Kurye arkadaşlar genelde yolda kalmış motorculara hatta arabalara bile durup bişey paabilir miyiz diye soruyorlar , Allah razı olsun organizasyonu olmayan bir sosyal topluluk olarak birçok insanın yapamadığı yapmadığı işleri işin keyfini değilde ceremesini çekenler olarak yapmaktalar . Yolda bir motor kazası gördülermi hemen başına birkaç kurye gelip yardımcı oluyor herkes şahit olmuştur. Kimse onlara kızmasın ( pizzacı motorlarının büyük kısmı bu guruba tabiki dahil değil

)
Yo esas onlar dahil hoca. dilinmi sürçtü nedir

Sürçmediysede o senin güzelliğin ve bakış açındır, değişmesede eyvallah derim. Saygı duymam tabi kendimce. Bu senin trafikte gördüğün pizza kasalı motosikletlere bakış açını değiştirmiycek nasılsa.
Yolda kalan otomobilleri itiyorum her gün işyerinin orda, kas yaptım bu sayede. Ayrıca her gün saatlerce trafikte 4 tekerli kalaslara eğitim veriyorum kendimi kaporta yerine koyup, terliyorum, amele yanığıda oluyorum ama olsun. Bir daha ki sefere sivil motorcuya aynı sıkıştırmayı yapmasın diye Kasksız motorcuları azarlıyorum, pepişiyoruz, sana ne diyolar. Araçlara yeşil yanarken yola atlayan yayaları korkutuyorum, bak diyorum bana yeşi yanıyor kaldırımda bekle diyorum. Bi dahaki sefere pizzacı motoru görünce ağızlarından bir şeyler dökülüyor ama ben duyamıyorum. Arkamdan gelen sivil motorcu daha rahat geçiyor oradan birisine çarpıcam diye korkmadan. Olmayan kız arkadasımdan ve ailemden bahsediyorlar büyük ihtimal.
Bir daha yola atlamıyorlar tabi kırmızı adam yürümeden. Bütün bunları asgari ücret alarak yapıyorum, bütün diğer pizza kuryesi arkadaşlarım gibi. Bu da farkı ve kapağı olsun.
birde belediye otobüsü şoförlerinin o çaresiz ama mecbur ve paranoyak olmak zorunda oldukları sürüşlerini bir biz anlıyoruz sanki. Onlarda her türlü eleştirilip tek taraflı sevilmiyorlar ya. 4 tekerliye sorsan belediye otobüsümü aman aman derler. Bırakta adam duraktan çıksın bekle iki dakika. Otomobil değil kocaman otobüs sürüyor adam o deli trafikte. Yok illa geçicek.
Neyse hoca. Pizzacı kuryeleri onlara gülümser bir selam verirsen, selamını alır, kornana cevap verir seni unutmazlar. Ama önyargıyla itip, eleştirirsen trafikte de hiç sevmezsin, sevdirmezler. Öyle gider o sevgisizlik yani. Kısır döngü
Nasıl gider gözlerimden o hatıralar
uzadı bitmiyor bu aylar yıllar
Öldür beni yaşamayı istemiyorum ?
Senden(starblazer) ayrı bu çileyi çekemiyorum !
Mesajı yazarken detone- silinmeyen hatıralar dinliyordum. Gaza gelmistim.