- Konu Yazar
Ee... Şimdi nerene basıcaz?...![]()
valla ganga ne desen aynen oluyor...karavana atışın yok...bu 2006 dan beri böyle...seni tanıdığım güne lanet olmasın...
Ee... Şimdi nerene basıcaz?...![]()
Ama bu kadar çabuk tahmin etmiyordum vallaha....valla ganga ne desen aynen oluyor...karavana atışın yok...bu 2006 dan beri böyle...seni tanıdığım güne lanet olmasın...![]()
Hayırlısı olsun.İlerde bakarsın şartlarına inş. daha iyisini alırsın.Canın sağolsun.
Herşey de vardır bir hayır...
Bende motosiklet almıştım acil nakit ihtiyacı oldu arsa satın almak için ne varsa sattım değerlendirmiş oldum. paşa paşa pisiklet aldım sürüyorum bak tavsiye ederiml:
Biras önce kulaklarını çınlattık , aha bu akidiş aldı dedim altından kalkamadı sattı dedim![]()
şimdi doğru söyle,
Yenge Kafanı beynini yedi değil mi ?
"Alınırmı, 11binlira, Ben 5 yıldır süpürge istiyorum, evin halısı perdesi eksik sen gidip 11bine motor alıyorsun."
Benim motorun Adını KUMA koydum.
inazumaya bir kaçamak diyelim madem.
cbf yengemiz seni affettiyse bize laf düşmez, karı koca arasına girilmez![]()
kuvvetmira olaya noktayı koymus.
dagılınnnnnnn:queen::queen::thumleft:
aynen reyiz...
demek dedikodumu yaptın...bende seni Maliyeye şikayet etmezsem kaçak mal vs ticareti yapıyor kargoda malı var diye :queen: valla irsaliye gösteremezsen kayarlar adama...:queen:
:king:

ganga 11 bbin liralık bi dönüş oldu...sağlam gircekti..giremediiikiii giremediikii...:thumleft:
boşa bana Fürek (Fatih ÜREK )demezsin lann...orda da haklısın...:queen: