Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

.

::blusssh:

Allah utandırmasın artık...nihayet adam gibi bir motorumuz oldu diyebilirim...kaza bela olmazsa 2 yıl binmeyi hedefliyorum...

Florya Suzukı Batuhan Motordan aldım...10950 gayme...plakasız faturalı..ama cepten bir kuruş çıkmadı :) plaka için bir süre beklemek zorundayım keza rakam yüksek...daha cbf 150 satılmadı...satılmış gibi tek çekim yaptrdım kalanı Bonus kartıma vade farksız taksitle aldım...koruma demirini İrfana taktırsak plaka ve sigorta çok tuzlu olacağı için bir süre plakasız idare ederim artık abi napayım...benim yarı çapı aştı motor..:p etimiz ne budumuz ne...:santa:

İlk izlenimler gerçekten çok iyi...sesinden torkuna kadar keyif veren pırıl pırıl işçiliğe sahip detaylara bakıldıkca hayran kalınacak bir motor...rodajda 1000 km kadar 6500-7000 devir ve 90 ı geçmemem istendi..en azından ilk 500 çok önemli dediler sık vites geçişleri falan..dikkatliyiz yani anlayacağınız...heryerinden kalite akıyor...

ilk kilometrelerim buyrunuz...

Allah hepimize böyle derli toplu eli ayağı düzgün makinalar nasip etsin...kazasız belasız günler...

şu yaşıma kadar ha şu gün ha bu gün dedim hep erteledim...nihayet kara şimşeğime kavuştum...layıkmı değildik eziklikmi bilmem hep beni aşar bana göre değil der dururdum...yok parça pahalıdır yok benzin çok yakar falan diyede züğürt tesellisi yapardım...ama inanın şimdi bana cbf verseler Taksim Meydanında parçalarım... o kadar bıkmış sıkılmışım... :king: 2003 yılında kayınpederim şakayla karışık ybryi eleştirir damat şunu değiştir artık derdi...hiç unutmam en çokda o koydu ya la...:) motorun hacmine markasına modeline göre adamlık ölçen saygı gösteren memleketimin motorculuk anlayışına lanet olsun diyorum sadece...

sizlerde şartlarınızı zorlayın arkadaşlar...2 yıl sonra 600 cc makinalara göz kırpmak istiyorum...herşey nasip tabi...:rendeer:

bir kaçda foto koyalım...

Kartal yuvasında...

Hayırlı uğurlu olsun, ilk kutlama benden. sakın yatırma motoru bi manet 230 gaymeymiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı uğurlu olsun üstad, Allah kazadan beladan korusun.

Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan insallah. Plaka ne kadar tuzlu ki? İnsallah onu da yakin zamanda halledersin de gonul rahatligiyla binersin.

hadi gözün aydın abi, kazasız belasız güle güle bin..
inazuma nın s modeli cıktı ama türkiyeye gelecekmiymiş bu abi?
040813-suzuki-gw250s-1.jpg

hayırlı olsun abi cc yükseltme konusunda pek bi hızlısın maşallah :D 10 yılın sonunda 150 ccden 250 cc ye geçiş yaparak büyük bir hamle yaptın :)

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer:

O numarayı bi kere yerler mete aga. Değil önünde, evin çatısında görsem inanmam artık :)

hayırlı olsun tekerin düz bassın. güzel tercih. kazasız belasız kullanasın inşaallah.

kazasız belasız kullan metehan kardeşim.
cbf güzel tam senlik bir motordu. keşke sıkmasaydın kendini bukadar. tabi insan kafaya koydumu neyapıp needip alıyor.
neyse tekerin düzbassın..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun abi,Allah grenajına asfalt yüzü göstermesin,hep iyi günlerde kullan insallah.

.
motorun hacmine markasına modeline göre adamlık ölçen saygı gösteren memleketimin motorculuk anlayışına lanet olsun diyorum sadece...

Burda lafı gediğine tık diye oturtmuşsun abi ,ilaveten beğendiğimi belirteyim dedim. :p

Son düzenleme:
Hayırlı olsun abi. Güle güle, kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Hayırlı Ugurlu Ollur inş :)
Gerçi Yalancı Çoban Misali pek inanası gelmiyor İnsanın :)
Yinede Bakkaldan Çubuk Kraker Dahi Alsan Hakkında Hayırlısı Artık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mete hayırlı olsun be,
Ulen ünlü olsaydın kesin Gezi parkından gecip AKP ye yanlamıştın Şafak SEZER gibi :)
Bunca yıl gahrını çeken CBF e attığın kakaya bak.nice garibanların ekmeğine kan doğradın CBF aşkınla.
Adama bi anlatıyorsun ki: sanki CBF uzay gemisi,Japonların son harikası,her parçası nano teknoloji ürünü,Nasa tasarımı.
Yav sadece motor işte,bildiğin 150 cc ve her yıl daha az aksesuarla daha pahalı satılan motor , benzerlerinin arasında adı Honda olan motor sadece.
Bu kadar taşladıktan sonra İnazuma'yla gelir,bir köftemi yersin artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar