Valinin açıklamasına bakar mısınız
Vali Nurullah Naci Kalkancı da konuyla ilgili değerlendirme yaparak, 'olay yerinde polisin görevi mutlaka çocuğun yardımına koşması ve suya atlaması gerekiyordu. Polislerin yüzme bilip bilmediğinebakacağız. Gereken incelemeler yapılacak dedi.
Sizce incelemelerden sonra ne yapılır
A-Soruşturma Açılır
B-Aynı Olayın Tekrar Etmemesi İçin Gerekli Güvenlik Tedbirleri Alınır
C-Polisler Havuza Götürülür ve Yüzme Bilip Bilmedikleri Tesbit Edilir,Bilmeyenlere Kolluk ve Can Simidi Temin Edilir
D-Hiçbiri
Valinin açıklamasına bakar mısınız
Vali Nurullah Naci Kalkancı da konuyla ilgili değerlendirme yaparak, 'olay yerinde polisin görevi mutlaka çocuğun yardımına koşması ve suya atlaması gerekiyordu. Polislerin yüzme bilip bilmediğinebakacağız. Gereken incelemeler yapılacak dedi.
Sizce incelemelerden sonra ne yapılır
A-Soruşturma Açılır
B-Aynı Olayın Tekrar Etmemesi İçin Gerekli Güvenlik Tedbirleri Alınır
C-Polisler Havuza Götürülür ve Yüzme Bilip Bilmedikleri Tesbit Edilir,Bilmeyenlere Kolluk ve Can Simidi Temin Edilir
D-Hiçbiri
Bir de bu topik altında tepkimizi dile getirdiğimiz mesajlarımızı şikayet eden ceza almamıza sebebiyet veren tipler var ya o kadrolaşmış,kokuşmuş babadan oğula olan size söylüyorum en derin sevgi ve saygılarımla sizi öpüyorum :king:
Umarım çocuğunuz o duruma düşmez de anlamazsınız o psikolojiyi,bu kadar da optimistiğim lan![]()
yorumuma gelen cevaplara bakıyorum da, ne çok yarası olan varmış...
bir de her gün polisle sorun yaşadığı için polise düşman olduğunu söyleyen bir guruh var ki, onlarla ben farklı ülkelerde mi yaşıyorum anlamadım. ben niye hiç bir polisle sorun yaşamıyorum da bu arkadaşlar ve onların arkadaşları üstelik de her gün bir sorun yaşıyor. yahu insan her gün aynı konuda sorun yaşıyorsa oturur da bir düşünür "bu olay her gün benim başıma geliyorsa acaba bende mi bir sakatlık var" diye...
ama yok, her gün sorun yaşıyoruz ve yine yarın benzer bir sorun yaşamak üzere sokağa çıkıyoruz, sonra gelip burda "polis şöyle, doktor böyle, bıdı bıdı"...
ama ben kimse diyorum? bu kadarını anlayacak kapasite olsa insanlarda zaten önce sorunlarına çözüm ararlardı... "niye ben arkadaş, niye hep ben" diye sorardı kendi kendine...