunlara haliyle para veriyoruz. bende verdim.. adroid debaşarılıdır sözüm yok ama kralı olsa kasıyor orası başka tıpkı windows gibi.

apple iphone hiç almadım apple cihazlarım oldu ama iphone hiç olmadı, marka fanatikliğinizde pek sevmem ama APPLE hep aynıydı hep farklı ve öndeydi ,her zaman taklit edilen olmuştur ..

ayrıca 7000$ lık pc ye linux kurarsanız daha sorunsuz daha güvenli kullanırınız hatta windowsdan daha hızlıdır ama gel gelelim oyunlar programlar özel donanımlar ister istemez sizi windows a yönlendirir.

1000tl lik ekran kartı kullnıyorsam linuzda onunla tetris yada tilt oynamak komik olur.. ki şu anda öyle yapmıyorum :mrgreen:

Linux'un PC program/oyunlarını çalıştırdığından bi haber olduğunuzu sanmamakla birlikte üzerine bastığınızı düşünüyorum :p

S3 için JB bekleyin diyorum tekrardan. 1 ghz lik Galaxy S bile böylesine çoşuyorsa s3 neler yapmaz! Ha büyük mü? Evet. Hatta OHA denilebilecek kadar büyük ne yazık ki. Tüm firmalar yavaş yavaş cihazları büyütüyor anlamış değilim ben de. HTC nin LG nin 5" lik modelleri bile yolda ne yazık ki. Apple hep taklit edilen değildi. Amiga varken Amiga'yı taklit ediyordu. Halen de o temellerden yürüyor. Özellikle PC formunda.

İlk iphone çıktığı zamanları biliyorum daha klasörleme bile yoktu. Sayfalar dolusu program oyun içinde debelen dur. 2003 yılında aldığım Motorola MPX200 de bile bu (özellik demeye dilim varmıyor) özellik vardı. Iphone gelişti mi? Gelişti de ne kadar ?

Motorola atrixlerde parmak izi muhabbeti zaten yıllardır var. Yenilik bu olamaz herhalde? Ayfonum olsun diye alanlar ile o şirket bugün ayakta. Popüler toplumların kaçınılmaz kazanç kapısı marka olmak. Sonra kulaklığı da 100 dolara satar 300 dolara da. Alan alıyor, adamların satamam korkusu yok ki :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Linux'un PC program/oyunlarını çalıştırdığından bi haber olduğunuzu sanmamakla birlikte üzerine bastığınızı düşünüyorum :p

S3 için JB bekleyin diyorum tekrardan. 1 ghz lik Galaxy S bile böylesine çoşuyorsa s3 neler yapmaz! Ha büyük mü? Evet. Hatta OHA denilebilecek kadar büyük ne yazık ki. Tüm firmalar yavaş yavaş cihazları büyütüyor anlamış değilim ben de. HTC nin LG nin 5" lik modelleri bile yolda ne yazık ki. Apple hep taklit edilen değildi. Amiga varken Amiga'yı taklit ediyordu. Halen de o temellerden yürüyor. Özellikle PC formunda.

İlk iphone çıktığı zamanları biliyorum daha klasörleme bile yoktu. Sayfalar dolusu program oyun içinde debelen dur. 2003 yılında aldığım Motorola MPX200 de bile bu (özellik demeye dilim varmıyor) özellik vardı. Iphone gelişti mi? Gelişti de ne kadar ?

Motorola atrixlerde parmak izi muhabbeti zaten yıllardır var. Yenilik bu olamaz herhalde? Ayfonum olsun diye alanlar ile o şirket bugün ayakta. Popüler toplumların kaçınılmaz kazanç kapısı marka olmak. Sonra kulaklığı da 100 dolara satar 300 dolara da. Alan alıyor, adamların satamam korkusu yok ki :)

linux da gerçekten win programı çalışsaydı asla xp win7 kullanmazdım ama işin iç yüzü öyle değil benim kullandığım hardware ve sürücüsü sadece mac ile çalışır adam ona güvenmiş ona göre imal etmiştir parasıda ona göredir.

amiga konusuna gelince gerçekten efsanedir.macler devreye girmeden önce amiga ve atari lerle maclerin yaptığı işleri yapıyormuş abilerim.
ayrıca mpx konusunda haklısınız bende 2005 yılında mpx220 almıştım zevk alarak kullandığım unutamadığım bir telefondur, sonra bir gün şebekesi gitti :pr:

bu arada samsung gibi bir markanın telefonnu 2bin tl ye yakın bir para vermişseniz bence hiç tartışmayalım :mrgreen:

ben ilk çıktığında lg optimus black alrım 1100tl bende de akıl yok.

Yok ben galaxy S'in sıfırı 1100 TL iken 650 TL ye 2. el almıştım ;)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Htc Desire s 5 basar iphone a bi halt yok telefonda bosa para 1200 e aldim 2 sene once Su an onla yaziyorum zaten cok memnunun

Ne kadar iphone düsmani var yahu.sanki fiyatlardaki dengesizlik iphone ile samsung arasinda basladi.5 liralik herhangi bi ürün isimizi görecekken bi baskasina marka imajindan dolayi daha fazla fiyat vermiyormuyuz.bu durum motosikletler icinde gecerli degilmi.iphone alanda samsung ve benzeri ürün alanda kendi hür iradesi ve parasiyla aldigina göre bize anca hayirli olsun demek düser.herhangi bi ürünün fani olmiyalim, tarafsiz olalim.

kapitalistlerin yeni oyuncakları :mrgreen: cebimizdeki son kuruşa kadar almak için çıkarttıkları , çok özellikli ama çok da gerekli olmayan BÜYÜKLERE OYUNCAK

valla ben önce general mobile dst q100 kulanıyordum memnundum. özellikle bluetooth ve batarya performansı çok etkilemişti beni, çalındı. bazı ihtiyaçlarımı tam olarak karşılasın diye nokia n95 8gb aldım 150 liraya. özellikleri, ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor. benim için tek dezavantajı yavaş kalıyor biraz. o da kabuledilebilir bence. telefon gibi teknolojinin her geçen gün geliştirdiği bir "meta" ya çok para yatırılmasını doğru bulmuyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iPhone 5 bugün ABD ve önde gelen Avrupa ülkelerinde siparişe sunulurken Türkiye’de de ilk fiyatlar görülmeye başlandı.

iPhone 5′in tanıtılmasının hemen ardından e-ticaret sitelerinde iPhone 5 ilanları yerini almaya başladı. Gittigidiyor ve Sahibinden gibi sitelerde bulunabilen ilanlarda bavul ticareti yöntemiyle ülkemize girecek iPhone 5′lere alıcı aranıyor. Tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi iPhone 5 için istenen rakamlar yine oldukça yüksek.

Birçok satıcı fiyat olarak 3250 TL civarında rakamlar belirlemiş ve pazarlık yapmayacaklarını açıkça belirtiyor. Az sayıda satıcı ise biraz daha insaflı davranıp 2600 TL civarında fiyat etiketleri belirlemiş. Teslim tarihi olarak ise 22 ve 29 Eylül tarihleri veriliyor.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
İş için Mac, zevk için Pc diyorum. Kullanan bilir.:cherry:

Yeri gelmişken sorayım, N8 almayı düşünüyorum fiyatı uygun geldi 775 TL, telefonla fazla işim olmaz, navigasyon filan belki kullanırım, nete girerim falan. Aklıma takılan o fiyatlarda android bir telefon mu alsan acaba*
N8 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

linux da gerçekten win programı çalışsaydı asla xp win7 kullanmazdım ama işin iç yüzü öyle değil benim kullandığım hardware ve sürücüsü sadece mac ile çalışır adam ona güvenmiş ona göre imal etmiştir parasıda ona göredir.

amiga konusuna gelince gerçekten efsanedir.macler devreye girmeden önce amiga ve atari lerle maclerin yaptığı işleri yapıyormuş abilerim.
ayrıca mpx konusunda haklısınız bende 2005 yılında mpx220 almıştım zevk alarak kullandığım unutamadığım bir telefondur, sonra bir gün şebekesi gitti :pr:

bu arada samsung gibi bir markanın telefonnu 2bin tl ye yakın bir para vermişseniz bence hiç tartışmayalım :mrgreen:

ben ilk çıktığında lg optimus black alrım 1100tl bende de akıl yok.

Sadece mac icin uretilmis bilgisayarinda Win kullanman etkiledi beni.
Linux ta Win programi calismaz diye bisey yok.
O eskidendi.
"Ben calistiramiyorum", yada "benim sistemim calistirmiyor" var.
Ben su ana kadar 4-5 oyun disinda Linux u kapatip Win acmak zorunda kalmadim.

Zaten sanal makine diye bisey var artik.
Eskidendi o Linux tek basina is yapmaz muhabbeti.
Apple Apple diye ovulen Mac OS neyin ustune kurulu bi bakin bakalim.

Yeri gelmişken sorayım, N8 almayı düşünüyorum fiyatı uygun geldi 775 TL, telefonla fazla işim olmaz, navigasyon filan belki kullanırım, nete girerim falan. Aklıma takılan o fiyatlarda android bir telefon mu alsan acaba*
N8 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

lumia 920 çok iyi görünmesine rağmen o kadar ses getirmedi...akıllı telefon konusunda nokia nın çuvalladığı su geçirmez bi gerçek...bence android li bi samsung daha iyi olur gibime geliyo...

not: telefonlardan çok anlamıyorum..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Sadece mac icin uretilmis bilgisayarinda Win kullanman etkiledi beni.

1 haftalık uğraştan sonra pc ye mac os x snow leopard kurmayı başardım :)
onu kullanıyorum artık
aslında tiger kurardım ama o eskidi, itiyacım olan programı çalıştırmıyor
mac os x güzel ama kurmayı başarabilene

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
onu kullanıyorum artık

Lenovo Netbookumda bile macos kurulu artık okadarda zor değil bu işler.

onu kullanıyorum artık

Pc ye Mac yuklemek dert degil artik.
Mac e Win yuklemek de cok dert degilde, kullanmak dert.
Hergun ayri bi hata.

Neden WM kullanmadiniz bu arada?
Sistem iyi ise WM asagi yukari herseyi normal olarak calistiriyor.

Evet bende biraz bilgiliyim bu konularda ve hemen nacizane Apple ve samsung hakkındaki düşüncelerime geleyim en basitinden CNC tezgahlarında üretilmiş aluminyum bir telefon ile plastik telefonu karşılaştırdığınızı söylemek isterim 1 malzeme konusunda açık ara önde Apple 2. olarak s3 4 çekirdekli 1.5 ghz işlemci kullanıyor 1gb rami var diye övünülüyor fakat bugun yapılan appleın tamamen arm veya başka bir taban kullanmadan tasarladığı A6 işlemci 2 çekirdekli ve 1.2 ghz olmasına rağmen benchmark testlerinde 1601 puan almıştır samsung ise 1560 he arada fazla fark yok ama sonuç olarak Apple daha hızlı ve boşu boşuna batarya sömüren inanılmaz çekirdekli işlemci koymakla iş bitmiyor imiş demekki olay tamamen yazılım ile donanımın müthiş uyumundan geçiyor 3. olarak ekran super amoled falan ama inç başına düşen piksel yogunluğu Apple'da 326 ppi samsungta ise koskoca 4.8 inc olmasına rağmen 306 ppi bu fazla pikselde perlaklık renklerin netliği olarakta kullanıcıya geri döner. Bundan sonra rakam kullanmıcam çünkü say say bitmez gerçekten gelelim diğer bir özelliğe bir ürünün kulanım kolaylığı cidden ne kadar biz genç olduğumuz için önemsemesekte çok çok önemli bir ürünün başarısı o ürünü 65 yaşındaki dedeye verdiğinde veya 3 yaşındaaki çocuğa verdiğindeki reaksiyonla ortaya çıkar ben 3 yaşında gidipte s3 kullanan bir bebek görmedim ama yeğenim 4 yaşında ve Allah bağışlasın sabahlara kadar ninja fruit kasıyor iPad'de olsun İhpne'de olsun keza babam 55 yaşında ve iPhone'unu elinden alsanız s3 verseniz ki bunun gibi bir deneyimi s2'de yaşadık ordan biliyorum hayata küser ve telefonu fırlatır biyere ki s2'nin hazin sonu o oldu babamdayken. Şimdi soranlar olacak e madem iOs bukadar iyi neden android kullananlar da fazla var diye hemen cevap vereyim şu an piyasada zilyonlarca android cep var ve herkesin bütçesine uygun android var ama bir tane Apple var ve fiyatı yüksek ama yüksek olmasına rağmen 24 saatte resmi rakamlardır 2 milyon satıyorsa iPhone 5 bu insanların bir bildiği vardır hatta ve hatta Apple Amerika hükümetini bile ekonomi canlanacağı için iPhone 5'in çıkışına seviniyorsa bu firmaya saygı duymak gerekir. Şuan piyasa standartlarının çoğu Apple ürünüdür o kulandığımız masaüstü arayüzü ve fare multi touch displayler firewire kapıları thunderbolt kapıları mp3'ün bu kadar yaygınlaşmasını sağlaması gibi şeylerin hepsi Apple sayesinde olmuştur bırakında biraz fanboyu olsun. O masaüstü xerox'tan araklandı diyen çıkarsada iki çift lafım var xerox yaptığı keşifin arkasında dursaydı veyahutta ufkunu biraz daha genişletip geleceği görebilseydi de satmasaydı Apple'a masaüstü olayını haydi kalın sağlcakla s3 alın eyidir eyi :D:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

birde iPhone denen buluş çıktıktan sonra endüstinin nasıl değiştiğini anlamamız için çok güzel bir resim var s3 savunucuları çok dikkatli baksın buyurun :D
4882befroe-and-after-iphone.jpg
[/URL][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar