internetten birine mont satacağım ? parayı nasıl alabilirim ?

alıcı, parayı kargo şirketinin post makinesinden benim hesaba mı gönderecek ? aydınlatırsanız sevinirim. sahibinden.com dan olacak.

Önce ödemeyi al (EFT, havale vs.) sonra da ürünü karşı tarafa yolla.

Sahibinden.com şöyle çalışıyor.

Sen satış açarsın.Alıcı girer ürünü alır k.kartı ile.
Para kredi kartından çekilir sahibinden.comun hesabına.Sonra kargo no ister site.Kargo gönderir numarasını girersin
Alıcı ürünü alır kontrol eder onaylar.Para sahibinden.comun hesabından senin hesabına geçer. Bu işlem için %7 komisyon alır site.

Gittigidiyor-sahibinden-sanalpazar gibi siteler bu amaca hizmet için varlar.

herbiri yaklaşık %10 komisyon alırlar satıcıdan.

güven sözkonusu ise parayı yollasın montu gönderin

değilse ya bu sitelerden birini tercih edin yada kargo firmalarından tahsilatlı gönderi yapın.

ptt kargo ile karşı ödemeli gönderebilirsin alıcı postaneden kargoyu almak ıcın parasını verır postane de senın paranın yolladığın şubeye gönderir sıfır risk ile satmış olursun

ilan açmak içinde ayrıca ücret ödüyorsun. 3-5 TL tutuyor. Çok basit bir ilan açarsan 2-3 TL tutar. Bilgin olsun. Sonradan anaaa ne parası deme :p
Ürün satılınca da arkadaşların dediği gibi komisyon alıyorlar. Bütün işi sen yapıyorsun adamlar kaymağını yiyorlar. Az alım satım yapmadım. Adamlar benden daha çok kazandı :pr:

Sanalpazar:%5 komisyon alıyor
Sahibinden:%7
Gittigidiyor:%10
Ayrıca bazı günler listeme fiyatları ile ilgili kampanya yapabiliyorlar.

Sanalpazardan alıp Yurtiçi kargo ile gönderirsen minimum masrafın olur gibi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar