bunun için yaklasık 6 senedir kullandığım bir program var. Internet Download Manager. Bi sitede müzik ya da video varsa sayfanın altında bu sayfadan video indir şeklinde bir buton çıkıyor istediğin zaman indirebiliyorsun. Programın tek artısı bunla da kalmıyor. Internetten herhangi bir dosya indirirken 16koldan birden indiriyor boylece tam verimle indiriyorsun (internetinin elverdiği en yüksek hızda indiriyorsun) Full sürümünü burada paylaşmak ne kadar doğru bilinmez zaten ben lisanslı kullanıyorum fakat google amcaya idm full idm warez torrent şeklinde arama yaptırırsan bulabilirsin. Çok yaygın bir program zaten.
kardeş ıdm yi bende kullanıyorum,en basiti,pc yi acınca net baglantısını kes,ıdm nın cıkan kayıt sayfasına netten uyduruk bi key gir,kalanıda salla gitsin,okeyleyince net kesik oldugundan sorgulama yapamıyor,iptal ikonu cıkınca tusla olay tamam,neti aç pc yi kapana kadar sıkıntı yok,uzun zamamdır böle kullanıyorum ben..
ben de 6 yıldır bunu kullanıyorum... yabancı sinemaları felan hep bununla indirip izlerim...Video DownloadHelper, Firefox eklentisi Bedava
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/?src=userprofile
Teşekkürler bu yeterli oldu.
mozilla yı indirdim yalnız download eklentisini göremedim.ben de 6 yıldır bunu kullanıyorum... yabancı sinemaları felan hep bununla indirip izlerim...
hahahaha süpermiş :cherry: bizim mahalledeki hatunlar böle bi araca yaklaşık 15 tane halı vermişler gidiş o gidiş :queen:MT üyelerinin dikkatine!
Overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, paspas, yolluk kenarına, halıfleks kenarına itina ile overlok yapılır, beş dakikada teslim edilir.
[YT]9tIo9zIYNdg[/YT]
özele bak abicim...yardımcı olayım...:cat:arkadaşlar bu tür proğramlardan en kolay ve sade olanını birisi,nasıl kurulacağına
kadar güzelce anlatsa büyük fayda sağlamış olur.daha çok belgesel videolar hızlı indirebilecek
bir proğram olması evladır.
yukarıdaki verilen linklerin bazılarını kurmayı denedim ama başaramadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:54 ----------
mozilla yı indirdim yalnız download eklentisini göremedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=0V9i9rBZlzs&feature=relmfu
serinin tamamını indirmem lazım arkadaşlar yardım.