- Konu Yazar
Ne Kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması.
Ne kötüdür an kadar yakın bir asır kadar uzak olması.
Ve bilir misin ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması
Ben deyip susması, Sen deyip ağlamaklı kalması
~N. Hikmet RAN~ demiş
Aslında benim tüm duygularımı yukarıdaki mısralar anlatıyor, bu aralar sevdiğim , aşık oldugum , hayatımdaki keyif aldığım herşeyden uzaklaşıyorum nedense ...
Masaldan ayrılıyorum,
Dakarı mecburiyetten satıyorum
Spora vakit bulamıyorum VS...
Herşeyin ters gitmesi ve dakarın satılması sonucunda kendime artık 3 günlük bir tatili hakettin diyerek sevgililer ayı olan şubatta sevgilimi kendi ellerimle yeni sahibine vermeye gidiyorum

Ankaraya geliyorum ilk önce Mersin anamurdan motoru alacak arkadaş annesi babası eşi ve kardeşiyle birlikte motora bakmaya geliyorlar onay veriliyor ve mersin anamur yolu gözüküyor bana : neden derseniz yeni sahibi motora binmeyi bilmiyor

Burada komik olan motoru baktırdığı usta adam hayatında büyük motora binmemiş bi bineyim dedi düşüyordu neyse bindi kaza yapıyordu sonra geldi ve bu motorun frenleri arızalı dedi

fren pedalı ani frende küt küt geri tepiyor dedi 

adam hayatında abs li motoru geçtim arabaya binmemiş neyse ustaya 50 lira verildi ve ayrıldık oradan adam baktı motora sonuçta 

Ankara yiba çarşısının orada bir yerde...
Bana bunu yapmaz diye düşündüğümüz kişi; tam olarak da onu yaptı değil mi? Geçmiş olsun!..
Bunun niye olduğunu bul, dersini al, yola devam et!
ODDÜ ye geçiyoruz dostlarla sohbet için
Belki fırtına sonraki güneş böyle birşey olur ...
uzun aykut abinin grajda misafir oluyor dakar ...
Yaptığınız bütün hatalar, pişmanlıklar, abuk subuk hareketler, utanç duymalar NEDEN OLDU BİLİYORMUSUNUZ? İŞİN DOĞRUSUNU ÖĞRENMEK İÇİN ÖNCE O KARANLIK DEHLİZLER DE YÜRÜMENİZ GEREKİYORDU DA ONDAN
gÖZÜNÜZ aYDIN! aRTIK gÜZELLİKLER sİZİ bEKLİYOR !
konyada memleketlilerimle buluşuyorum
veysel ve oguz katırçıoğlu babaogul motorcular ve harika eğlenceli insanlar
Gülümse...
Doğan her günü yaşanmış her şeye kaybedecek neyin var ki gülümseyince?
Demir atma yanlızlığa, sevincini paylaş tüm insanlığa...
Umudunu yitirme hiçbir zaman. Her bitiş yeni bir başlangıçtır unutma
Korkulu gözlerle bakma hayata... Korkunun esiri olursun sonra...
Hayat seni yoruyor sanma, gülüşlernde saklıdır gerçekler bunu hiçbir zaman unutma...
Gülmek için mutlu olmayı bekleme... Bir gülüş, bin mutluluğa bedeldir bunu yaşadıkça anla
Hiçbir şeyi kafana takma SEN DE GÜLÜP GEÇECEKSİN ZAMANLA
Her ne olursa olsun gülümse diyorum içimdeki ben'e...
İçindeki umudu, sevinci yaşat..
Ve hep dışarı çıkmaya çalışan hüzne inat GÜLÜMSE...
Bazen Zordur Yaşamak
Nefes Almak Bile Güç Gelir İnsana.
Bir Kuşun Kanadına Takılıp Gitmek İstersin Uzaklara
Bazen Güzel Bir Söz Tutar Seni Ayakta!
Bir Sırdaşının Sıcak Gülümsemesi Bağlar İnsanı Hayata
Bitince, çekip gitmeli. Uzatmalarda gol atma hayaline kapılmadan, sessizce, efendice terk etmeli sahayı. İster bir iklim, bir şehir, ister bir aşk, bir insan, ister bir savaş, bir inanç olsun; yenilince, tüketince direnmemeli. Bırakıp gitmeyi, yaşanmış olanın güzelliğini korumayı bilmeli..
üsteki fotoğraftaki ve arkadaşı karda pekmez yemeğe gelmişler nasip işte ben mi çekiyorum onlar mı beni çekiyor tam açıkmışken

Sonra onların tarif ettikleri arazi yolundan gideyim diyorum . rahat battı asfaltta ...
sonra o batan rahat aheste aheste çıktı ...
kaygan zemin motoru zar zor kaldırıyorum ama üzerine binemiyorum felan derken yarım saat gitti ...
Her zaman mutlulugun dorugundayken gulunmez.
Bazen sirf hayata giciklikolsun diye ucurumun kenarindayken bile gulumseyeceksin.
anamura yaklaştım ama hava akşam 10 ve ufaktan soguk hissediyorum
En uzunyolculuklar bir adimla baslar.
Gercek sevgiler ise kucuk bir tebessumle baslar.
Gülümsemek sevgidir
Gönüllere ulaşan bir sihir
Mutluluğun coştuğu nehir
Gülümsemek can verir
Gülümsemek sanattır
Sildirir yaşları
Herkes muhtaçtır
Dindirir savaşları
mağracı zorla beni mağraya sokuyor
aman yanlış anlaşılmasın samimi gülümsememizden
odun sobasında taze çay yapmış bir saat sohbet ediyoruz keyifli , keyifli yolunuz düşerse uğrayın derim mağracı amcaya
devamı yarın akşama
Ne kötüdür an kadar yakın bir asır kadar uzak olması.
Ve bilir misin ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması
Ben deyip susması, Sen deyip ağlamaklı kalması
~N. Hikmet RAN~ demiş
Aslında benim tüm duygularımı yukarıdaki mısralar anlatıyor, bu aralar sevdiğim , aşık oldugum , hayatımdaki keyif aldığım herşeyden uzaklaşıyorum nedense ...
Masaldan ayrılıyorum,
Dakarı mecburiyetten satıyorum
Spora vakit bulamıyorum VS...
Herşeyin ters gitmesi ve dakarın satılması sonucunda kendime artık 3 günlük bir tatili hakettin diyerek sevgililer ayı olan şubatta sevgilimi kendi ellerimle yeni sahibine vermeye gidiyorum
Ankaraya geliyorum ilk önce Mersin anamurdan motoru alacak arkadaş annesi babası eşi ve kardeşiyle birlikte motora bakmaya geliyorlar onay veriliyor ve mersin anamur yolu gözüküyor bana : neden derseniz yeni sahibi motora binmeyi bilmiyor
Burada komik olan motoru baktırdığı usta adam hayatında büyük motora binmemiş bi bineyim dedi düşüyordu neyse bindi kaza yapıyordu sonra geldi ve bu motorun frenleri arızalı dedi
Ankara yiba çarşısının orada bir yerde...
Bana bunu yapmaz diye düşündüğümüz kişi; tam olarak da onu yaptı değil mi? Geçmiş olsun!..
Bunun niye olduğunu bul, dersini al, yola devam et!
ODDÜ ye geçiyoruz dostlarla sohbet için
Belki fırtına sonraki güneş böyle birşey olur ...
uzun aykut abinin grajda misafir oluyor dakar ...
Yaptığınız bütün hatalar, pişmanlıklar, abuk subuk hareketler, utanç duymalar NEDEN OLDU BİLİYORMUSUNUZ? İŞİN DOĞRUSUNU ÖĞRENMEK İÇİN ÖNCE O KARANLIK DEHLİZLER DE YÜRÜMENİZ GEREKİYORDU DA ONDAN
gÖZÜNÜZ aYDIN! aRTIK gÜZELLİKLER sİZİ bEKLİYOR !
konyada memleketlilerimle buluşuyorum
Gülümse...
Doğan her günü yaşanmış her şeye kaybedecek neyin var ki gülümseyince?
Demir atma yanlızlığa, sevincini paylaş tüm insanlığa...
Umudunu yitirme hiçbir zaman. Her bitiş yeni bir başlangıçtır unutma
Korkulu gözlerle bakma hayata... Korkunun esiri olursun sonra...
Hayat seni yoruyor sanma, gülüşlernde saklıdır gerçekler bunu hiçbir zaman unutma...
Gülmek için mutlu olmayı bekleme... Bir gülüş, bin mutluluğa bedeldir bunu yaşadıkça anla
Hiçbir şeyi kafana takma SEN DE GÜLÜP GEÇECEKSİN ZAMANLA
Her ne olursa olsun gülümse diyorum içimdeki ben'e...
İçindeki umudu, sevinci yaşat..
Ve hep dışarı çıkmaya çalışan hüzne inat GÜLÜMSE...
Bazen Zordur Yaşamak
Nefes Almak Bile Güç Gelir İnsana.
Bir Kuşun Kanadına Takılıp Gitmek İstersin Uzaklara
Bazen Güzel Bir Söz Tutar Seni Ayakta!
Bir Sırdaşının Sıcak Gülümsemesi Bağlar İnsanı Hayata
Bitince, çekip gitmeli. Uzatmalarda gol atma hayaline kapılmadan, sessizce, efendice terk etmeli sahayı. İster bir iklim, bir şehir, ister bir aşk, bir insan, ister bir savaş, bir inanç olsun; yenilince, tüketince direnmemeli. Bırakıp gitmeyi, yaşanmış olanın güzelliğini korumayı bilmeli..
üsteki fotoğraftaki ve arkadaşı karda pekmez yemeğe gelmişler nasip işte ben mi çekiyorum onlar mı beni çekiyor tam açıkmışken
Sonra onların tarif ettikleri arazi yolundan gideyim diyorum . rahat battı asfaltta ...
sonra o batan rahat aheste aheste çıktı ...
kaygan zemin motoru zar zor kaldırıyorum ama üzerine binemiyorum felan derken yarım saat gitti ...
Her zaman mutlulugun dorugundayken gulunmez.
Bazen sirf hayata giciklikolsun diye ucurumun kenarindayken bile gulumseyeceksin.
anamura yaklaştım ama hava akşam 10 ve ufaktan soguk hissediyorum
En uzunyolculuklar bir adimla baslar.
Gercek sevgiler ise kucuk bir tebessumle baslar.
Gülümsemek sevgidir
Gönüllere ulaşan bir sihir
Mutluluğun coştuğu nehir
Gülümsemek can verir
Gülümsemek sanattır
Sildirir yaşları
Herkes muhtaçtır
Dindirir savaşları
mağracı zorla beni mağraya sokuyor
odun sobasında taze çay yapmış bir saat sohbet ediyoruz keyifli , keyifli yolunuz düşerse uğrayın derim mağracı amcaya
devamı yarın akşama