Inazuma Yalan Oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bu teoride doğru...borça yaşamak da zor...hayatım borc ödemekle geçti ama nereye kadar abi..biraz yiyelim değil mi...rüyanda beni görmen hayr alamet değil ama...:queen:

:p

seni duyan da" Mete Bodrum da beach Clup kapatmış, sabah uyandığında yanında yatanı tanımıyon" zannedecek,
Olum senin"yaşamak "dediğin bir buçuk bilemedin iki porsiyon köfte yemek bi de CBF e yağ eklemek.
Yaşamak o değil be koçum.
cepte üç kuruş varken bile mutlu olmak,yarım ekmek icindeki elli gram peynir iki dilim domatesten kebab keyfi alabilmek ,iki çay icip bir su kıyısında, sevdiceğin elini tutabilmek ve ümitle bakabilmek geleceğe.
Yaşamak bu.
öteki türlüsü zaman geçirmek bildiğin,zamanın bizi öldürmesine izin vermek sadece.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi bu teoride doğru...borça yaşamak da zor...hayatım borc ödemekle geçti ama nereye kadar abi..biraz yiyelim değil mi...rüyanda beni görmen hayr alamet değil ama....

Ne aldın olm... Ev mi aldın işmi kurdun...
Şu yaşına geldin bir kıçıkırık cbf var bildiğim...
Hep yedin paraları..
Hiç birikim yapmadın değilmi...
Üstüne üstlük bi de borç yedin... :queen:

İşin zor olm...
Babadan dededen bişey kalmayacaksa emekli olana kadar sürünürsün lan... :queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Hep yedin paraları..

İşin zor olm...

borca girmeden de maaşla mal sahibi olunmuyor ama.

bu arada aklım gelmişken zaten ötv si ve faturası yatırılmamış motor senin değildir. alırken satmaya niyetli olduğu belliymiş aganın.

güzel mantık zeki adam. şimdi birine dese ver inazumayı 2 gün bineyim bakayım bana uygun mu? kimse vermez abime. (ben olsam bende vermem emanet neticede)

ama baktı matör borca değecek keyif vermiyor. :)

ben isterimki metehan reiz en güzeline binsin.

bana cevabını neden koyu yazdın lem pandoş..ondan korktum şimdi ha...

yolda molda karşılaşırız,milletin içinde sarılmıcan di mi....:joker::pl::queen:

sana öyle bi sarılcam ki bebeğim aradan ne güneş ışığı ne hava geçemeyecek et ete değecek yani...ama sen istedin bunu dimi söyle...içinde hissetmene ramak kalacak sevgimi...:queen:::sm_smile::shhh::::telefon:

seni duyan da" Mete Bodrum da beach Clup kapatmış, sabah uyandığında yanında yatanı tanımıyon" zannedecek,
Olum senin"yaşamak "dediğin bir buçuk bilemedin iki porsiyon köfte yemek bi de CBF e yağ eklemek.
Yaşamak o değil be koçum.
cepte üç kuruş varken bile mutlu olmak,yarım ekmek icindeki elli gram peynir iki dilim domatesten kebab keyfi alabilmek ,iki çay icip bir su kıyısında, sevdiceğin elini tutabilmek ve ümitle bakabilmek geleceğe.
Yaşamak bu.
öteki türlüsü zaman geçirmek bildiğin,zamanın bizi öldürmesine izin vermek sadece.

:thumleft: beni anlatıyosun abi inan...ben kendi iç dünyasında barışı yakalamış biriyim...insan kırma huyum olmasın nambır vanım diyebilirim..kendimide severim...

Hep yedin paraları..

İşin zor olm...

şimdi Savaş Abi ve Alper mesajlarınızı okuyun hayata baktığınız açıları görün...alp ayusu para mal mülk derken Savaş Abi maneviyatdan güzelliğinden bahsediyor...

şimdi soruyorum kim gitsin...:p

mete abi hanımı çoktan razı ettimde, biraz vakit lazım bi kaç ay. Tamam 11 bin lira ağır gelebilir ama aldık diyelim, motor konusunda sıkıntı yaşarmıyım? 14 bine r1 almıştım 2002 model. 3-4 ay kullandım. Sürüş tarzı. Konfor sıfır. 20 km kullanıp indimde her tarafım zangır zangır titriyodu. Heryerim ağrıyodu. 12.5 ğa zararına sattık. Bu inazumayı konfor açısından iyi olduğu için düşünmüstüm ben. :)

bu arada aklım gelmişken zaten ötv si ve faturası yatırılmamış motor senin değildir. alırken satmaya niyetli olduğu belliymiş aganın.

güzel mantık zeki adam. şimdi birine dese ver inazumayı 2 gün bineyim bakayım bana uygun mu? kimse vermez abime. (ben olsam bende vermem emanet neticede)

mustafamm gariptir ama olay şöyle oldu..cuma günü motoru almaya gittim...vergi dairesi sistem arızalı..ötv yatamadı..malı irsaliye ile aldım..pazartesi gittim sabah adamlar kaçta geldi biliyomusun sabah 11 de...noluyo falan diye atarlancakken meğer servisde benim motoru hazırlayan genc çocuk vefat etmiş cenaze varmış bir gün önce...çocukla bayağı şakalaştım...çocuk e5 de kazada ölmüş..herkes şokta tabi pazartesi elemanlar patron dahi şok vaziyetindeydi..yine fatura kestirmedim adamların kafalar Leyla yani..nöbetten izib almıştım..boşver dedim hallederiz sonra..pazartesi akşamı bu malum 2 motoru balkona çalışması yaptım...bele ağrı girdi..ve o eski arı ..o beni korkuan ağrı...ve yusuflamaya başladım ulan bu motoru aldık ama mutluymui gibi yağpamam oynayamam ben kendime yapamam bunu...mutsuzum...e dostlar benim adıma çoktan sevinmiş...derken ben müşteri aramaya başladım...ilk ınazuma topacına bişey yazamama sebebi aslında buydu...madem sahte olacak niye yazayım dimi..

ben bilirim mustafa kendine ne isterse banada onu ister..kardeşimsin...inanmayacaksın ama aslında ben seri 200 lük bir scooter istiyorum..hd 200 olur joyrıde olur...geniş lastik olsunda gerisi önemli değil...bundan sonra alırsam 200 lük skuter alırım aga ...eminim...pcx hataydı...

mete abi hanımı çoktan razı ettimde, biraz vakit lazım bi kaç ay. Tamam 11 bin lira ağır gelebilir ama aldık diyelim, motor konusunda sıkıntı yaşarmıyım? 14 bine r1 almıştım 2002 model. 3-4 ay kullandım. Sürüş tarzı. Konfor sıfır. 20 km kullanıp indimde her tarafım zangır zangır titriyodu. Heryerim ağrıyodu. 12.5 ğa zararına sattık. Bu inazumayı konfor açısından iyi olduğu için düşünmüstüm ben. :)

yaşamazsın diyebilmem için konuya hakim olmam lazım aga...ama er 6 n kullanmı adam er6 nden daha güzel dedi her noktasına bayıldı...resmen aşık oldu ınazumaya sattığım arkadaş..idareten pcx kullanıyordu...ama şimdi makinasına binmeye bakmaya doyamıyor...ve bu arkadaşım kolay kolay makina beğenmez...

konfor ararsan muhteşem bir makna...bak ınazuma türkiye sayfası var bi üye olistersen sayfa sahibide yalovalı serdar abi motoseyyah...

ha bir detay daha var...abicim depo benim alet edevatı çok sıkıştırıyordu...demedi demeyin...yani geriye kendimi atsam olmuyor...öne illaki yığılıyoruz...

tamam sağol ganga. Bakalım hayırlısı. Eninde sonunda alacam bi 250 lik. Ama ne zaman alırım bilemem.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
200cc scooterin kralı açık ara scarabeo dur (almadan önce de söylerdim) ama sana gelmez abi :) kaza yapmadıkça hiç masrafı yok. :)

Reis,bek güzel olmuş isabet olmuş sensiz cbf düşünülemez,sen inazumaya kavuştuğun ilk gün cbf'i sattın ama o seni satmadı kapıda bekliyor.

şekerim maliye kargo evrakında ne yazıyora bakmaz ki..hehe...:p malın irsaliyesi nerde..malın faturası nerde..saklıcan aga resmi olarak en az 10 yıl ..en azından talep edildiğinde göstermen gerekir..haydi canım..haydi şekerim...eski muhasebecilerden kim kaldı be...tepetaklak gidersin valla...:p vergilendirilmemiş hediye kutsal olamaz..ama bir köfteni yersem görmem dabi bunu...arpaya bakarım ben...we are the arpa ..:queen:

Hiç yakışıyor mu senin gibi saygıdeğer bir akidişe :pl: Tüm ürünlerin faturası bende mevcut yalnız ne yapacaz aga o zaman :p

Antalya da müsafirim ol her türlü köfteyide yersin kebabıda aga :thumleft:

Naked motosikletlerin genel sorunu ön takımları sıkıştırıyor nımıssızlar :)

ben bişey istemedim..sadece söylediklerini hatırlattım..o kadder...:pl:

olm 130 kg ile benim atletik kaslı üçgen vücudumu:pl: ezip beni nefessiz bırakmak niyetindeysen gel vazgeç..ben daha hızlıyım...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Onu diyom ya işte...
Şimdiye kadar borç ödedim diyo... :)

Lan yumuşak panda....
İç huzur için insanın biraz malı mülkü olması lazım...
Hani derler soğan ekmek yerim mutlu olayım....
İnanma...
3 gün soğan yersin 4. gün yanına peynir ararsın...
1 ay sonra bakmışsın ki sofrada pastırmasından çemenine herşey olur...

İnsanoğlu bu...
Hiç memnuniyeti bitmez...
Ahanda buraya yazıyorum...
Gidip cbf500 almazsa ben bişey bilmiyom.... :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
bi Ataşehire gaden gidip geleyim...15 Ağustosa kadar izinliyim ya la ...:p dostlarıma tek tek yazarım ben...:cherry:

Özellikle Samet Abiye özel kitleyecem...Hurdaaacııı aleyymonnncuuu Samet Çavuşa kitleyesim var...döşemecii geldiii haaanım yapıcam ona ben...:pl:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovan metoşşşş , ver len o elindeki şekeri hepsini ben yiyecem diye rest çeken,korkutarak şekeri adamın elinden alıp yutan metoşşşş :cherry:

yüzme bilmeyen ama kavağa çıkan metoşşş metoşşşşşş :cherry: :queen: samedin kopyaladıklarını gördüm bir an unutmuştum , sahi gelmeyene ne diyoduk duyamadımmm :cherry: :queen: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana öyle bi sarılcam ki bebeğim aradan ne güneş ışığı ne hava geçemeyecek et ete değecek yani...ama sen istedin bunu dimi söyle...içinde hissetmene ramak kalacak sevgimi...:queen:::sm_smile::shhh::::telefon:
...:p
Olum ne adamsın ? nası bişeysin ?
burada zekası on yaşında yetişkinler var"ilk motorum hayabusa olacak" diyen,o yarım gramlık aklı perişan etmeye hakkın yok ! :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

ha bir detay daha var...abicim depo benim alet edevatı çok sıkıştırıyordu...demedi demeyin...yani geriye kendimi atsam olmuyor...öne illaki yığılıyoruz...

kime reklam yapıyor olum ?
Git Suzuki'ye bul orda bi japon,"benim neslimin geleceğiyle niye oynuyonuz"? diye hesap sor,gerekirse çıkar göster sorunu :)
Alırken motorun üzerine oturmadın mı? üzerine oturunca bir iki sürtünür insan,"seksi motor" deyince görseli mi anlıyon zurnacı ?
seksi motor, seks hayatını köreltmeyen motordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar