İnternet Dowload yardım

Arkadaşlar internetteki herhangi bir sayfadaki müziği veya videoyu indircek tam sürüm ve kendinden kırılmış program link varsa yazarsanız sevinirim.

Birsürü program indirdim hepsi ya süreli yadaa eksik yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
tubidy sitesi( içerisinde full youtube videoları var tavsiye ederim.

Motosikleti
BWS 100
maxthon adlı tarayıcıyı indir. chrome gibi tarayıcı oda.
gezinirken falan videoları indirebiliyor. istersen.

bunun için yaklasık 6 senedir kullandığım bir program var. Internet Download Manager. Bi sitede müzik ya da video varsa sayfanın altında bu sayfadan video indir şeklinde bir buton çıkıyor istediğin zaman indirebiliyorsun. Programın tek artısı bunla da kalmıyor. Internetten herhangi bir dosya indirirken 16koldan birden indiriyor boylece tam verimle indiriyorsun (internetinin elverdiği en yüksek hızda indiriyorsun) Full sürümünü burada paylaşmak ne kadar doğru bilinmez zaten ben lisanslı kullanıyorum fakat google amcaya idm full idm warez torrent şeklinde arama yaptırırsan bulabilirsin. Çok yaygın bir program zaten.

bunun için yaklasık 6 senedir kullandığım bir program var. Internet Download Manager. Bi sitede müzik ya da video varsa sayfanın altında bu sayfadan video indir şeklinde bir buton çıkıyor istediğin zaman indirebiliyorsun. Programın tek artısı bunla da kalmıyor. Internetten herhangi bir dosya indirirken 16koldan birden indiriyor boylece tam verimle indiriyorsun (internetinin elverdiği en yüksek hızda indiriyorsun) Full sürümünü burada paylaşmak ne kadar doğru bilinmez zaten ben lisanslı kullanıyorum fakat google amcaya idm full idm warez torrent şeklinde arama yaptırırsan bulabilirsin. Çok yaygın bir program zaten.

Hocam idm yokmu işten geldiğimden beri ömrümü yedi, hepsi deneme sürümü cracklar seri numaraları işew yaramdı bir ara atıyordum netbooku camdan aşağı sonunda başlığı açtım.

kardeş ıdm yi bende kullanıyorum,en basiti,pc yi acınca net baglantısını kes,ıdm nın cıkan kayıt sayfasına netten uyduruk bi key gir,kalanıda salla gitsin,okeyleyince net kesik oldugundan sorgulama yapamıyor,iptal ikonu cıkınca tusla olay tamam,neti aç pc yi kapana kadar sıkıntı yok,uzun zamamdır böle kullanıyorum ben..

kardeş ıdm yi bende kullanıyorum,en basiti,pc yi acınca net baglantısını kes,ıdm nın cıkan kayıt sayfasına netten uyduruk bi key gir,kalanıda salla gitsin,okeyleyince net kesik oldugundan sorgulama yapamıyor,iptal ikonu cıkınca tusla olay tamam,neti aç pc yi kapana kadar sıkıntı yok,uzun zamamdır böle kullanıyorum ben..

Bende idm kullanıyorum. üstüne program tanımam.

Bendeki idm crack li fakat başka bilgisayarlara kuramıyorum, benim bilgisayara formattan sonra kurduğum için netin kesik olmasına istinaden crackliyormuş.
Vay arkadaş neler öğrenicez daha, teşekkür ederim öğrenmiş oldum.

Konu sahibi arkadaşada şiddetle idm yi ve bülent arkadaşımızın çözümünü öneriyorum :)

Unutmayın paralı programların yasal olmayan kırılmış versiyonlarını veya bunun gibi key veya serial'lerini mt'de paylaşmak yasaktır. :wiinkk:

arkadaşlar bu tür proğramlardan en kolay ve sade olanını birisi,nasıl kurulacağına
kadar güzelce anlatsa büyük fayda sağlamış olur.daha çok belgesel videolar hızlı indirebilecek
bir proğram olması evladır.
yukarıdaki verilen linklerin bazılarını kurmayı denedim ama başaramadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------

ben de 6 yıldır bunu kullanıyorum... yabancı sinemaları felan hep bununla indirip izlerim...
mozilla yı indirdim yalnız download eklentisini göremedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=0V9i9rBZlzs&feature=relmfu
serinin tamamını indirmem lazım arkadaşlar yardım.

MT üyelerinin dikkatine!
Overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, paspas, yolluk kenarına, halıfleks kenarına itina ile overlok yapılır, beş dakikada teslim edilir.

[YT]9tIo9zIYNdg[/YT]
hahahaha süpermiş :cherry: bizim mahalledeki hatunlar böle bi araca yaklaşık 15 tane halı vermişler gidiş o gidiş :queen:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
arkadaşlar bu tür proğramlardan en kolay ve sade olanını birisi,nasıl kurulacağına
kadar güzelce anlatsa büyük fayda sağlamış olur.daha çok belgesel videolar hızlı indirebilecek
bir proğram olması evladır.
yukarıdaki verilen linklerin bazılarını kurmayı denedim ama başaramadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------

mozilla yı indirdim yalnız download eklentisini göremedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=0V9i9rBZlzs&feature=relmfu
serinin tamamını indirmem lazım arkadaşlar yardım.
özele bak abicim...yardımcı olayım...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar