Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

valla ben motordan daha iri olduğumdan sıkıştırıp gebertemiyorlar...:p

senden iri ne var ki ?

seni yolda gördüğümde hep merak ettim, bu adam nasıl ilerliyor oturduğu yerde diye,
Sonra mola verdiğinde gördüm de anladım, altında cebefe yüzelli varmış da bizim haberimiz olmamış :p

thb

Başlığın hızına yetişilmiyor, okurken 10 sayfa vardı yorum kısmına geldim 11 sayfa olmuş. İrekor sende hacı hayırlı uğurlu olsun, uslubunla bigün herkeş anadolu aazıylan gonuşcek.
Foruma yeni üye olanları senin başlığına yönlendirip hayır duası ettiriveren : )) Tekerin düz bassın inşş.

Bi de onca zaman sonra zorda olsa motoru değiştirmişsin, neden inazuma bi bunu sormak istiyorum. bi de tercihinde seni yönlendiren faktörler nelerdi, ikisi aynı kapıya çıkıyo gibi gözükebilir ayrı sormaya çalıştım : )

takendy..thb..ve mz781 dostlar yeni bir kaç gelişme var...anlatacağım detaylar var...paylaşıcam sizlerle sonucta burası aile ortamı...hepimizin ortak bir bağı var..bazı sıkıntılar oldu farklı kararlar aldım...

bana bi 24 saat daha müsaade edin...:rendeer:

Vay vay vayyyy... hayırlı olsun agabey, vallahi bende niyetlenmiştim fazer almadan önce ama bana biraz daha pahalıya gelecek ve sürekli 2 kişi kullandığım için tam yetermi bilememiştim. Ama her gördüğümde tekrar tekrar hoşuma gidiyor. Allah kaza bela vermesin, yanlız ön teker yamuk mu ne ? :queen:

Vay vay vayyyy... hayırlı olsun agabey, vallahi bende niyetlenmiştim fazer almadan önce ama bana biraz daha pahalıya gelecek ve sürekli 2 kişi kullandığım için tam yetermi bilememiştim. Ama her gördüğümde tekrar tekrar hoşuma gidiyor. Allah kaza bela vermesin, yanlız ön teker yamuk mu ne ? :queen:

e yuh :p feystedemi görmedin la ayuu...:p sağol dostum...darısı başına diyemiyorum çünkü feyzırın var...kafa kafaya takas ederiz istersen...:p

takendy..thb..ve mz781 dostlar yeni bir kaç gelişme var...anlatacağım detaylar var...paylaşıcam sizlerle sonucta burası aile ortamı...hepimizin ortak bir bağı var..bazı sıkıntılar oldu farklı kararlar aldım...

ne kararı aldın la, artık kış uykusuna yatmayacan mı ?
de haydi, işe güce konsantre olamıyom meraktan :p

yaw arkadaş, sor bi bakalım işten feyse girip takılma firsatın oluyomu diye, anca 1-2 foto koyuyorum o kadar :) takas olayı değilde, bundan zevkini al, sonra sanada bir feyzır çakalım hacı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Ganyandan Tüyo mu aldın lan :wiinkk:

hayırlı uğurlu olsun. Yalnız bu motorun şu ön çamurluğunu sevemedim gitti. Saçma sapan bi tasarım olmuş. Göz zevkimi bozuyor. Kullandım. Konforuna diyecek yok.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zamazuma çarptı bizim pandayı....
İtiraf et lan...
Pişman oldun dimi.. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar