Bak ben kamudayım.Bekarım,ama ister özel olsun ister kamu hiç farketmez bekarsan git kendini uçurumdan at,ben yakında öyle yapıcam.
Diğer görevli bayan doğum yapar,iki katı işi sana yıkarlar.
Zorla görevlendirme yazılır,aralıksız 7 aydan fazla izinsiz,akşamları ağrı kesici içerek uyuyacak yorgunlukta çalışırsın.Ücrete gelince 4 te 1'iverilir.
Bayanın süt izni başlar,açık uçlu kanunlar sebebi ile yine sen mağdur olursun.Bu da 1 yıl sürer.Rapor alır, heyet alır,sonu sana batar.
Tüm bunların eşitsizlik olduğunu söyle,sesini duyurmaya çalış sen kötü olursun..Çünkü göze batarsın,sesini duyurmaya çalıştığın için.iş düzeninin,iş ilişkilerinin içine ederler.Hakkını arama hakkın yoktur.
Ülkede tüm iyileştirmeler annelik doğum haklarına yönelik yapıldığı için,geride kalıp,çalışanı,o kişinin hakkını kimse düşünmez.
Negatif ayrımcılığın alasını yaşarsın.
Kimse annelik kutsal,hakkıdır demesin.Bu sıfatın bu ülkede artık suistimal edildiğine inanıyorum.Millet çocuk yapmayı bir iş stratejisi olarak görüyor.Yine,yine,yine yapıcaz diyorlar..Evet,evet yine yapın,hatta o kadar çok çocuğunuz olsun ki voleybol,futbol takımları kurun.
Olan bekara oluyor.
Bekar olmak=Modern küçük emrah trajedisi
Evet,boynu bükükler,öksüz yetimler şarkısını dinleyebiliriz.Özetle böyle.Bekarlık sultanlık filan değil aslında..